vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderatorrõuk!
Aga selles koolis ikka kehalise kasvatuse õpetaja on? Kui saladus ei ole, siis mis kooliga on tegemist?
vend vähk
ModeratorTere spaniard!
Jah, selle menüüga on alati mingi jama. Võistlusvälisest menüüst ma erinevatel põhjustel ei räägiks sõnakestki, aga niipalju võin öelda, et see erineb võistluseelsest toitumisest nagu öö ja päev…
Enne võistluseid piiran oma toitumisest soolad ja rasvad pea-aegu täielikult. Ka süsivesikuid olen hakanud oluliselt piirama. Pool tundi tagasi sõin keedetud kanafileed ja näksisin värsket tomatit peale. Joogiks kasutan nüüd paljukiidetud Fat burnerit. Õhtul läheb ilmselt natuke keedetud aedvilja ja rasvata piim toidulisanditega. Ega siin just palju mänguruumi ei ole, aga toitumise koha pealt tuleb iseenda vastu aus olla ja konsentreeruda rohkem oma eesmärkidele. Kuna minu kehakaal on endiselt 86-87 kg, siis loomulikult pean veel mingisugused äärmuslikud meetmed kasutusele võtma, et novembriks kaal 79-le kukuks…
Elame-näeme!
vend vähk
ModeratorMulle tekkis 16-17 aastasena valu paremasse randmesse ja siiani käin selle käe randmekaitsmega trennis. Valu annab tunda siis, kui kaitset peal ei ole ja teen harjutusi sirge kangiga, mitte V-kangiga.
vend vähk
Moderator“Trooja” filmi alguses võitles peategelasega mingi jube koll. See võis ka üle 2 meetrine olla. Võimalik, et tegemist oli mingi filmitrikiga.
vend vähk
Moderatorto muc: Aga pühapäeval?
vend vähk
Moderator!!!
1. Ära söö enne magamaminekut soolaheeringat!
2. Keera ööseks radiaator kinni, et ei higistaks.
3. Kui ikka öösel juua tahad, siis joo vett!
vend vähk
ModeratorTere!
See on päris tavaline nähtus, et noortel ja algajatel üks kehapool mingitel põhjustel teisest alguses märgatavalt suuremaks paisub- tavaliselt just tugevam pool. Kui mina 15 aastaselt alustasin, siis avastasin, et minu vasak käsi on oluliselt tugevam kui parem ning kuna sellel ajal oli koolis poiste seas 32 kg-st sangpommi korduste peale rebida-tõugata, siis mina ikka esinesin oma vasaku poolega kuni ükskord pidin arsti juurde minema ja seal arst oli väga üllatunud, et miks mul vasak pool paremast oluliselt suurem on? Ilmselt sattuseid need jõu- ja ilunumbrid kokku kasvuajaga ning tulemus oli käes. Pärast seda soovitati mul hakata treenima mõlemaid kehapooli võrdselt või isegi paremat poolt natuke kaasa aidata ning kulus mitu aastat, kui sain proportsioonid paika.
vend vähk
Moderatorto agent: Kaua sa juba kõhulihast iga päev oled treeninud ja kas selle lihasgruppi kuju on alaliselt nähtav?
vend vähk
Moderatorto mait00: Kirurgiliselt on võimalik väga palju muuta! Kunagi nägin mingisuguselt saksa kanalilt kuidas üks paks karvane mees karvadest siledaks aeti ja kogu rindkere nahaalune plastikust rinna ja kõhulihast täis topiti. Pärast saadeti veel jurakas solaariumisse ka. Visuaalselt oli lõpptulemus päris hea, aga ausalt öeldes ei kujuta ette, mis sellest mehest edasi sai. Parem on siiski natuke ebasümeetriline Tarzani keha jõusaalitreeningutega saavutada kui ideaalkeha plastikust
vend vähk
ModeratorTere rahvas!
Kui teil on nädalavahetusel plaan TÜ spordiklubis treenida, siis võimalik, et tulen ka sinna. Kas nüüd peate silmas Ujula tänava või Jakobi tänava saali? Laupäeval väga vara ei tahaks trenni teha. Vahest kella 14:00 ajal? Vast minagi saan dieedijuttudega abiks olla
vend vähk
ModeratorTere pumper!
Jah, minul on see küll nii, et kui kaotan kehakaalust umbes 10 kg, siis on seda ka kohe tunda lõuatõmmetes ja kõhulihaste treenimisel. Samas kahaneb ka koos kehakaaluga jõud ja lisaraskuste lisamine ei tasu ära. Parem siis treenida suuremate seeriakordustega ja veel intensiivsemalt. Kuna minu treeninguprogramm on suunatud ennekõike body-fitnessile, siis käin ka jooksmas ja jooksurajal on küll kergem kehakaal kasuks!
vend vähk
Moderatorto Old Man:
Minu esivanematest ei ole sportlastest haisugi:-)))) Ometi imetlen siiani oma isa, kes oli minuvanusena minust oluliselt tugevama kehaehitusega. Mõnedele on lihtsalt looduse poolt antud, aga paljudel juhtudel ei oska nad sellega midagi peale hakata!
vend vähk
ModeratorTere conan!
Ideaalset treeningukava ei ole. Väga palju sõltub muudest teguritest. Näiteks toitumine, geneetika jne.
1. Ülepäeviti võib jõusaalis käia küll! Ka mina alustasin 3 x nädalas.
2. 2-3 kiloste hantlitega ei ole kodus erilist mõtet puhkepäevadel treenida.
3. Esialgu võiks korduste arv seerias selliseks jääda.
Nüüd küsin mina mõned küsimused sinult:
1. Kas sa treenid ka nädalavahetustel?
2. Kui suur on sinu seeriate ja harjutuste vahe(min)
3. Kas massikasvatamiseks oled teinud muudatusi ka toitumises?
4. Sinu praegused mõõdud(pikkus, kaal) ?
vend vähk
Moderatorto j6ujunn: ümbermõõtude vähenemine ja suurenemine sõltub paljudest erinevatest teguritest. Minul ümbermõõdud igal juhul vähenevad, aga see ei tähenda, et sinul võib sama korduda kuna sa oled selle alaga nii vähe tegelenud ja kaalu alanedes ja õige toitumisega võib sinu lihas hoopis paisuda.
vend vähk
ModeratorKõik sõltub ilmselt treeningust ja spordialast. Sport peaks siiski potentsile ikka positiivselt mõjuma!
AutorPostitused