Skip to main content

Vilbo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Paluks abi… #40381
    Vilbo
    Member

nii et koli Tallinna

in reply to: Kumb kreatiin? #40374
    Vilbo
    Member

aga miks sa Wrange oma ei taha. hind minu arust kõige soodsam Tai Kane 500gr-300, Wrange Powermanist 1kg -425.

in reply to: lamades surumine #40145
    Vilbo
    Member

tean sellepärast, et just põhiline laks tuli kahel esimesel nädalal. Peale kreatiini siis midagi muud ei pannud. Ja see 20 tuli 130kg 150kgle.

in reply to: lamades surumine #40143
    Vilbo
    Member

mis see kuuri pikkus sul on.panid ikka dextrosiga segamini.

in reply to: lamades surumine #40141
    Vilbo
    Member

´kreatiin on jah nagu iga teinegi aga Powermani oma on lihtsalt palju odavam. ja ma ei tea kuidas sinu puhul on aga minu kreatiini mõju kestab juba kolmandat kuud. Selle aj jooksul on tavaliselt pingilt jõudu juurde tulnud umbes 20kg ja kaldpingilt ka peaaegu sama palju. Aga nagu ma juba ytlesin, kõik on individuaalne.

in reply to: lamades surumine #40139
    Vilbo
    Member

Mul endal on põhimõtteliselt nii,et kui siledalt maalt surun ja jõud seisma jääb, siis hakkan ainult kaldpingilt trenni tegema. Niiöelda annan tavalisele surumisele natuke puhkust. Ja tavaliselt on peale mõnda aega puhkust jälle purakas sees ning ka jõudu tuleb edasi. see kõik on muidugi väga individuaalne, aga minu puhul toimib. Kindlasti peaksid kasutama kreatiini(powermani oma on hea) ning kui raha on siis ka glutamiini. Endal on ilma nendeta raske läbi ajada. Edu

in reply to: Lemmik lood!!!! #40059
    Vilbo
    Member

The Roots-Dont say nuthing. Hea trennis kuulata ja loo saatel naist rautada.

in reply to: mis ainet tarbida et lihas kasvaks? #39796
    Vilbo
    Member

läks valesse kohta tahtsin uut foorumit luua. Aga sellegi poolest võiks vastata.

in reply to: mis ainet tarbida et lihas kasvaks? #39795
    Vilbo
    Member

Kui keegi viicib, siis võiks halbu kylgi minu toitumisplaanist välja tuua.

7.30 shokolaadi müsli 200gr 0.4l piimaga

12-13 Kartul muna salati ning loomalihaga

15.30 Juku juust 100 gr

17.15 Kodujuust 150gr

18.00 shake 40gr,glutamiin 5gr

Trenn

20.30-21.30 shake40gr, glutamiin 5gr, kreatiin5gr

23.00 kodujuust tuunikalavõileivaga.

in reply to: Mis keemiat keegi võtab? #39661
    Vilbo
    Member

Mis se sinu asi on mida teised teevad. T sellist kasutajat pole siin enne näinud. Ajab kõige hullemat t suust välja. Tydruku nime taha peitnud debiilik. Vana sa yldse oled. Ära aja teistele kärbseid pähe m.

in reply to: kes mida õhtuks sööb? #39528
    Vilbo
    Member

käisin eile toodet otsimas, kuid ei leidnud. oskab keegi öelda mis poes kindlalt on ja kui palju keskmiselt maksab.

in reply to: kes mida õhtuks sööb? #39523
    Vilbo
    Member

Kas tootel on mingi nimetus ka ja kui palju maksab.

in reply to: Naised ja kulturism… #39433
    Vilbo
    Member

No kas keegi on juba kuhugi midagi yles pannud.

in reply to: Naised ja kulturism… #39421
    Vilbo
    Member

kas sa hakkasid pool neli uploadima videot. kui jah mis keelaks umbes yleval on.

in reply to: Probleem riiete leidmisega #39276
    Vilbo
    Member

Ma ei näe kuskil ,et see vend räägiks et ta kulturist on. Tyra vendadel muud teha ei ole, kui teiste kallal möliseda. Ega ainult võistlevad kulturistid siin oma arvamust avaldama ei pea.

Kõigil ei peagi olema kuusk selja peal ja triibud persel . RASKED ETALONID SIIN KYLL.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)