Vilbo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilbo
Membernii et koli Tallinna
Vilbo
Memberaga miks sa Wrange oma ei taha. hind minu arust kõige soodsam Tai Kane 500gr-300, Wrange Powermanist 1kg -425.
Vilbo
Membertean sellepärast, et just põhiline laks tuli kahel esimesel nädalal. Peale kreatiini siis midagi muud ei pannud. Ja see 20 tuli 130kg 150kgle.
Vilbo
Membermis see kuuri pikkus sul on.panid ikka dextrosiga segamini.
Vilbo
Member´kreatiin on jah nagu iga teinegi aga Powermani oma on lihtsalt palju odavam. ja ma ei tea kuidas sinu puhul on aga minu kreatiini mõju kestab juba kolmandat kuud. Selle aj jooksul on tavaliselt pingilt jõudu juurde tulnud umbes 20kg ja kaldpingilt ka peaaegu sama palju. Aga nagu ma juba ytlesin, kõik on individuaalne.
Vilbo
MemberMul endal on põhimõtteliselt nii,et kui siledalt maalt surun ja jõud seisma jääb, siis hakkan ainult kaldpingilt trenni tegema. Niiöelda annan tavalisele surumisele natuke puhkust. Ja tavaliselt on peale mõnda aega puhkust jälle purakas sees ning ka jõudu tuleb edasi. see kõik on muidugi väga individuaalne, aga minu puhul toimib. Kindlasti peaksid kasutama kreatiini(powermani oma on hea) ning kui raha on siis ka glutamiini. Endal on ilma nendeta raske läbi ajada. Edu
Vilbo
MemberThe Roots-Dont say nuthing. Hea trennis kuulata ja loo saatel naist rautada.
Vilbo
Memberläks valesse kohta tahtsin uut foorumit luua. Aga sellegi poolest võiks vastata.
Vilbo
MemberKui keegi viicib, siis võiks halbu kylgi minu toitumisplaanist välja tuua.
7.30 shokolaadi müsli 200gr 0.4l piimaga
12-13 Kartul muna salati ning loomalihaga
15.30 Juku juust 100 gr
17.15 Kodujuust 150gr
18.00 shake 40gr,glutamiin 5gr
Trenn
20.30-21.30 shake40gr, glutamiin 5gr, kreatiin5gr
23.00 kodujuust tuunikalavõileivaga.
Vilbo
MemberMis se sinu asi on mida teised teevad. T sellist kasutajat pole siin enne näinud. Ajab kõige hullemat t suust välja. Tydruku nime taha peitnud debiilik. Vana sa yldse oled. Ära aja teistele kärbseid pähe m.
Vilbo
Memberkäisin eile toodet otsimas, kuid ei leidnud. oskab keegi öelda mis poes kindlalt on ja kui palju keskmiselt maksab.
Vilbo
MemberKas tootel on mingi nimetus ka ja kui palju maksab.
Vilbo
MemberNo kas keegi on juba kuhugi midagi yles pannud.
Vilbo
Memberkas sa hakkasid pool neli uploadima videot. kui jah mis keelaks umbes yleval on.
Vilbo
MemberMa ei näe kuskil ,et see vend räägiks et ta kulturist on. Tyra vendadel muud teha ei ole, kui teiste kallal möliseda. Ega ainult võistlevad kulturistid siin oma arvamust avaldama ei pea.
Kõigil ei peagi olema kuusk selja peal ja triibud persel . RASKED ETALONID SIIN KYLL.
-
AutorPostitused