viki667
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 3, 2010 at 12:36 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281312
viki667
MemberViki, hommikut tuleb alustada tahke toiduga, mitte pulbrijoogiga! Kõik pulbrid põhjustavad tugevat insuliinieritust. Sobivad mingil määral (ehk teevad kõige vähem kahju) siis, kui pole “päästevööd”. Samuti proovi pudruta ehk vähenda hommikusöögi süsivesikuid ja tõsta rasvasisaldust. Kui tahad vahel väga hommikul putru, siis kasuta gluteenivabasid pudrumaterjale – üks paremaid on tatratang. Ja proovi või asemel ka vahukooraga. Pudrule lisatud piimarasv on ainus aktsepteeritav pudrusöömise viis. Kuid jutt oli ju rasvapõletusest! Seega putru harva või üldse mitte!Tänan vastuse eest. Väga vahva – tundub, et asi toimib ja kaal langeb. Tõesti suured tänud abi eest. Lihtne ei ole just väheste süsikatega hakkama saada (isud isud isud), kuid mis põhiline – näljutamist ei toimu ning kõht on ju täis. Küsimärgiall on tõesti veel see öine valk pulbri/veega (nt enimlevind Fast Promix sis. väheke süsivesikuid) et kas tarbida või mitte enne magamaminekut?!
Jutt siis jõutreeningu puhkenädalast mis sisaldab aeroobset treeningut (ratast jne 30 min päevas.)
Ettetänades V.
viki667
MemberSiiski, inimesed kes te olete tellinud toitumis ja treeningkavasid, palun jagage oma muljeid!!
Sooviks isegi tellida, kuid suht vähe on tagasisidet sellekohapealt kuidas siis tellitud kavadega rahule on jäädud??!!
oktoober 31, 2010 at 11:23 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280949viki667
Memberaga puzzle sai valesti(okok, mitte kõige paremini)kokku pandudSysikaid vähe?! Muidu kui trenn 4 päeva nädalas välja jätta siis tööl istun ja kodus ka suhtkoht palju energiat ei kuluta!
Ehk lisateavet mis parandada võiks?
oktoober 31, 2010 at 10:24 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280946viki667
Memberkelle soovituste järgi see kava koostatud on?jääb mulje et üldse ei koida…
Ise olen lugend uurind/puurinud ja koostand.
viki667
MemberSama siin. Kui ma varem ootasin dieedi ajal laadimispäevi, et saaks endale mingisugust kräppi näost sisse ajada (oi neid isusid siis!), siis nüüd lihtsalt sellepärast, et ainevahetust pisut ergutada ja selleks pole vaja ei friikaid ega küpsiseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu hoidmisel ei ole enam aga mingisuguseid probleeme, ei isusid ega muid vastulööke.
Teemaalgatajal soovitan lugeda seda http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=683. Kui ma ise toitumisele suuremat tähelepanu hakkasin pöörama, lugesin seda vist kord nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
ehehe, ma just avastasin selle artikli kui postitasid selle, jah olen seda varemgi lugenud, esimese hooga paljust aru ei saa, kuid nüüd kui olen seda mingi 10 korda lugend akkab jõudma… tänan abi eest.
oktoober 31, 2010 at 8:54 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280931viki667
MemberPastoriseeritud piimas sisalduv laktoos põhjustab tugevat insuliinieritust… Kui soovid sangadest lahti saada, siis ära joo mitte ühtegi magusat jooki!Normaalne, ühe lausega löödi nüüd jalad alt! Olen mingi 3 kuud räigelt treenind, söönud vähe vähe jne.. kuid korralikult ikka pea liiter piima ning 4-5 puuvilja päevas tarbinud….
kõht on väiksemaks läind kuid jah, olen isegi mõelnud, et whattahell sangad/rasv kõhul pole eriti oluliselt vähehenud,
kuigi –
massi on ikka korralikult juurde tulnud ning kaal on vähenenud vaid 2~3 kg.
-v-
viki667
Memberhea link, tänan.
viki667
Memberkrt no ei tea, panen ma nüüd räigelt puusse või mitte kuid loogiliselt võttes
iga inimene sööb erinevalt ja on harjunud tarbima erinevaid koguseid toitu… ofkoors kui oled aastaid toitumist jälgind ja oskad võib vast dieeti pidada ka nii, et räiget näljatunnet ei ole, toitud õigesti ja kaal langeb (seda üritan isegi teha)
Kuid enivei, oletame – mingi suva vend kes nt. pole iial toitumist jälgind, jahvatand õhtuti alati nii kuis süda lustib, siis hui usun, et ükspäev kui tüüp on alustanud nö. “õigesti toitumist ja selle jälgimist” siis tüübil õhtul nälga ei ole… Asi on juba ajus kinni, et vaja süüa, tahaks midagi head!!!
Teema oli: mida süüa/tarbida/teha et siis nö. see “näljatunne” ära kaoks!
Kapusta blät!
viki667
MemberJoo klaas veini päevas.Sellest just resveratrol leitigi.
Kindlasti on nii odavam ka ja pole mingeid oksüdeerumise muresid:D
Sellega võib see oht olla, et ühest saab 2 ja kahest saab 3
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viki667
MemberMilleks toituda nii äärmuslikult, kui pole võistlev sportlane?Kui aus olla siis toitun suht okeilt, iga õhtu väike kanafilee või tükike liha jne… palju kurki tomatit, värsket stuffi, lõhekonserv/banaan lõunal, hommikul puder, ning hilisõhtul g-tea+kodujuust….valgusheik vahetult peale trenni, enne magama minekut jne…
Ühesõnaga kerge dieet nn.
toidu kogused on väikesed, kõhtu ees ei ole st. tahaks keha rasva % madalamaks saada, samas jõudu trenni teha 4-5 korda nädalas peab ka olema… et siis päris äärmuslikku dieeti ei soovi.
Lihtsalt krdi tüütu tunne on aegajalt see “tahaks süüa, süüa, õgida midagi .. !” peale kella kaheksat õhtul….
Värske kapsas/vesi on siiani hädast välja aitand. Hakkab ära tüütama..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2010 at 8:36 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #280591viki667
MemberDon’t try this at home, great! Arusaadav, treening video ja jutt oli küll, puhas kuld vaatamine.
Kuid kriitikat siia juurde vaid niipalju, et jumal küll, kui te reklaame sisse lükkate, palun ärge katkestage videot poolesõnapealt, vaid oodake kasvõi harjutuse/teema lõpuni. Tänan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-v-
viki667
MemberTrenniks ettevalmistumine peaks toimuma saalist väljaspool. Antud juhul oli ju kenasti näha ka probleemi olemus… 110 harjutust telefonis – millise kasuks otsutada ? Oi .. see mulle hästi ei sobi.. mida nüüd prooviks. Ja siis käiaksegi ühe asja juurest teise juurde nagu peata kana.keegi pole ju trenniks ettevalmistumis puudumisest sõnagi rääkind, rääkimatta veel probleemist! See on selge ju, et seda tehaksegi trennist väljaspool ( ning ongi tehtud ette treeningpäevik – koostatud ja valmis iFöönis, ning trennis käib sinna sisse andmete toksimine, et järgmisel korral tead, palju eelmine kord tegid, mida teha ei jõudnud ja tähelepanekud)
Jättes nüüd igasugused põhimõtted kõrvale,
Eks igamees ise teab kui vajalik on talle treeningute üles märkimine! Minule tekkis nii korralik hasart/innustus/motivatsioon nähes kuidas trennist trenni suudad erinevate kavadega edasi areneda ja oma lühieesmärkke saavutada. Ausaltöeldes ei oleks ma osanud algul mõningaid harjutusi isegi paberile kirjutada. Mis oligi takistuseks, et seda teha!
Nt. iFitnessi treening KAVA föönis on mul jaotatud kaheks (kava 2xnädalas), kuid iga kord on treeningul on erinevad seeriad (6×4, 5×5, 4×6, 3×8,10,12) ja erinevad sama seeria lihasele LISA harjutused kuni ring täis saab.
Katsu siis seda kõikke paberil jälgida nii, et oskad õigesti raskusi valida ja neid lisada. Loomulikult on see kõik võimalik ja no probleemoo, sada aastat eelkäijate poolt tehtud ja jälgitud nii, et toimib väga hästi!
Tekibki küsmus, kas inimene on mugav ja on see vale, et kõnnib ajaga kaasas, kasutab tehnikat mis lihtsustab tal enda eesmärkide üles kirjutamist/jälgimist ja ei tee seda paberil, või on see lihtsalt põhimõte mida välja lülitada ei saa?!
Jutulõpuks telefon võib/peakski/on trennis hääletupeal!
-v-
viki667
MemberSegaja ei ole mitte telefon vaid inimene kes ilma telefonita kusagil olla ei saa! Ise hakkasin peale iFitnessi kasutamist alles telefoni (iFööni) kaasa vedama, minujaoks on see saalis kui iPod / treeningu päevik.
Kuigi pooldan seda, et telefon ei kuulu saali juurde, on antud olukorras see keiss minujaoks vajalik arengu edasi viimiseks.
oktoober 14, 2010 at 10:35 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279077viki667
MemberSellise trenni vaatamine on tõeline nauding, inspireeriv, õpetlik, huvitav +nalja ka veel, ehk parim mis eales näinud siiani. Sellist materiali võiks terve dvd olla!
Nüüd ei jõua enam järgmist osa ära oodata… millal tuleb?
tänan.
-v-
viki667
Memberhttp://www.vicjg.com/aspx/madcowint.aspxSiin on ka kalkulaator ehk see on parem, rekordi järgi arvutab kalkulator iga nädala kohta raskused välja. Iga seeria on jah tõusva raskusega.
minu jaoks jääb lihtsalt arusaamatuks see, miks vaja teha 5×5 seeriad sellisel viisil, et tõstad peale igat seeriat kilosid 5-10?! St seda et esimesed kolm viiest seeriat ei ole üldse pinget, sest kaalu on kangil niivähe, et vehid niisama “pingeta” 5 korda.. ja viimasel 2 seerial on kaalu normaalselt.
Isiklikult proovisin seda täna ja jõudsin endajaoks parima lahenuseni, võtsin max kaalust mida üles lükkan 1 korra 25% maha ning tegin viieseid seeriaid nii, et peale igat seeriat lisasin 1,5kg… ehk siis minujaoks rinnalt 5x70kg, 5×71,25kg 5×72,5kg, 5×73,75kg, 5x75kg. On see jabur või normaalne? Idee on selles, et iga 5 korda oleks pingelised, samas koguaeg toimub progress.
Ma loodan et olen pika uurimisepeale lihtsalt õigesti aru saand, et 5×5 seeriatega saab sisuliselt areneda väga kaua aega ilma et kava kinni jookseks, nüüd küsimus veel ainult selles, kas peab veel lisaharjutusi tegema samal päeval nendele lihastele mis 5×5 all tööd saavad erinevate harjutustega nt 2/3×10 seeriad või mitte?
tänan veelkord.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused