vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorIgasugune moraalne toetus on praegu teretulnud! Rasked ajad…
vend vähk
ModeratorVaatan ja imetlen. Siin on küll igasuguseid põnevaid jutumehi kokku tulnud. No parem ikka kui jõusaalis jutustada. Mul on tegelikult mure. Eile sain kaks põnevat toidulisandipotti, aga kohe kärts-mürts seda maitsvat putru sööma ei hakka. Sooviksin spetsialistide nõuandeid kuulda(lugeda). Niisiis esimene pott on 2 kg Weight Gainer 1850 (GNC),USA ja teine on Creastack (GNC),USA. Inglise keele veerimisega ja lihtsalt targa näo tegemisega saaks ju ise ka hakkama, aga mind just huvitab, kas keegi on neid preparaate ise proovinud. Mingisuguste eminenide tobedaid sõnavõtte ei tahaks siinkohal näha, vastasel juhul uurin välja, kust kohast need mailid on saadetud et autorit isiklikult näha…Edu kõigile!
vend vähk
ModeratorJah, täna on küll veel selline tunne, et enam ei lähe võistlema, või kui peaks minema, siis juba teise kaalu (kuni 90 kg), kus neid üllatusmehi on tunduvalt vähem. Siinkohal toon ära oma eelmised võistlused kulturismis:1997 a kevadel juunioride klassis üle 72 kg 2.koht (esimene oli Ott Kiivikas), 2001 a sügisel meeste klassis kuni 80 kg 2. koht (esimene oli A.Barabanov), 2002 a kevadel meeste klassis kuni 80 kg 2. koht (esimene oli J.Truupõld), 2002 a sügisel meeste kuni 80 kg jälle 2.koht, mis hiljem vaikselt ära muudeti (esimene M.M), 2003 a kevadel meeste kuni 80 kg jälle 2.koht…(seekord tuli võitjaks Denis Shibanov). Kus mul peaks olema see motivatsioon nende ühevõistlusemeestega võistelda? Kuni 90 kg meestest on mul Ott ja Kornishev kogu aeg suures plaanis silmade ees, aga kuni 80 kg ei tea kunagi, kes ja kuskohast jälle välja ilmub. Praegu võtan lihtsalt aja maha ja puhkan. Käisin siin eelmisel aastal kasvamisemõtte välja, aga nendele, kes Eesti kulturismivõistlustel ainult suuri lihamägesid tahavad näha, pean nüüd kurvastusega teatama, et sorry, minuga ärge arvestage! Selle paariaastasele tähelennule eelistan mina küll pere loomist ning iseenda ja oma järeltulijate tervist. Muidugi ei pidanud ma kasvamise all silmas rohket piimajoomist ja saiasöömist…Siin kommenteeriti neid võistluste fotosid. Ma tean paari head fotograafi heade kaameratega, kes seal kohapeal olid.Katsun toimetusele neid fotosid organiseerida ja need praegused pildid, kus enamikel ma alles valmistusin mingit poosi sisse võtma, võiks üldse ära võtta. Eelmise aasta sügisel olin ma ju palju kehvemas vormis, aga fotod olid tunduvalt paremad. Võib-olla oli probleem ka valguses. Igal juhul, kui keegi peaks minu läkitust lugema, siis ärgu võtku seda hüvastijätukirjana, aga väga võimalik, et jään nüüd mingiks ajaks võistlustest kõrvale. Ja veel: ärge laske ennast sellel ilusal ilmal meelitada! Praegu on küll ilmad ilusad,aga suvel veel ilusamad!Jõudu ja vastupidavust kõigile!vend vähk
vend vähk
ModeratorEsmalt täname abikaasaga kõiki õnnitluste ja heade soovide eest. Jah, peab tunnistama, et paljude jaoks tuli minu naisevõtt siiski ootamatult, kuigi ise olen selle projekti kallal juba päris mitu aastat tegelenud ja planeeritud pulmi erinevatel põhjustel sunnitud mitu korda edasi lükkama. Usun, et oleme Irisega eeskujuks paljudele paaridele, kes on samuti juba aastaid koos olnud.
Nüüd kirjutaks paari lausega ka eelseisvatest võistlustest. Jah, valmistun jälle karikavõistlusteks, kuigi sügisel käisin veksli välja, et niipea ei võistle enam. Nendest võistlustest loodan ma hetkel ainult ühte- seda, et ükskõik, kes minu kaalus esimeseks tuleb, läheks ka finaali välja ja et see mees läbiks kindlasti dopingukontrolli. Ise olen kasutanud viimaste aastate jooksul ainult kreatiini ja nüüd ka mingit proteiinipulbrit. Vormi saavutamiseks ja kuivatamiseks käin tihedalt solaariumis ja saunas. Rasvaprotsent toidus on minimaalne. Mina olen eelseisvateks võistlusteks ja vajadusel ka dopingukontrolliks valmis. Kas ka minu konkurendid?Head päeva jätku kõigile!Vend vähk.
vend vähk
ModeratorLIHTSALT MEELDIV.
vend vähk
ModeratorJuba 450 kommentaari?Ma niisama kirjutasin,äkki saan nänni või midagi.Muide,ma võtan varsti naise!
vend vähk
ModeratorTundub,et segased ajad on tänaseks möödas.Mõned aktivistid on mind viimastel päevadel jälle Revalis näinud.Olen selle Tartu kohta öelnud,et võib-olla lähen.Aga vist ikka ei lähe niipea,kuigi hirmsasti tahaks.Ok,asjast.Eile vedasin Reval-Spordi valvelauda paarkümmend Eesti Kaitsejõudude seinakalendrit huvilistele jagamiseks.Kuna need said paari tunniga otsa,siis viin täna paarkümmend tükki veel.Annan need valvelauda,kellel huvi on,võib sealt küsida.Olgu siis,õhtul Revalisse!Head päeva!
vend vähk
ModeratorJah,pean tunnistama,et olen Tartus.Veebruari alguseks selgub,kas mind kantakse töö asjus Tartusse üle või ei.Kui teada saan,eks ma annan siis kõigile kõva häälega teada!
vend vähk
ModeratorLäbi paksude lumehangede,
pargist läbi mind kannavad jalad.
Külmavõetud näppude,kangete
kurgus tagasi toidupalad…
Lõpuks jõusaali uksest saan sisse,
treenin selga, jalgu ja käsi.
Vaja veel treenida tisse
tundi poolteist ma raudselt ei väsi.
Saalis rahvast on palju talvel
võrdlevad muskleid mehed.
Ei aita siin usk ega palved,
pringiks lähevad lödid kehad.
Kahjuks alati sama saatus
ootab talviseid aktiviste.
Kaob kevadel viimane lootus
ilusa ilmaga saalis olla on raske.
Kuid siiski teeme,mis suudame
kahjurõõmsalt vahime teisi
oma keha jämedaks muudame
paksud poisid ei huvita naisi!
Kahjuks rasvane poiss ei saa aru
miks kulturismiga tegelen.
Seda meest ei saa kutsuda karuks,
kes moblaga diivanil vedeleb.
Parim näide on treeningust talvel
karikavõistlustel kevadel.
Tasub olla siis kõikidel valvel
silm puhkab treenitud kehadel.
Järjekordselt astun isegi
Eestis kevadel võistluslavale.
Keegi võistelda ju ei käsegi,
kuid parim see minu kehale.
Kevadeni on palju veel aega
kannatama peab paar külma kuud.
Vaeva nägema pean veel käega
lihasmassi all praksuvad luud.
vend vähk
ModeratorKuulge musklid,jätke pull!
Aeroobikasse parem minge.
Jutu eest on hinne null
võimlemine pakub pinget.
Luuletuste lugemine
võistlustel ei oleks hea.
Algaks jube pugemine
varsti võistlejate seas.
Kohtunikekogu siis
peaks ju välja vahetama
Toiduletist kaoks siis riis
kapsas hakkaks rohetama.
Peakohtunikuks oleks
näiteks mingi luuletaja
Enam rahamuresid ei oleks
nutsu “Meelejahutajalt”.
Mõni mees on kuulsaks saamas
sest temast juba praegu on
kirjutatud väike raamat
ajendajaks naiste jonn.
vend vähk
ModeratorTulin trenni,lumesadu
hantlt polnud kusagil
Lumesadu,jalad väsind
läbi-läbi,näljane.
Luulepreemiat loodan ma
pidulikult varsti saada.
Õnnitlusi jälle ka
autogramme silmaveega.
Endiselt on infost puudu
mis tehakse aeroobikas.
See probleem ehk varsti laabub
tahan saada peenemaks.
Spagaati vaikselt harjutan
oh küll vastik valus see!
Kisaga kõik varjutan
olen valukartlik mees.
Püüan ikka olla usin
teen enne trenni soojendust.
Toolilt ennast püsti pusin
valu päikseloojangus.
Võimlemine lihtne pole
arvavad nii väga paljud.
Treenerita trenn on kole
vigastuste kisa valju.
Otsin sellest luuletusest
mõtet,kasvõi mingisugust.
võib-olla enda hooletusest
luule selline sai tehtud just.
tibi-tibi,tibi-tibi
suurem neist aeroobikast
mul on neli õpipoissi
see jube jutt neid hirmutas.
vend vähk
ModeratorTäna luuletajaks hakkan
trennitegemine lakkab…
Aeroobikast ei tea ma palju
selles suhtes tühi kolju.
Aeroobika küll vajalik
siiski jõusaal parem mulle.
Suhtumine pojalik
kui painenippi näitan sulle.
milleks üldse palju kära
Juhan Liiv ,sa hoia alt!
Teeme sulle lihtsalt ära
andekam sust iga polt.
Pean nüüd jälgima,et luule
teemast mööda ei saaks minna.
Aeroobikasse,hiljem kuule
enne maale,siis vast linna.
Milleks sporti üldse vaja
küsib prillis mees nüüd minult.
Tema jaoks on hullumaja
internet on parim mõnult.
Teleturupoes on müüa
võimas nabaväristaja.
Mingit silo võid ka süüa
ise oled koristaja.
Jutu mõtet nagu poleks
aeroobikaga mingit seost.
ei pidada saa seda valeks
jõul jämedamaks teinud näost.
Rohkem hetkel luuletada
ei pea vajalikuks siin.
Võiks ja vahel kuulatada
kas aeroobikasse läinud Siim.
vend vähk
ModeratorKallis rahvas.Ei hakka siin aasta viimasel päeval mingite dopingujuttudega võitlema.Muide,Obinitsa poiss tegi Urmas Otile ära!Soovin kõigile head aasta lõppu ja uue aasta algust!Kohtume uuel aastal!
vend vähk
ModeratorTere kallis rahvas!Ja ongi 400 kommentaari täis.Jah,sain oma tõstevöö mingi ime läbi tagasi-vedas!Tänan siinkohal kõiki aktiviste,kes rihmaotsingutele kaasa aitasid!Pöördun kõigi siinviibijate poole palvega mitte üksteist sõimata!Igal inimesel on oma arvamus.Tänan,head õhtut.
vend vähk
ModeratorEELMISE NÄDALA NELJAPÄEVAL JÄI MINU TÕSTEVÖÖ REVAL-SPORDI JÕUSAALI.TEGEMIST ON FIRMA “KETTLER” MUSTA TÕSTEVÖÖGA.REEDEL EI SUUTNUD MA SEDA IGAL JUHUL ENAM KUSKILT LEIDA.KUI KEEGI SELLEST MIDAGI TEAB,VÕIKS MÄRKU ANDA.VÖÖ SISSE ON KIRJUTATUD VEND VÄHK.TÄNAN.
-
AutorPostitused