viki667
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2010 at 8:06 p.l. in reply to: soovika siis abi rasva% langetamisel ja toitumisel #282866
viki667
Memberkle jah, Kartul, Makaron võiks olla asendatud mõningate paremate süsikatega…
Kui treenid kõvasti siis ilma süsivesikuteta ka hakkama ei saa, tarbi neid rohkem pigem päeva alguse poole, ning peale trenni koos valguga viimast korda või siis mida õhtupoole seda vähem.
Samuti nagu öeldi juba: RASVAD?! Neid varahommikul, lõunal julgelt!
Siin on üks hea artikkel, spetsialistid võiks kommenteerida kui nad vastupidist arvavad:Rasva vastu rasvaga
Samuti võid lugeda Fred Antsoni varasemaid postitusi – sealt leiad ka palju häid soovitusi, samalaadseid teemasid on mälutud siin foorumis juba päris palju
-v-
viki667
MemberThx, mul sama mure, millisest sitikast ?Ja kui sa juba tuulutusega susse otsid siis ega sa tuulutusega tantsukingi ja -susse ei ole otsinud ?
viki667
MemberKuna jalgadega on vist eluaeg probleeme olnud – ei saa pikalt kanda kinniseid jalanõusid, sest jube kergelt hakkavad higistama!
Leidsin pika tuhnimise peale soomest Glagla “Wind-Air Teh” kossid saalis käimiseks.
Talla all on 7 korralikku õhuava, jalanõu on nagu ÜLI kerge, pealt põhiliselt võrgust – Jalg ei higista
ning hea on trenni teha. HIND oli 50 eur.
Pilt:

Video:
Kel huvi ja soome satub siis mina leidsin need peale mingi terve hunniku spordi ja jalatsi poodide läbi kammimist hoopis Citymarketist!
-v-
viki667
MemberTäna, 1 nädal pärast MM finaali oli minu kehakaal juba 85,7 kg ehk siis 8,5 kg raskem kui eelmise nädala reedel. Pean vist hoo maha võtma
november 27, 2010 at 5:18 p.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #220736viki667
MemberTubli!!! Midagi hullu ei juhtunud, kuid kas midagi head juhtus??Gosh, toimis kyll, lihaskasv oli lihtsalt parim enne möödas.
november 27, 2010 at 11:07 e.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #211536viki667
MemberMaeitea, mul seisis poolik HTR’i kott poolteist aastat üle parim enne kuupäeva -kapis pimedas nurgas, ei läinud kõvaks ega midagi, segunes veidi raskemini kuid näed tarbisin ära, midagi hullu ei juhtunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)viki667
MemberLahe kui in. on julgust ja närvi siin foorumis sellise teemaga nö. “head nõu” küsida.
Omaltpoolt ei oska ma sulle head nõu anda kuid tahaks lihtsalt öelda, et TUBLI, jõudu jaksu ja tervist sulle, et võistlustel ikka hästi läheks!
edu.
viki667
Member“Kui siit samast fitness poest tellida toitumiskava, kui kiirelt selle kätte saab? Kas toitumiskava mõjub ka kui juurde teha korralikult trenni? Näiteks 4 nädalaga on võimalik näha juba mingeid tulemusi?”Inimene peab ise jõudma selleni, kuidas vastavalt oma eesmärkidele toituda…see ongi loo moraal. Tuhnige, uurige, otsige ja eksperimenteerige, see on minu sõnum. Kui vastata antud kava tellijale, siis on väga suur võimalus, et see kava annab sulle 0 tulemust, võid ise nii puusse panna, et vähe ei ole. Teiseks, neli nädalat…selle ajaga ei saavuta kindlasti midagi. Kava, nii toitumine kui treening on üks asi, kuid selle realiseerimine on omaette kunst!!! Aga ma ei ütle, et ärge tellige. Tellige, proovige ja katsetage. Ma ei kahtle ühegi kava koostaja pädevuses, küll aga arvan seda, et 90% ei oska seda kava loominguliselt oma elustiili lülitama hakata, mistõttu ei ole ka erilisi tulemusi.
Kusjuures täiesti õige jutt, kuid mis teed kui selle suure tuhnimise/uurimise peale sul sees siiski närib see pisik: “KAS minu enda poolt planeeritud toitumine on ikka õige, või panen täitsa puusse?” Ning tüüpiline vastus toitumise kohapealt foorumis on alati “telli omale toitumiskava!”
Enivei, mul oligi nii, seega tellisin siis lõpuks omale toitumiskava – üllatuseks selle tegia kiitis minu juba hetkelist(endist) toitumist heaks – tänu millele ei olnud kava ka raske ellu viia, ning sisuliselt selle toitumiskavaga saingi omale selle kindlustunde mida otsisin +teadmised mis koguses milliseid aineid, mis ajatagant minu elustiilijuures oleks mõistlik tarbida.
Ofkoors sealt edasi hakkab alles töö endal peale, kuid parem “kindlam” on ju alustada kahe jalaga maapealt kui hakata vigase rattaga sõitma.
viki667
Memberläheb kasvõi 10päeva, mis vahet seal on, peaasi et oleks tehtud korralikult, kui tüüp ei saa hetkel teha ja aega ei ole siis järelikult on oodata head kava mitte kiiruga tehtud.
-v-
viki667
Memberehk logo peaks sisaldama sõnu: “MTÜ Elustreening Eesti” ?
või lihtsalt “Elustreening Eesti” või “MTÜ Elustreening” ?
-v-
viki667
MemberTulge soome, ostke VIILIT, siis näete mis lima endale siin sisse aetakse :S
november 5, 2010 at 9:04 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281454viki667
Membernovember 4, 2010 at 11:31 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281388viki667
MemberHuh, tänan Fred vastuse eest.. Teiepoolt nõuanded töötavad hästi, juba 3’s päev ning kaal langeb 24h tagant pea kilo. Kuigi kui süsikaid ei saa piisavalt, hakkab kergelt katus sõitma (või on see kergest hiljuti külge jäänd külmetusest, ei tea). Õnneks saab aeroobne nädal läbi varsti. Sedapuhku otsustasin ja tellisin siiski ära endale toitumiskava.
Kuid Toitumiskava on üks asi, sellest arusaamine aga teine.
Fred palun, kas te võiksite soovitada kirjandust kust saaks abi bodyfitnessiga tegelevate inimeste toitumiskorraldustest. Teie öeldu, et tänapäeva “tervislik” toitumine on paras ajupesu/vale (vabandan ebatäpse väljenduse/tsiteerimise eest), ei julge ma kellelti teiselt nõu säärase kirjanduse kohta pärida..
?
Tänan veelkord.
november 3, 2010 at 2:37 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281325viki667
MemberEnne magamaminekut ei ole mõtet süsivesikuid tarbida. Soovitavalt valk … näit. kaseiin (kui võimalik) … või vadak, aga sellisel juhul näit. piimaga. aeglustab valgu imendumist (see on hea).Promix (LINK) on aeglase imendumisega “öine valk” mis varustab organismi aminohapetega kuni 7 tundi!
ning tsiteerides Fred Antsonit: “Pastoriseeritud piimas sisalduv laktoos põhjustab tugevat insuliinieritust… Kui soovid sangadest lahti saada, siis ära joo mitte ühtegi magusat jooki!” ehk piim kergel treeningunädalal “päästerõngast” vabanemiseks -> EI.
Küsimus oli kas Promix või lihtsalt ainult valku sisaldav pulber veega enne magama minekut on ok või mitte
AutorPostitused