Skip to main content

vend vähk

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 10,711 through 10,724 (of 10,724 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30169
    vend vähk
    Moderator

Ambaaal on kõigest valesti aru saanud.Jah,tõsi on,et Tartus on ka üks Marko nimeline noormees.Tedagi kutsutakse lolliks Markoks.Pean tunnistama,et nad on selle Reval-Spordi lolli Markoga väga sarnased.Minu teada on mõlemad siiani ka turvasüsteemides tööl.Raske on aru saada,kumb on lollim.Igal juhul,sorry,Ambaal.ERNALE:See USA saal oli muidugi tase.Tavalised mehed naljalt oma lamadessurumise seeriaid alla 120 kg raskusega ei teinud.Suuremad poisid punnisid seeriaid juba 170-180-ga.Mul õnnestus ka ühte kuuest seeriat 260-ga näha…Mõned masinad olid seal sellised,mida ma Eesti saalides näinud ei ole,ka harjutused olid neil erinevad.Mõndasid harjutusi ei olnud seal keegi vist kunagi teinud,näiteks selga ühe hantliga(alt tõmbeid) ja Bulloveri suure hantli või kangiga.See on selline pikem teema,kui on konkreetsemaid küsimusi,siis andke minna!SAMile:Treener on see inimene,kes vastutab saalis toimuva eest.Õpetab-juhendab-aitab kõiki abivajajaid erinevalt vanusest,nahavärvist,poliitilistest vaadetest,soost jne.Kui treener oma tööga hakkama ei saa,siis leian,et mina ei ole selle eest vastutav.Minu jaoks on treenerid ikka need,kes on õppinud seda ametit mitu aastat kõrgkoolis(näiteks Tartu Ülikoolis),mitte klounid,kelledel on isegi algteadmistest väga udune ettekujutus.Treener peab olema autoriteet.Mingit tola,kes moblaga mööda saali ringi tuiab ja enamus ajast lihtsalt segab tõsiseid trennitegijaid ,ei saa ju tõsiselt võtta.See jutt ei ole suunatud kellegile isiklikult ja ma ei tahaks sellest ka enam rääkida.Ok,pikk jutt-jama jutt.Veel paar tundi ja trenni!Jõudu!Vend Vähk

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30154
    vend vähk
    Moderator

Viimane kommenteerija oli raudselt loll Marko.Mul on täna aega küsimustele vastamiseks.Kui tihti ma erinevaid lihasgruppe treenin?Varem treenisin üle kahe päeva,nüüd üle kolme päeva-lihas ei jõua taastuda.Suuremaks ma neid vahesid ka ei tee,sest siis hakkavad jõunäitajad langema.Olen need teadmised saanud aastatepikkustest kogemustest,mitte tarkadest raamatutest.Põhjus,miks ma siin seda kogemuste jutta hakkasin ajama,on selles,et ikka paar korda kuus küsitakse minult trenni kohta ja erinevate preparaatide kohta selliseid küsimusi,milledele ma absoluutselt vastata ei oska.Ma ei pea vajalikuks inimestele mulli ajada ja sellist üldist juttu välja mõelda.Kõik inimesed on erinevad ja neid erinevuseid ei sa välja tuua üleöö.Jah,vajadusel võin nõu anda ühe või teise harjutuse õigemast sooritusest ja selle harjutusega seotud ohtudest,aga toitumise kohta ja treeningkavade kohta peate ikkagi küsima treeneri käest-selle eest talle ju palka makstakse!Kui on asjast huvitatud inimesi,siis andke märku ja ma võin teile teha oma viimase treeningugraafiku-saate seda võrrelda oma kavaga.Trenni ajal on minu jaoks üsna olulisel kohal keskendumine.Ei saa aru nendest,kes maksavad raha selle eest,et jõusaalis vennastumas käia.Mind isiklikult häirib see jubedalt,võib-olla sellepärast,et olen treeninud ka mingi aja World Gimis,Ohios ja sealne treeningkultuur jättis mulle sügava mulje.Inimesed käisid saalis tõesti ainult trenni tegemas,kes jutustada tahtis,läks kohe saalist välja.Müntidest niipalju,et kogun jah,aga ainult väärismetallidest münte enne 1940 aastat.Midagi pensionifondi 10. samba taolist.Miks ma meistrivõistlustel saltot ei hüpanud?Ausalt öeldes kole ohtlik ettevõtmine,sest võistlejad on ju laval õliga kaetud ja oht saltohüppamise ajal känarasse panna on suur.Heakene küll,sellest sai nüüd küll pikk kommentaar.Nendele,kes tahaksid mind siin nüüd avalikult sõimama hakata ja öelda,et Revalis mingeid jutuklubisid ei ole ja kõik nõrkemiseni trenni teevad soovitan vaid üht:vaadake saalis veidi ringi.Seal on kindlasti palju inimesi.Paljud nendest trenni teevad,paljud istuvad niisama?Soovin kõigile tõsisemat suhtumist jõusaalitreeningutesse,küll siis ka tulemused endast varsti märku annavad!!!Vend Vähk.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30116
    vend vähk
    Moderator

Olen saanud ka aega siia tulla.Üleeile nägin murelikku Otti,kes kurtis,et vend vähi juubeliõnnitluste teema on saamas varsti 300 kommentaari täis,aga juubeliõnnitlustest on asi nüüdseks kaugel.ON KÜLL!Mulle meeldis Oti poolt väljapakutud plaan,et kui 300 täis saab,siis see teema kustutatakse ja alustatakse uut teemat.Muide,ka Otil endal oli hiljuti juubel,õnnitlused tagant järgi!Võistlustest.Jah,see Antsoni õpipoiss oli minust parem.See Taani kahenädalane reis viis siiski mu vormi alla,põhjuseid ei hakka siinkohal üles tooma.Kas ma kevadel jälle välja tulen?Vaevalt küll.Olen tõesti nende üllatusmeestega võistlemisest väsinud.Mul on praegu tugevad kasvamise plaanid,aga see eeldab minu paariaastast eemalolekut võistluslavalt.Olen kulturismis võistelnud 4 korda ja alati teiseks tulnud,alati on esimeseks tulnud erinev mees-kaua võib?Tänan kõiki kommenteerijaid siin,kellele minu käekäik on korda läinud!Kohtume uues teemas!vend vähk.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30092
    vend vähk
    Moderator

Sain jålle aega siit låbi tulla.Våike ootusårevus on kyll sees.Nendele,kes tunnevad suurt huvi minu vo?stlemise vastu:TULEN KYLL!Olen siin k¸vasti dieediga tegelenud,vorm on hea.Homme pean ennast veel yle kaaluma,mul on kahtlus,et see kohalik kaal ei ole påris ¸ige.Vabakava saab olema huvitav,olen sellega ikka tegelenud,våike yllatusmoment kulub ka marjaks åra!Olgu siis,homme ¸htuks olen vast juba Tallinnas,kuhu selle ilma pårast ei tahaks eriti tulla.Siin,Taanis, on tåna ¸htul påris ilus ilm.Sooja on ehk 10 kraadi ja tåielik tuulevaikus.Siin-seal ¸itsevad veel v¸ililled.Ok,ega ma siis mingi loodusemees ei ole,ikka rohkem nagu s¸jamees,årge pange tåhele!Tervitan veelkord k¸iki,kes mind teavad ja tånud minu toetajatele!Ega siis midagi,pyhapåeval nåeme!¨igemini teie nåete mind,sest suure valgustuse t¸ttu ei nåe v¸istlejad pealtvaatajaid peaaegu yldse.Kohtumiseni!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30057
    vend vähk
    Moderator

On jåånud veel yks nådal…Teeme,mis suudame.Vastan Eriku kysimustele:Kava koostamisel eelmisel aastal aitas mind hr Otsus.Kevadise kava koostasin juba ise ja ka nyyd valmistun selleks v¸istluseks oma j¸ududega.Kava puhul hinnatakse liikumist,kui håsti sa suudad oma keha kontrollida.Ajapiirang on:Sellel aastal on vist kava max pikkus 1 min.Oluline siiski on proportsioonide v¸rdlev hindamine ja kohustuslikud poosid.Siin on yks våga omapårane trenas¸¸r-tåpselt nagu jalgrattatren. aga kåtele.Enne trenni teen tavaliselt m¸lematele-jalgadele ja kåtele umbes 10 minutit sooja.Kuna see uus masin on m¸nedele piirkondadele siiski uus,siis esimesel kahel påeval oli lihas ikka

valus kyll.Kui on veel kysimusi,siis tuld!Låhen nyyd åra saali.J¸udu k¸igile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30047
    vend vähk
    Moderator

Halleluuja!Mitte et ma mingi usklik oleks,aga jårgmised kaks nådalat kuluvad mulle voistlusteks ettevalmistamiseks kyll åra!Minu teadmised Taani maastikust on kyll puudulikud-siin ei ole mingeid mågesid!Aga jousaal on tegija ja see on hetkel koige olulisem.Solaarium ja saun on ka minu kåsutuses.Jutu mote:Tegemist on Taani tavalise sojavåe oppekeskusega,kus on koik need asjad olemas.Kadedaks votab.Tervitan koiki joumehi ja konkurendid,HOIDKE ALT!Vend Vahk.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30043
    vend vähk
    Moderator

Sain jälle üle hulga aja ka siit läbi tulla.Taani lähen esmasp varahommikul ja olen tõesti 12 oktoobrini võõrsil.Ainuke probleem on tõenäoliselt dieet.Ma ei ole sealsete oludega päris hästi tuttav,aga loodan hakkama saada!Küsimustele praegu vastama ei hakka,teen seda kindlasti peale võistlusi.Vererõhk?Oli varem kõrgepoolne,aga peale seda,kui hakkasin enne trenni aeroobset tegema,läks kõik normaalseks.Olgu siis,pean jooksma.Kena sügise jätku,kõik Sakalasse!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29976
    vend vähk
    Moderator

Olen täna ka üle pika aja arvuti taga.Siin head inimesed küsisid minu dieedi põhimõtete kohta.Dieedi ajal on mul ainult üks põhimõte-VALK.Rasva kogus on ööpäevas minimaalne.Ülepäeviti solaarium ja võimalusel saun iga päev.Võistlusväliselt olen siiani toitunud nagu tavalised inimesed.Minult küsiti eile erinevate proteiinipulbrite kohta.Ütlen ausalt,ma ei ole peale kreatiini viimase aasta jooksul midagi muud kasutanud ja sedagi ebaregulaarselt.Ok,nüüd nendest meistrivõistlustest.Ma ei ole siiani 100 % kindel,et jõuan 13.oktoobriks võistlustele,kuna kaks nädalat enne neid võistluseid viibin tööülesannete täitmisel väljaspool emakest Eestimaad.Ka võistluste vabakava koostan võõrsil.Praegu ei oska rohkem midagi lisada,kiired ajad!Toredat sügist kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29956
    vend vähk
    Moderator

Jaa,loll Marko teab minu kaalu paremini kui ma isegi.Lõual ei ole häda midagi,ülamokk oli nagu kapsaleht,aga tublid arstid tegid imet ja nüüd olen jälle ilus!Hetkel veel Tartus,päevapeale jõuan kindlasti pealinna.Olgu siis,edu teile kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29940
    vend vähk
    Moderator

SEE ON VÕIMAS!!!MA OLEN LIIGUTATUD.GRÖÖNILE TERVISEID JA ROHKEM PIIMA JA SOOLAST JOGURTIT!ISE LÄHEN KOHE-KOHE TRENNI,PEATE ILMA MINUTA HAKKAMA SAAMA.ma arvan,et minu kohalolek siin möölus ei ole enam vajalik.Toredat õhtut kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29904
    vend vähk
    Moderator

Sain jälle aega siia tulla.Vaidleksin vastu viimasele kommentaarile,Kingaviksiga me küll ennast kokku ei määri.See on üks spetsiaalne määre.Tegelikult on neid määrdeid erinevaid,parim on kindlasti profikreem.Loodan,et homme Viljandis tuleb sellest juttu,sest siiani on iga sportlane seda grimmi endale ise soetanud,aga ega seda igas spordipoes-klubis saada ei ole.Mul on homse peale suured lootused.OK,pean nüüd jooksma!

Soovin kõigile intensiivsemat treeningut,vähem juttu!(Eile oli Revalis 3 suuremat jutuklubi kokku tulnud.Usun,et sellest,kuidas naised ikka ööklubis külge löövad,ei ole mõtet jõusaalis pool tundi rääkida.Kui ei viitsi ja ei taha ise trenni teha,siis võks ju saalist ära minna,et teisi mitte segada.)

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29886
    vend vähk
    Moderator

Tere kõigile!Olen jälle arvuti taha sattunud.Siin on mulle keegi kid küsimused saatnud,püüan nendele ka vastata:1.Dieet?Tuttav küsimus.Kindlasti on dieet erinev,sõltub inimesest ja eesmärgist.Igaks juhuks ei hakka oma võistluseelset dieetprogrammi siin avalikustama.Olen teistest teemade kommentaaridest õppinud,et kui keegi mingi tarkusega siin hiilgab,siis hakatakse teda kohe sitaga loopima,sorry et ropendan.

2.Vanus?Raske füüsilise treeninguga soovitan alustada ehk noorel mehel alles 15-16 aastaselt sellisel juhul kui on suuremad eesmärgid ja soov kulturismis kaugele jõuda.Teistele soovitan jõusaali minna ükskõik kui vanalt,aga treener olgu alguses ikka läheduses.3.Mina ise alustasin jõusaalis käimist 1992 aastal,olin siis just 15 saanud.Peale põhikooli oli soov ennast füüsiliselt arendada suur,kuigi seda,et kulturismiga oma elu seon,ei osanud ettegi kujutada.Esimene aasta oli rohkem naljategemise aasta.Peale lailihase midagi ei arenenud,aga teisel aastal treenisin oma tricepsid väga lühikese ajaga väga suurteks ja siis ei olnud enam valikut-pidin ülejäänud keha nendele kahele järgi treenima.Paljud arvasid siis,et ma panen keemiat,aga ma siis isegi ei teadnud,mis see keemia on.Arvan,et selline plahvatuslik tricepsite paistetus oli seotud mingi kasvuaja perioodiga.Isegi Ott Kiivikas on tunnistanud,et ajasin talle oma kätega kunagi noorena hirmu nahka.Sellel treenimisel on minu arvates ka oluline osa geenidel,aga see oleks juba pikem jutt.Olgu siis.Kui on küsimusi,andke minna!Vastan ikka kui aega saan.Kena päeva kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29862
    vend vähk
    Moderator

Tere kõigile!!!Mulle on viimaste päevade jooksul korduvalt märku antud,et peaksin oma juubeliõnnitlused siin läbi vaatama.Ausalt öeldes jube hakkab.Kui ma kunagi veel 50 peaksin saama…Igal juhul tänan kõiki õnnitlejaid!Ise täna küll jõusaali vist ei lähe,mul oli tund tagasi sõjaväe üldfüüsiline test,mida peavad kõik ohvitserid tegema.Häbisse ei jäänud-2minuti jooksul suutsin 130 kätekõverdust ja 100 kõhulihast teha.See on parem tulemus kui enamikul kergejõustiklastest kaitseväes.3,2 kilomeetrit jooksin tänasel kuumal päeval 13,3minutit.Ausalt oeldes kumm on ikka päris tühi.Selle jutu moraal?Moraal selline,et kulturisti ei ole lihtsalt mingisugused tümikad,kes vastupidavusharjutustes teistele sportlastele alla jäävad-vastupidi.Kui ma rinnaga enam “pumbata”ei jõudnud,siis läksin tricepsi peale üle.Hüva,ma vaatan et siin on päris huvitavaks läinud,proovin siia tihedamalt sattuda.Toredat päeva jätku!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29841
    vend vähk
    Moderator

Ma olen liigutatud.Just nutsin suurest õnnest.Nutan kindlasti veel.Suured tänud kõigile õnnitlejatele,mind ikka ei ole unustatud.Sügiseks midagi tõsist lubama ei hakka,kõik sõltub ju ikkagi konkurentidest!Ma lähen nüüd jäätist sööma.

Viewing 14 posts - 10,711 through 10,724 (of 10,724 total)