Skip to main content

vend vähk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 10,651 through 10,665 (of 10,724 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Body pump meestele? #55784
    vend vähk
    Moderator

Sama teema. Tundub, et pean augustis- septembris sellega tegelema, aga hetkel puuduvad andmed Tartu võimaluste kohta.

in reply to: Rääkige kuidas kreatiine tarvitada ning millega #55190
    vend vähk
    Moderator

Tere!

Jah, mis siin salata, ega otsingus on tõesti liiga palju sellist juttu, et otsi otsingust… Kreatiini kasutamisest on siin palju juttu olnud, aga on ka palju uusi tegijaid, kes alustavad seda teekonda, mida paljud meist juba läbinud. Ok, ise ma võtan kreatiini tavaliselt enne trenni ja tarbin seda 2-5 teelusikatäit koos viinamarja mahlaga. Järjest võtan iga päev 2 nädalat ja siis on paus. Ühel päeval kolm, teisel kaks, kolmandal viis, neljandal 1 jne. Mul on aja jooksul välja kujunenud mõned oma seisukohad kreatiini kasutamise kohta. Alguses võtsin täpselt ettekirjutuste järgi ja avastasin peagi, et midagi ei toimu. Võin ainult oletada, et organism harjus kiiresti ühesuguste kogustega ära. Seejärel katsetasin erinevate kogustega nagu ma eelpool kirjutasin ja asi toimis. Olen kuulnud erinevate spetsialistide käest, et kreatiini ei tohiks kasutada koos piimatoodete ja apelsini-sidrunit sisaldavate toiduainete ja mahladega. Sellepärast ma ei söö ega joo 1-2 tundi enne tarbimist ja samuti2 tundi pärast kreatiini tarbimist. Tarbin seda 100% viinamarjamahlaga, sest nii peaks kõige paremini imenduma ja pealegi tavalise veega on kreatiini suhteliselt vastik neelata…

Ok, ma igaks juhuks täpsustan, et tegemist on minu isikliku programmiga, kuna raamatutest loetu minu peal ei toiminud. Ma olen omal ajal palju lugenud igasugustest teemadest igasugustelt spetsialistidelt ja väga harva on need spetsialistid ühes või teises küsimuses enam-vähem üksmeelsel seisukohal. Sellepärast soovitan kõigil harrastajatel teha oma treeningu kohta rohkem iseseisvat tööd ja analüüsida oma toitumist, tulemusi jne mitte lootma jääda teiste abile, kes võivad samuti eksida.

Ma vaatan nüüd kiiresti teised teemad ka üle ja siis ruttu trenni!

Edu!

vend vähk

in reply to: Fat Burner fitness drink ! #54789
    vend vähk
    Moderator

Ma kasutasin Fatburnerit ja mul oli kuivem ja muretum tunne:-) Muidugi kasutan Fatburnerit ka edaspidi!!!!

…erit enne võistluseid!

Hea kraam!

in reply to: WFF fitnessi euroopa meistrivõistluste pildid #52915
    vend vähk
    Moderator

Täna lisasin sellesse kataloogi uusi pilte Kadri Kuusikust ja Argo Aderist ja homme saab sinna veel kindlasti lisa.

in reply to: Elva võstlused #52261
    vend vähk
    Moderator

Ma nüüd sain mingi 80 pilti maha laadida, aga homme lisan sellele albumile veel teise fotoka pildid- neid on ka veel umbes 40 pilti!

Nädalavahetuseks, Riia fitnessi euroopa meistrivõistlustele, loodan oluliselt paremad kaamerad kaasa võtta.

in reply to: Elva võstlused #52240
    vend vähk
    Moderator

Nüüd saan pilte üles panna küll, aga võtab aega…

http://pilt.ee/vendv

Seal on esimene album kohe sellest viimasest võistlusest! Vabandan piltide kehva kvaliteedi pärast, aga parem ikka kui mitte midagi!

in reply to: Elva võstlused #52260
    vend vähk
    Moderator

Minul on sellest üritusest üle 100 pildi, aga ma ei saa praegu tehnilistel põhjustel neid netti välja panna- üritan homme uuesti ja siis annan kõigile teistele ka teada!

in reply to: kehakaalust rohkem #50794
    vend vähk
    Moderator

Juhin siinkohal rahva tähelepanu spetsiaalsele lamadessurumise särgile, mida mul ei ole veel õnnestunud proovida, aga õige surumise korral pidi see vist päris mitukümmend kg juurde andma. See pidi jubedalt lõhkuma. Loodan seda imesärki alles peale võistluseid , mai kuul, proovida.

in reply to: kehakaalust rohkem #50793
    vend vähk
    Moderator

Jõusaaliga seotud alates 1992 aastast. Nädal tagasi kaalusin umbes 85 kg ja surusin 185 kg, aga selleks ajaks olin ka juba mitu nädalat dieedil olnud.

Nii et umbes 100 kg.

in reply to: Kokkutulek!!! #48186
    vend vähk
    Moderator

Tere!

Mul on selle kokkutulekuga idee korraldada see 1. mail- peale EKV kulturismis. Arvatavasti selleks ürituseks tuleb kokku palju amazoni külastajaid ja oleks ka kõige värskemad muljed ja palju vestlusmaterjali. Ise plaanin nendest võistlustest osa võtta nagu nii mitmedki siin ning ei oleks probleem kusagil peale võistluste pidulikku osa kusagil maha istuda ja vennastuda, sest teistel aegadel ma tõenäoliselt Tartust välja sõitma ei hakka. Esialgu ei olekski see üritus pikem kui paar tundi, eks siis muljete põhjal saab teha kokkuvõtteid.

EDU!

vend vähk

in reply to: kas keegi ? #47335
    vend vähk
    Moderator

to muc: Kõhtu olen alati peale trenni teinud nagu mulle omal ajal Gert Koovit TÜ spordiklubis soovitas. Asi toimib! Nii väikeste puhkustega olen harjunud. Sõjaväelasena pean treenima ka teistel eesmärkidel kui ainult kulturismi ja fitnessi võistluste jaoks. Aasta alguses käisin tihti jooksmas, aga rinnus hakkas mingi aja möödudes pistma ning pidin pausi tegema. Järgmisest nädalast hakkan jälle regulaarselt jooksmas käima- nii umbes 20 minutit kiiremat sörki Toomemäel enne trenni. Kevadel plaanin osa võtta nii fitnessi Eesti karikavõistlustest, fitnessi euroopameistrivõistlustest kui ka Eesti kulturismikarikavõistlustest. Need üritused on siis kolm nädalavahetust järjest ja eks ma siis pean jälle treeningkava muutma, aga mitte oluliselt.

EDU KÕIGILE JA TULGE KÕIK VÕISTLEMA!!!

in reply to: kas keegi ? #47327
    vend vähk
    Moderator

1. päev: õlg-triceps-kõht

2. päev: selg-trapets-ranne-kõht

3. päev: rind-kõht

4. päev: jalg-säär-biceps-kõht

Lähiajal plaanis seda kava muuta.

Puhkepäevad 1 kord kahe nädala jooksul

in reply to: Jõusaal uues Tartu jäähallis? #44920
    vend vähk
    Moderator

Siis hakkavad MV-ga konkureerima.

in reply to: mis on tallinna parim jõusaal? #44486
    vend vähk
    Moderator

Tere. Kui elasin ja treenisin Tallinnas, siis õnnestus küll treenida päris paljudes erinevates jõusaalides, aga parimaks pean ikka Reval-Sporti, kuna seal käis asjalik rahvas, masinaid oli palju ning minu jaoks kõige olulisem- hantlite valik oli superhea! Ainukene, mille üle võiks natuke nina krimpsutada, oli selja masin, kuhu oli tüütu mingisuguseid lisaraskuseid lisada, aga kõik ülejäänud oli super!

Siinkohal tervitan kõiki Revali tegijaid ja loodan teid ka kevadel lavalaudadel näha!

in reply to: Üks rinnalihas nõrgem kui teine #44138
    vend vähk
    Moderator

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 10,651 through 10,665 (of 10,724 total)