Viiking
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Viiking
MemberMa 19. Just käisin koormustestil, muidu kõik korras, v.a et vererõhk on koormuse all kõrge, öeldi, et aeroobset peaks tegema (teen ainult jõusaalis soojenduseks natuke), EHHO uuringuga mingeid rikkeid ei ilmnenud. Puhkeolekus pulss kõige madalam 42 olnud, vererõhk puhkeolekus on ka alati norm või isegi alla selle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Riis ja tatar välistatud?!Viiking
MemberKuid minu arust ei aita see keskmisel õpilasel leida endale sobivat spordiala kui valik on väike(reaalsuses saab ka piiratud võimalustega koolides õpetada natuke rohkem kui tavalist korvpalli ja võrkpalli mängimist) ja nii mõnigi inimene aastast aastasse lihtsalt ahastusega läbi veab end. Samuti kui noorele inimesele mulje jääb kehalisest aktiivsusest selline negatiivne ja mitte väga motiveeriv siis on raske kujutada ette ka, et sellises seisus inimene väga innukalt sporti teha tahab väljaspool kehalise kasvatuse tundi, mis omakorda loob ju surnud tsükli.. Õpetaja pingutab selle nimel, et õpilane teeks sporti, õpilane ahastusega teeb ette nähtud asjad ära(olgu selleks jalgpall, korvpall, võrkpall või midagi kolmandat) ja mingit positiivset mõju sellest ei saa. Rinse & repeat. Igasugune teooria ja natuke indiviidi põhisem õpetamine ja õppimine soodustab inimese sportimist väljaspool kooli ja just selle õige ala leidmist, see õpetab ka inimest nägema spordi häid külgi ja suhtuma sellesse õigesti ja töötama tulemuste nimel, samuti on lootust, etlõppeb see trend mida paljude noorte seas kohata võib, kus sportlik tegevus kooli tasandil on rohkem kohustus kui asi mida vabatahtlikult peaks tahtma teha.Väga tore vähemalt kuulda, et kusagil tehakse esimesi samme selle suunas, et natukenegi kehalise kasvatuse – kehalise arengu teoreetilist poolt õpetada.
Kehalise tunnid on jh päris igavad, gümnaasiumis käisin ainult selleks kohal, et teha arvestused ära (5 sain muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga muudel aegadel ei käinud kohal lihtsalt(enamasti oli see viimane tund), läksin pigem koju, sõin ja siis jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kooli jõusaal oli ka selline, “vaesemehe” jõusaal ja ega 45 minutit pole mõtet higistada, kui on kehvad pesemisvõimalused, kui pärast veel kuhugi tundi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Viiking
MemberMulle meenutab rohkem piriformise sündroomiEelneva vastaja link eeldas nimmevalusid, mida ei mainitud.
Selle pildi järgi mis seal on ja juttu lugedes meenutab küll seda. Aga muidu tugevaid valusid ei ole, lihtsalt vahepeal kaob üldse ära, siis mõne aja pärast tagasi, natuke ebameeldiv tunne on. Aga nagu seal kirjas, peaks vist rohkem venitama(mitte, et ma peale trenni seda vähe teeks) ja vb mingi aeg massaaži ka minema, ujuma võib-olla…
Aga tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberEhk http://www.inimene.ee/index.php?disease=r&…_ehk_avaldumine ?Kõlab justkui nagu probleem istmikunärviga.
Ei ava millegipärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii nüüd avaneb.
Viiking
MemberSäärt on mõttekas treenida suurema korduste arvuga seerias, sellest on ka tingitud see väiksem raskus arvatavasti ? Ei ole ju mõtet punnitada 3-5 kordust max-lähedase raskusega
MemberSami Jääskeläinen 5 weeks out
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas ta teeb nimelt popeye’d järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Viiking
MemberIse olen jogurtit tihti pannud hommikupudru peale.Tavaliselt teen nii umbes 100-125g täisterakaerahelbeid ja peale umbes 150g väherasvast (rasvata) jogurtit.
Puder annab nii umbes 400kcal, 75g süsivesikuid + nats valku ja rasva.
Jogurt annab umbes suurusjärgus 100kcal, 20g süsivesikuid ja 5g valku ning muidugi ka maitseelamus mis sa sealt saad (paljast veega tehtud putru omale näost sisse ajada iga hommiku on ikka suht tüütu).
Kõrvale paar võileiba (näiteks leib + lahjem sink või juust) ja kohv.
Kokku suurusjärgus kuskil 700 kcal.
Korralik mõnus hommikusöök, hea algus päevaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks peaks veega tegema, kui saab piimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kaerahelbeid umbes samapalju, mingi 300-400ml piima, tuleb vist odavam ka? Lisa natuke suhkrut keetmise ajal või pärast mingit moosi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberJep, rattasõit on väga hea. Ma võtsin 14. aastaselt suvega 30kg alla, pikkust oli natuke vähem kui praegu, vb 183cm kuskil, aga kaal 97kg
Viiking
MemberNo tuleks rohkem rõhku ülakehale panna ja jalgu siis lihtsalt teha sellise raskusega, et hoiaks praegust lihast…
Viiking
MemberVäike offtopic võib-olla, aga selline küsimus, et kust leidub taolisi särke, nagu videos Dare to Dream umbes 3.34 peal
Viiking
MemberIse teen kõhtu peale igat harjutust(nt kükk tehtud kõik seeriad, siis kõht otsa, siis järgmine harjutus, pärast kõht otsa jne) ja E,R eraldi veel, trenni lõpus, rööbaspuudel tõstan jalad enda ette kuskil 2×35, siis rippes küljelt küljele kuskil 3×20, pärast veel masina peal 5×10, kõige lõpuks kaldpingil superseeria küljelt küljele, alustan positiivse kaldega ja lõpetan täiesti all. Kõhul hoian vahet kordustel 1 mint max. Rämpstoitu ei söö, aga magusat ikka, aga siiski on 6pack alati olemas, viimane rida paistab ka läbi, aga see on juba rohkem toitumise asi
MemberTere!
Olen 80% jõukava juba mitmeid kordi teinud ja sooviksin nüüd, kui on muidugi pakkuda, mingisugust teist jõukava(rõhuasetusega rinnale)!
Ette tänades,
Aleksei.
Viiking
Member40-50 puhkeolekus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojh, sellest ajast kui ma trenni hakkasin tegema ongi selline, ei tea milline see kunagi enne oli, ma arvan, et palju kõrgem
MemberMa arvan, et oleneb mida süüa. Ise panen tavaliselt enne trenni ühe korraliku portsu putru ja veel midagi, 600-800kcal kokku ja kohvi ka, umbes 1h enne trenni algust. Trenni pulsi kohta ei oska midagi öelda eriti, tean vaid, et puhkeolekus on 40-50
“>. Aga kui ma näiteks olen enne trenni mingit omletti teinud ja sinna hulka veel juustu ja vb mingit lihatoodet, siis oli küll raskem olek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused