Viiking
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Viiking
MemberMida arvata hommikusest tatra söömisest?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiani olen erinevaid putrusid proovinud, siinkohal küll veega, laktoositalumatuse tõttu, kuid kusagilt lugesin, et kui eesmärgiks kaalulangetamine, on vägagi sobilik ka tatar. Samuti, kui süüa hommikuks tatart, mida peaks lisaks sööma, et hommikusöök kõike vajalikku sisaldaks?
Püüan siin kõiksugu nõuandeid järgida ( näiteks, missuguseid toidugruppe ühe söögikorra ajal koos süüa), kuid kui seda teha, siis jookseb kõik lõppude lõpuks kokku ja ei teagi, mis on õige, mis mitte.
Ehk oskab mõni targem nõu anda?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa veega teed, siis tuleks valku lisada, noh ma isiklikult sööksin veel kodujuustu või kohupiima kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Võib muidugi mingi lihatootega süüa nagu mõned söövad, aga minu jaoks on puder ikkagi magusam toit, seega kui dieedil poleks siis lisaks lihtsalt suhkrut ja oleks megahea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Viiking
Memberostsin siis Fitshop-ist need kindad : http://ee.betterbodies.se/accessories/glov…s-2-in-1-black/möllasin siis jõusaalis.. lõpuks mõtlesin et võtan käest ära..väntan rattaga lõpetuseks 12minutit… sain ühe käest ära..ja terve käsi sinakasmust..ühesõnaga andis värvi ja päris korralikult veel. on mingi nipp äkki, et ta ei annaks värvi, pesust läbi või midagi sarnast?
Tänud.
Mul oli Fitnessi omadega sama värk esimesed korrad, aga no pole hullu, pesed käed ära, paar korda ja rohkem ei tohiks värvi anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
Memberkui juba õigekeelsuse teema üles võeti, piiksuksin oma hääle ka sekka: jube paljud inimesed siin foorumis kirjutavad KOHVI, tegelikult on õige ainuse nimetav KOHV. tean, ise teen ka õigekirjavigu, kuid lihtsalt paljud teevad seda ühte kindlat viga, seega ehk on kasuks teadmine…sõnaga PUDER on ka probleeme, hommikune PUDER mitte PUDRU jms…
Membermillest, te aru ei sa:D Küsimus seisneb selles, et mida ma pean sööma, et kõhulihased kõige paremad oleksid, te ei pea mulle ütlema, et vaata poest, kus on seda nii palju ja nii palju, vaid öelge mulle need söögid, joogid mida peaksin sööma.No põhimõtteliselt burxide ja krõpsudega saaks ka sixpacki(mitte, et ma soovitan neid süüa, ise ma väldin neid)…
MemberKui see peekon ja energia jook välja jätta, oleks suht hea ju see snack bar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, jätkuks ka pikemaks ajaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2011 at 7:50 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #295185Viiking
MemberAlates 31 märst!Ei vaatand, aga siiski
“>märts 29, 2011 at 7:28 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #295182Viiking
Memberhttp://piletilevi.ee/est/piletid/sport/muu/?concert=83625 piletid saadaval!!!
Viiking
MemberYoutubes leian alati motiveerivaid videosid, nt http://www.youtube.com/watch?v=AyhCA_M4L0A on krdi hea
“>. Aga üldiselt, kui keegi tuleb rääkima, et mida sa siin kodujuustu sööd ja et see ei maitse ja on täielik saast… no ütle, et õgigu oma krõpse ja burxe edasi ja vaadaku oma pekki edasi, need vennikesed üldjuhul ei jõua mitte midagi teha ka, siis veel räägivad, et oh, see jõusaalis käimine pole küll mingi sport jms… nagu ikka noh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma nt võtan nagu paljud ülikooli kodujuustu kaasa, pausi ajal söön ka, aga sa vist käid veel gümnaasiumis vanuse järgi, kui see sul õige? Seal võib-olla jh veel natuke alaarenenud ja mittemõistvad inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… krt ei oska hetkel midagi lisada, öelda on palju, aga ei tea kuidas lühemalt kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberKuulge ma siin huvi pärast tahaks teada kas keegi on teinud näiteks arvutis istudes ainult ühele käele trenni, ja kas tulemus et üks käsi väiksem ja teine suurem paistab välja ? kas keegi teab kuskilt pilti või videot sellisest vennast ?
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
, kas sa otsid omale vabandust, miks üks käsi suurem kui teine, teades, et see on keskmise jala treenimisest ühe käega?(ok, tegelt ma ei tea, mis mõte sel teemal on, aga suht naljakas tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Viiking
MemberTundub, et rahva lemmikud on munad ja kohupiim/kodujuust. Damn, mul on palju konkurente, kui nõudlus nii suur on siis lähevad ju hinnad üles…
“> ma ajan pudru hinna ka üles, mul jätkub ühest 500g Nordic pakist ~ viieks korraks heal juhul, 4,5 rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
MemberVõid proovida maitsestamata kohupiima (võta julgelt rasvasem, see aeglustab imendumist). Mina tarbin näiteks mikserdatuna vähese mahlaga (mõni mõnus multinektar, viinamarjamahl vms). Ei anna palju süsivesikuid, ent muudab maitse fantastiliseks.
“>Ricotta tervise kohupiim + õunamahl blenderisse on minu lemmik olnud, hetkel küll ei tee, aga enne tegin ja võtsin peale trenni
MemberAga mida ma siis õhtuti süüa tohin? Täna õhtul tegin omale salat+mozzarella+mais+natuke tuunikala ja segasin balsaami äädikaga. Alles nüüd sain aru, et tervislik, aga mitte hea õhtuks. Liiga palju süsivesikuid!Võib-olla ma saan millestki valesti aru, aga ainukene suurem kogus süsivesikuid tuleb selles salatis maisist, ma julgen arvata mingi 40g max? No mina näiteks põletan hetkel rasva ja hoian lihast, vahepeal tõmban õhtuti, nagu ka praegu just, kaerahelbeputru sisse, ütleme mingi 80g süsivesikuid seal sees ja kalorsus ka ikka kõvasti rohkem, 700kcal ringis, aga rasva küll juurde ei tule
“>.Aga õhtul näiteks on suht hea kodujuust+mingi toorsalat näiteks
MemberMa ei tea, kuidas mõni suudab, aga ma küll päeval ei saa magada. Hommikul vahepeal mõtled, et täna lähed varem magama, aga ei
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(õnneks seda pole juba ammu juhtunud). See ka juba, et 1-2h läheb raisku, mille arvelt oleks võinud juba trenni teha ja pärast on võib-olla veel mingid kooli asjad teha ju
“>. Kui ma isegi veits uimasena ennast tunnen, siis peale söömist olen küll energiat täis ja valmis raskusi tõstma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viiking
Membermuna (1-2tk) üritan hommikuti 10-11 ajal süüa kui ärkan. Ja kala/kana 2h ennem trenni, 17-18 ajal.keegi pole endiselt vastanud palju seda kohupiima peale trenni peaks endale sisse ajama? kas 100g oleks piisav?
Kui sa hommikul ainult 1-2 muna sööd, siis seda on megavähe, aga peale trenni terve pakk ikka, enamus 200g, siis saab 30-35g valku kätte(mitte need torud vms maitsestatud, seal on valku vähem ja süskareid suht palju)
Viiking
MemberMina olin kodus tehes lihtsalt varieerinud laiust, vahed tegin 1 minutised, paugutasin nii järjest kuskil 7-10 seeriat, iga kord nii palju kui jõuad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused