Viljar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Viljar
Membervõiksid topingukontroli läbi teha.
Viljar
MemberMina läksin just oma eidest lahku, aga võibolla se vähja naine ei olegi nii suur nõid nagu minu oma ja sis sab ju täidsa elada!
Viljar
MemberMis joodik!Kas uste,et paneme siin kogu aig viinuskit?Krt, kes sis traktoriga sin rallib?Tahaks ka kövaks meheks saada sangbommiga.
Viljar
MemberMeie oleme meestega nyyd ikka sangbommi ka töstnud,aga ei ole muskliraasugi kuskil!Näljas ei ole old,muskel piaks ike kasvama.Mis muskulaid se sangbomm treenib?Pidi ju hyva arjutus igale musklile olema.?
Viljar
MemberVend vähjale on pilte persooni leheküljele juurde pandud,aga keegi ei ole midagi öelnud siiani.
Viljar
MemberMul sõber käis eile pealinnas ja ütles,et Revalis ei olnud enam mingeid kalendreid.Oi kui kurb.Juubeliõnnitlused vend vähile!
Viljar
MemberJuubeliõnnitlused vend vähile veelkord!
Viljar
MemberSelles jutus on ju iva.
Viljar
MemberPeale jõulutralli.Vähk kas suga on köik korras?Mina ei mäleta jöulupoegagi.
Viljar
MemberJuba 400 komentaari!Ma tahaks ka mingit vägimehe pilti omale kodu seinale.Õnnitlen vend vähki 400 kirja puhul.
Viljar
MemberVõid endale soki pähe tõmmata ja mängult on öö.
Viljar
MemberAh et mina olen loll joodik!Vat mis teie ise sin sirgeltate?Mul on küsimus,kuidas rangmetugevust trennida?Mul traktoriremondiga tugevat rannet vaja-õhtuti on käed liiga nõrgad
Viljar
MemberMina olen mees maalt ja see Katrin ei peaks oma kintsude pärast ültse muretsema sest ta võiks minu juure maale tulla ja lauta tööle!Vaata kus vanasti olid naistel jalad-jämedad ja karvased ja mis nüid on?Köik ned pritni speersid ja sakirad on ikke eputised ja meie naised löövad neid oma iluga iga kell.Terviseid vend vähjale ka.Need poisid,kes ei viitsi trenni teha saata minu juure maale.
Viljar
MemberLugesin seda viimast vend vähi kirja ja tahaks nüüd hirmsasti kommenteerida.Kiri oli hästi pandud,midagi halba ei saa öelda.Ma olen juba öelnud-olen maalt ja teen ka ikka trenni.Kui poistel saalis ei ole viitsimist niisama raskusi tõsta,siis saatke nad minu juurde,Põlvamaale!Meil on siin kogu aeg suur tööjõupuudus.Poistele labidad kätte ja läheb lahti!Saavad nats maaelu tunda kuskil Põlva kuurortis ja musklirammu ka rohkem.Pärast tööd ei ole aegagi jutustada.
Viljar
MemberOn jah kuni 80 kg meeste Eesti meister.
-
AutorPostitused