vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorTere!
Teed pildid ära ja saadad minu postkasti ning vaatan üle ja arutan teiste Eesti võistlejatega. Poseerimine on päris keeruline, aga samas väga oluline kunst. Tule kindlasti 13-dal novembril Tallinnasse, Salmesse neid Eesti meistrivõistluseid vaatama, sest oma silm on kuningas!
Edu!
vend vähk
ModeratorTere killu88!
Kui sul väga isiklikke küsimusi ei ole, siis saaksid ju julgelt siin küsida, sest peale sinu on kindlasti ka teisi, kes soovivad body-fitnessist rohkem teada saada!
vend vähk
ModeratorTere inside14!
Body-fitnessis on suure lihasmassi asemel tähtsamal kohal reljeef ja proportsioonid. Minu treeningu eripäraks on olnud viimasel ajal tugev aeroobne treening nii jooksurajal kui velotrenazööril. Sellise treeninguga kaotan küll massi, aga saavutan oluliselt reljeefsema vormi!
Miks? Lihasel on vaja puhkust, aga sellise treeninguga(iga päev jooksu 5-6 km ja pärast rattaga koormustest) massi ei arenda. Keha on liiga kurnatud selleks, et lihast kasvatama hakata. Võistlusprogrammi välisel ajal, kui ei ole vaja nii intensiivselt valmistuda, ma loomulikult võtan kaalus juurde, aga seda siiski ilmselt toitumisest ja pinge langusest.
EDU!!
vend vähk
ModeratorTere Cati!
Spordisaali siin osatakse kindlasti soovitada, aga sa ei ole täpsustanud, mis linnas sa elad? Jõusaaliga on nii, et pead täpselt teadma, milline on sinu eesmärk ja oled selle eesmärgi nimel valmis intensiivselt treenima, siis on ka treenerite huvi sinu arengu vastu suurem. Seda ei maksa kunagi lootma jääda, et esimese treeningunädala lõpuks on kehaga juba suured silmnähtavad muudatused toimunud. See protsess võtab rohkem aega… Lisaks treeningule pead muutma toitumist ja vajadusel ka elustiili…
EDU!
vend vähk
Moderatorto OldMan: Eksimine on inimlik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTere -petz-!
Jõud areneb vastavalt sellele, milline on sinu treeningprogramm ja lihas kasvab aastatega, mitte nädalate ja kuudega.
1. On sul treener?
2. Kaua oled juba jõusaalitreeningutega tegelenud?
3. Mitu päeva nädalas treenid?
4. Milliste spordialadega oled varem kokku puutunud?
5. Oled sa tutvunud fitness.ee kaupluses pakutavate toodetega?
vend vähk
ModeratorTere j6ujunn!
Sellisele küsimusele on küll raske vastata, kuna ma ei tea:
1. Kaua sa oled varem jõusaalitreeningutega tegelenud?
2. Kas oled ka varem mõne spordialaga seotud olnud?
3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?
4. Millises spordiklubis treenid?
Ole hea, vasta nendele küsimustele!
Edu!
vend vähk
ModeratorTere Mart1n!
Alguseks on sinuvanuselt tõesti normaalne 3 korda nädalas treenida ning soovitavalt treeneri juuresolekul.
E,K,R on hea valik. Tore oleks kui mõnel jõusaalivabal päeval ka aeroobse treeninguga tegeleksid.
Kui sul ei ole veel oma kindlat treeningkava, siis vaata kindlasti siin otsingust treeningkava algajatele!
Muide, 2×2 meestel tavaliselt ikka on päris palju jõudu, ära usu seda, mida naised saunas räägivad!
EDU!
vend vähk
ModeratorBody fitness!
Kuna see spordiala on suhteliselt uus, aga perspektiivikas, siis usun, et raamatud ja muu erialane kirjandus on rohkem tulevikumuusika.
Praegu proovime siin oma jõududega huviliste küsimustele vastata ja mis siin salata- töö käigus seda spordiala paremini tundma õppida!
Edu jõusaalis ja jooksurajal!
vend vähk
ModeratorTere inside14!
Baasharjutused on iga lihasgrupi kõige olulisem harjutus, millele lisanduvad siis juba treenitava lihasgrupi täiendharjutused.
Näiteks: Seljale tõmbed laia haardega.
Jalgadele kükid kangi või masinaga.
Rinnale lamades surumine.
jne, jne.
vend vähk
ModeratorTere!
Jah, eks see algajate kava sõltub paljuski raskustest, treeningintensiivsusest ja muudest asjaoludest. Soovitav oleks siiski keskmiselt tõesti 2-3 kuud selle kava järgi treenida enne kui edasijõudnute programmiga tegelema hakata.
EDU!
vend vähk
ModeratorTere Body fitness!
Nagu ma aru saan, oled võtnud oma keha arengu eesmärgiks saavutada fitnessi ja body-fitnessi vorm. Hea, kui noorel mehel on eesmärk!!! Siin on sulle küll nõu antud erineva toitumise kohta, aga ega see kehakaal sul nüüd ka paari kuuga kohe 10 kg juurde ei tule! Kui mina alustasin 15 aastaselt, siis olin paar aastat päris peenikene poiss ja mingil hetkel toimus kasvuea kokkulangemisega suurem pööre ja kehakaal suurenes oluliselt kiiremini, kui eelmiste paari aastaga, kuigi treeningkava ja toitumine olid põhimõtteliselt samad. Kui sinu toitumises on tõesti päevas umbes 150 grammi valku, siis on see loomulikult super ja mina isiklikult soovitan sellist toitumist jätkata. Kui tunned, et rohkem ei ole võimalik omale valku sisse ajada, siis ära hakka ennast piinama. Mis siin salata- valk on siiski ka piisavalt kulukas ja päevad läbi tuunikalast toitumisest saab päris ruttu isu täis ja see mõjub ka noore sportlase motivatsioonile masendavalt.
Kui sa toitud õigesti ja oma kurvastuseks näed, et ainult kõhulihas on hästi nähtav, siis ära heida meelt! Sa pead omale lihtsalt uue treeningprogrammi koostama ja võimalik, et ka seeriate intensiivsust natuke lisama. Kui on probleeme südamega, siis loomulikult soovitan rääkida ka spordiarstiga- väike konsultatsioon ei tee kunagi paha!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere Andreas!
Paljudel inimestel arenevad osad lihased oluliselt kiiremini ning selleks on vaja teha muudatusi oma treeningprogrammis, et teisi lihasgruppe järgi aidata. Olen eelpool kõnelejaga nõus, et kodustes tingimustes oleks kõige mõistlikum rinnalihaseid treenida kätekõverdustega, aga see trenn võiks olla suuremate seeriatega ning võimalikult väikeste pausidega. Kui võimalik, siis soovitaksin sul siiski treenida spordisaalis mõne asjaliku treeneri käe all.
vend vähk
ModeratorWinchesterMan!
Jah, ikka sobib, aga Arctic Spordi joogid on vast paremad ja kasulikumad:-)
vend vähk
ModeratorTere püss!
Mul endal sama probleem juba aastaid ja kui valutama hakkas, siis ei saanud enam sirge kangiga treenida. Sellest ajast peale hakkasin treenima randmekaitsmetega- eriti mugavad ja kindlad on randmekaitsmetega jõusaalikindad! V-kangide nurk on erinev ja kuna ma ise treenin erinevates saalides, siis saan vahelduseks treenida erinevate V-kangidega. Ausalt öeldes väga suurt vahet ei ole- kas treenid sirge või V-kangiga. Bicepsile teeme ju tavaliselt veel ka hantlitega harjutusi.
-
AutorPostitused