vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorTere vägaalgaja!
Sinu kasutajanimest võin oletada, et ega sa just pikalt jõusaalitreeningutega ei ole tegelenud? Kui mina ei oleks aastaid tagasi jõusaalitreeningutega alustanud, siis võimalik, et tänaseks oleks mul sama probleem. Kehakuju ja-hoiak muutuvad aastatega, mitte nädalate ja kuudega. Kui oled jõusaalitreeningutega alustanud, siis jätka samas vaimus ja aeg täidab tühjad kohad lihasmassiga ning ihu ja hing saavad teise näo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treening peab olema regulaarne ja intensiivne ning samuti kasuta erinevaid toidulisandeid, et paremini oma eesmärkideni jõuda!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere inside14!
Poksikotti võid enne jõutreeninguid klobida küll ja soovitavalt võid enne ikka keha soojaks ka joosta ning loomulikult venitused! Oluline, et keha saaks enne jõusaalitreeningut mingisugust soojendust, mitte ei tormata kohe saali uksest sisse ja esimese ettejuhtuva masinaga maksi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTere player!
Jah, 13 aastaselt oled sellise kaaluga juba tõeline mehemürakas ja arvata võib, et aastatega tuleb seda massi juurde. Esmalt soovitan ma sul hakata tegelema rohkem aeroobse treeninguga, et süda sellisele massile järgi jõuaks ja loomulikult õige toitumine ja proteiinilisad kuluksid hädasti ära. Mina sinu vanuselt tegelesin karatega ning talvel olin enamus vabast ajast suuskadega mäe peal. Sellises vanuses ei ole jõusaali veel asja. Sinul soovitaksin ehk body-pumpi treeninguid. Toitumisest on siin portaalis küll pikalt räägitud ja loodetavasti sinu vanemad aitavad sul samuti siinsete tarkade näpunäiteid järgida. Nälgima ei pea, aga rasvase ja süsivesikute hulka võiksid piirata ja selle asemel menüüsse rohkem valku tuua. Samuti piirata soolade hulka toidus.
EDU!
vend vähk
ModeratorÕhtust.
Jah, see on küll kuulsa Arnoldi tänuväärne ettevõtmine ja kui ma USA-s elasin, siis ausalt öeldes ega vähemalt OHIO osariigis palju saledaid olnudki. Kui ma seal veel mägirattaga ringi tiirutasin, siis jäi kohati elu seisma ja näidati näpuga, et näe ekstreemsportlane sõidab. Ühendriikidest tagasi tulin juba 1999 aastal, aga pärast seda olen täheldanud, et ka Eestis hakkab see toitumine massides vägisi amerikaliseeruma. Arvata võib, et praegused eesti lapsed võitlevad tulevikus täiskasvanutena samade probleemidega, millega praegu kaugel Californias onu Arnold.
Elame-näeme.
vend vähk
ModeratorTere!
Ma olen siin oma kõhulihaste treenimisest päris pikalt rääkinud, aga kordan veel üle: Mina treenin kõhtu iga päev ning 10-15 minutiga treenin erinevaid kõhulihaste harjutusi erinevatel masinatel väga väikeste vahedega läbisegi. Kõhu külgmiseid lihaseid eraldi ei treeni. Tänan phonkypapa-t lingi eest! Ka sellist harjutust teen aeg-ajalt.
EDU!
vend vähk
Moderator…
Vaatasin neid saadetud pilte ja võib öelda, et nende noorte meeste areng on olnud päris hea ning suurem lihasmass tuleb ikka aastatega! Kahju, et endast 15-16 aastaselt ühtegi pilti ei ole, aga ilmselt oleksin oma peenikese raamiga nii mõneltki siia pilte saatnud 15-16 aastaselt kotti saanud. Tublid poisid! Jätkake samas vaimus ja loodame teid ka varsti lavalaudadel näha!
EDU!
vend vähk
ModeratorLisan: Antud pilt on ka minu arvates väga jabur, aga nendeks võistlusteks ei olnud ma ka absoluutselt ette valmistunud. Samuti puudusid ka sellel ajal elementaarsed teadmised poseerimisest. Alles eelmisel aastal käisin poseerimist harjutamas erinevate spetsialistide juures ja pean tunnistama, et õige poseerimine annab visuaalselt oluliselt parema pildi. Rebasepoisi abiga olen eilsest lisanud oma galeriisse uue pildi 06.11.2005. Võrreldes selle 2003 aasta peenikese mehe pildiga on vorm oluliselt parem ning seda saate oma silmaga vaadata ka pühapäevastel võistlustel Salmes. Edu kõigile võistlejatele ja kohtumiseni pühapäeval, 13.11.2005!
vend vähk
Moderatoroxy ja need teised nimed, mida üks ja sama inimene kasutab!
Shibanov jäi ka samal aastal dopinguga vahele. Ongi kõik.
vend vähk
Moderator!!! Jah, eks selliseid pilte siin ennegi nähtud. Kuna profikulturismis lähevad mehed iga aastaga järjest suuremaks, siis ei julge küll ennustada, millised mehed umbes 20-e aasta pärast lavalaudadel rahvast hirmutama hakkavad:-)
vend vähk
ModeratorTere kriitik.
Mine jookse peaga vastu puud ja las varesed nokivad sinu pähkli sisu ära. Kui sa tähele ei ole pannud, siis viimase aastaga olen oma lailihase järgi aidanud ning kui valu ei tee, siis tule ja uuri seda pühapäeval oma silmaga Salmes järele!
vend vähk
ModeratorTere preysler!
Alustuseks oleks soovitav võtta mõni valgul baseeruv toidulisa näit. Whey Lemon Super või kui esineb liigese probleeme Protein no 1. Süsivesikuid on lihtsam tavatoidust saada. Peale trenni võid valku segada mahlaga, sealt saad energia taastamiseks süsivesikuid ja valguga taastame ja kasvatame lihased. Kreatiini oleks mõttekas proovida siis kui on tekkinud pikem arengu seisatus. Loomulikult on suurem osa tavatoitumisel, toidulisandid on abivahendid.
vend vähk
ModeratorTere kossar2!
Minu üleskutse rates oli suunatud ennekõike nendele, kes soovivad teada saada konkreetseid asju trennitegemisest ja toitumisest.
Muidu läheb hästi.
vend vähk
ModeratorTere noored!
Tore, et olete siin omavahel tuttavateks saanud ja nüüd on teil parem ettekujutus teiste siinviibijate mõõtudest. Hea oleks, kui saate kõik oma pildid kohustuslike poosidega siia fitness.ee galeriisse üles ja siis hakata lihasgruppide erinevuseid võrdlema jne. Kindlasti soovitan kõigil pühapäeval Tallinnasse, Salme kultuurimajja Eesti meistrivõistluseid vaatama tulla!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere Arnold!
Kas eelseisvatel Eesti meistrivõistlustel on ikka meeste bodyfitness või juba klassikaline kulturism?
vend vähk
ModeratorTere atsetoon!
Mina kasutan hetkel Thermo Dynam X- i. Loomulikult ei hakka ma rasvapõletajaid katsetama võistlusvälisel ajal, vaid ikka enne võistluseid koos dieedi ja võistluseelse treeningprogrammiga.
-
AutorPostitused