Skip to main content

vend vähk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 10,681 through 10,695 (of 10,724 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30430
    vend vähk
    Moderator

Kui selle lipu leian, siis ikka kõrgele-kõrgele!!!

in reply to: megamass 4000 #35986
    vend vähk
    Moderator

Siin, Eestis on see ikka väga kallis, aga kui elasin 1998-1999 USA-s, siis sain seda hinnaga 12 dollarit suur potitäis ja seda müüdi supermarketites tervisekaupade osakonnas!!! Meil siin maksis selline pott umbes 1000 krooni sellel ajal, aga eks meil on ka rikkam rahvas… Megamass on tavaliselt väga hea maitsega ja kui piimaga korralikult ära segada, siis oleks nagu jäätis!!! Tulemused? Vot seda on raske öelda, sest ma kasutasin korraga mitut lisandit- kõik oli nii naeruväärselt odav!!! Tegelikult see toidulisandite mõjumine on ju puhtalt individuaalne! Mõni läheb punni, aga mõni lihtsalt tekitab natuke kõhutuuli ja muud ei midagi! Tuleb kõike proovida ja siis iseennast jälgida, mis ja kuidas toimub! Edu kõigile!!!

in reply to: valu rinnus #36018
    vend vähk
    Moderator

selle rinnavaluga aeg-ajalt kokku puutunud, aga ikka peale seda, kui olen eelmisel päeval tricepsipumpasid rööbaspuudel vähemalt 75 kg-se lisaraskusega teinud. Siis alles paari päevaga valu kaob, aga see on vist individuaalne! Soovitada ei oska midagi!

in reply to: Rinnalt surumine. #36118
    vend vähk
    Moderator

…nii, et alguses teen 10×50 kg, siis minuti pärst 10×80, siis minuti pärast 10×110 ja siis minuti pärst 10×120 ja edasi püüan teha rekordeid korduste peale, aga mitte üle 10 korra seerias! Hetkel eesmärk teha kevadel 150-ga puhtalt 10-ne seeria! Praegu pigistab vast 3-4 korda ära! Võistlen iseendaga ja püüan iga kord oma eelmise korra tulemust kasvõi ühe korraga parandada! Näiteks 130-ga olen nüüd sellel aastal teinud 9x puhtalt ja 140-ga 6 korda… Paari päeva pärast pean tegema kas 130-ga 10x või 140-ga 7x. Nendele, kes ei tea, siis see ei ole kaugeltki minu maksitulemus- ma praegu lihtsalt taastun ja kui jõuan oma rekordnäitajateni, siis ikka edasi!!! Mingisuguseid kindlaid seeriaid tehes lootma jääda suurele jõu arengule küll ei soovita! Muide, 1996-1997 tegin juunioride klassis jõutõstmises päris mitu Eesti rekordit! Peab ise vaeva nägema ja pingutama, et head tulemust saada!

in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35808
    vend vähk
    Moderator

…VEND MAREKILE!!!! :-)

in reply to: Tüdruksõber #35726
    vend vähk
    Moderator

Olgu ta tüdruksõber või abikaasa…Kui tahab oma tsellut tuharatele kasvatada, siis ei aita mitte ükski treener ega spordisaal!!! Oo jaa…kogemused.

TAHTMIST ON VAJA!

in reply to: Ottile, V.Vle ja Marekitele #35576
    vend vähk
    Moderator

…aga spordisõprasid siin jahmatada ka ei tahaks oma toitumise ja toidulisanditesse suhtumisega. :-))))) Keegi nagunii ei usuks!!!

in reply to: Tokkole! #35572
    vend vähk
    Moderator

Võtan siis hr Andlaga siin Tartus ise ühendust!!!

:-)

in reply to: Tokkole! #35570
    vend vähk
    Moderator

SEST KINDLASTI OLEKS KA MINUL OLNUD SÜGISEL “KODUNE TÖÖ TEGEMATA”!!!

MILLISED ON NEED MUUDATUSED, MILLEGA PEAKSID SPORTLASED HARJUMA JA ARVESTAMA?

in reply to: Tatoveeringud? #31810
    vend vähk
    Moderator

Uskumatu, aga rahval selle teema vastu huvi suur!!! Naljatades võin renarile öelda, et kui nüüd noorena teed muskli peale varese, siis vana mehena ilutseb 60 cm-sel biitsepsil kotkas!!! :-)))

Tegelikult usun, et vend Eplik oskab nõu anda selle tattooteema kohta!!! MInul endal on lastud vasakule õlale Jack Nickolsoni portree Jokkerina Bathmani filmist ja hiljem lisatud kahele poole inglid. All on kiri: OHIO, USA oct 1998-apr 1999.

in reply to: Tatoveeringud? #31803
    vend vähk
    Moderator

VÄHEMALT NEGATIIVSELT MITTE… MUIDUGI, TATTOOTEGEMINE ON OLULISELT VALUSAM, KUI RASVAPROTSENT VÄGA VÄIKE JA NÕEL LÜÜAKSE LIHASESSE. NO IKKA ON VALUS!!!! :-oooo

in reply to: millist valku? #35455
    vend vähk
    Moderator

korralikult vihale ajanud!!! Mina panen nüüd käe südamele ja tunnistan, et ei ole 4 viimast kuud mitte grammigi ühtegi toidulisandit puutunud, aga vorm tuleb mürinal!!! Samas näen iga päev spordisaali riideruumis kuidas rahvas mingisugust pulbrijooki omale sisse kugistab, aga jõusaalis tegeletakse ikkagi rohkem jutustamise ja jamaga. Ma tõesti ei tea toidulisanditest ja preparaatidest prääksugi, aga uskuge mid, MA TULEN KEVADEL PEALE AASTAST PAUSI JÄLLE VÄLJA!!! Edu kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30427
    vend vähk
    Moderator

Jah, mis siin salata, olen amazonest pikalt eemal olnud, aga elu täis üllatusi ja nüüd valmistun kevadisteks võistlusteks ja energiavarud on saja peal!!!

SOOVIN KÕIGILE FANTASTILISI JÕULUSID JA PALJU PROTEIINIPULBRIT JÕULUVANA KINGIKOTIST!!!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30418
    vend vähk
    Moderator

Kuuldused minu varajasest põhjaminemisest on ikka enneaegsed…Ööklubidesse ma oma jalga ei ole tõstnud, aga kõrtsis on küll eneselegi üllatusena õhtuti istutud. Ei ole vast enam saladus, mis juhtus minu imelise abieluga…

Loodan südamest ennast jälle kevadel lavalaudadel ilmutada, aga sügiseks ei ole küll mitte midagi tõsist ette näidata…Eks ma olen siis pealtvaatajate hulgas ja elan lemmikutele kaasa. edu kõigile – 80 kg kaalus ja teistele ikka ka! Minu pilte saate näha www. rate.ee ikka vendv nime alt!

Imelist õhtut kõigile!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30412
    vend vähk
    Moderator

Inimestele, kes tunnevad huvi, et kas ma selle aasta Eesti meistrivõistlustest ikka ka osa võtan, siis kindlasti ma seda ei tee paljudele teadaolevatel põhjustel. Mul on kahju…

Minu tel nr: 051-919131

Viewing 15 posts - 10,681 through 10,695 (of 10,724 total)