Viiking
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2010 at 7:30 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279151
Viiking
MemberSuper osa
“>, 50 minti tundus nagu 5
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberOskab keegi öelda, kas õlle sisse võib segada kreatiini ?Õlu viib ka ju vee organismist välja
Viiking
MemberMa tahan suuremaks saada, praegu 186cm ja 89kg, aga et pekki tuleks ikkagi minimaalselt. Siiamaani on see õnnestunud. Käin ainult jõusaalis muidu, 4x nädalas ja loodan, et saab ka edaspidi vähemalt 3x käia(ülikool toob muudatusi). Sellesmõttes, et kui sa niisama nagu megaheas vormis oled, siis kui sa riides oled, ega eriti ei saa aru, et trenni teeksid. Aga kui sa nagu treenid selleks, et ka suuremaks kasvada, siis nagu näevad seda ka teised, see nagu annab enesekindlust, noh teised näevad, et sul on distsipliini ja tahet jne…. Mõned minupoolsed mõtted lihtsalt, ma ei tea, mida teemaalgataja täpselt uurib või teada tahab saada
“>.Viiking
MemberMul on sama probleem, röntgenis käisin ka, öeldi, et kõik korras. Kui alaselga ei tee (silmas pean eelkõige good morning ja jõutõmme), siis läheb üle ja pole üldse mingit valu. Aga noh jh, vajalikud harjutused on need tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2010 at 2:33 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273736Viiking
MemberKoovit
Viiking
MemberKui seda vasakpoolset näeks niisama tänaval, siis ütleks, et ta on anoreksik
Viiking
MemberÜks noormees arutas minu kuuldes: “Ma arvan, et 100 kg tõstan maast ikka pea kohale. Ma maal proovisin tõsta 90 kg-st siga, väga raske ei olnudki.”ROFLCOPTER
Chuck Norris
august 5, 2010 at 10:20 e.l. in reply to: Minu lameda kõhu toitumine ja treening, kuidas on?? #272609Viiking
MemberNo seda menüüd vaadates sööd sa väga vähe, vb 800kcal tuleb ära? Seda on ikka väga vähe ju, arvestades seda, palju sa trenni teed.
Viiking
MemberNo mul on ikka alati nii olnud, kui ma mõned korrad ei saanud enne trenni süüa(enam sellist lollust ei tee), et jõudu üldse pole midagi teha. Ok kuidagi teeb trenni ära, aga arengut sealt küll ei tule….
Viiking
Member
Viiking
MemberEndal oli sama probleem peale kaalulangetamist (30kg), aga aastatega tuli lihtsalt lihast ja veits rasva ka muidugi juurde, nii et enam pole erilist probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Rohkem häirisid need kohad, kus on nagu tõesti sellised lillakad jooned või laigud, aga enam ei pane tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberMul oli kunagi sama prtobleem kogu aeg väsinud ja väsinud ja sellest muidugi tingitult kaanisin ka kohvit. Kuskil 3-4 tassi päevas. Mingi aeg aga kogemata langetasin selle kuidagi 2 peale ja krooniliseks muutunud väsinud olek hajus. Enesetunne muutus paremaks vist nädalaga ja kasvas ka söögi isu:).No ma joon tavaliselt mingi 800ml kohvi päevas, ennem jõin rohkem, aga ei mõju küll kuidagi
MemberVaatasin ka mõned päevad tagasi, väga huvitav loeng, igav ei hakka
MemberMul endal on nii, et kui kasvõi 1 nädal ei saa käia haiguse vms pärast, siis on kohe selline tunne, et nõrgaks jäänud jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See 20 minti oli mul üks ots kooli kõndida… väääga vähe liigud ikka
juuli 24, 2010 at 12:40 p.l. in reply to: Vaimne väsimus/ stress. Kuidas saada motiveeritud? #271680Viiking
MemberRocky filmid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, väga hea motivatsiooni saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga endal pole sellist asja olnud vist, kui saalis näed, et raskused kasvavad, siis see motiveeribki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused