vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderatorto wicked:
Kõhulihas tuleb korralikult nähtavale intensiivse treeningu ja spetsiaalse dieediga.
vend vähk
ModeratorTere!
Mis proteiinijook see selline on, kuhu veel suhkrut vaja lisada??? Proovi mõnda teist proteiinijooki! Need ju enamus piisavalt magusad!
vend vähk
ModeratorVaatan ja imestan!
Siin sellised karud oma pildid üles pannud, et ei julge enam varsti isegi võistlustele tulla!
vend vähk
Moderatorto Mr.Y: Tegijal juhtub nii mõndagi! Eks ikka tuleb teinekord apsakaid ette
vend vähk
ModeratorTere!
Tore on lugeda, et tänu sellele paljukirutud rate portaalile on ka fitness.eesse järjest rohkem huvilisi sattunud! Ma isiklikult juhatan siia portaali teinekord 20 inimest päevas, kes ei ole fitness.ee portaalist midagi kuulnud, kuigi siinolijatele tundub see uskumatuna, sest reklaami paistab olevat piisavalt nii ajakirjanduses kui televisioonis. Paljud meist siin ei kujuta ilmselt ettegi, milline tase on noortel jõusaalihuvilistel, sest lihtne on öelda, et mine vaata otsingust, aga alustada võiks ikka sellest, et noored mehed õpivad harjutusi sooritama õigesti!!! Mis kasu on treeningkavast, kui ei ole ettekujutust, kuidas ja mis kiirusega erinevaid harjutusi täpselt sooritama peab?
Kannekas!
Kui sul on võimalik, siis soovitan sul käia ühe kuu mõnes sellises jõusaalis, kus on ka treener palgal ja valmis sind aitama ning juhendama. Hiljem saad omandatud teadmiseid ja kogemusi kodus rakendada.
Mul on hetkel Tartus, Kõrgema Sõjakooli spordiklubis umbes 40 inimest, kellega ma koos treenin ja annan nõu ning poisse on siia majja õppima tulnud üle Eesti ja jõusaalitreeningu staazigi on paljudel mitu aastat, aga keegi ei ole neile TÄPSELT mitte kunagi öelnud, mis harjutusi ja millises järjekorras oleks soovitav teha ning samuti puudub enamusel ülevaade, mis vahe on baasharjutustel jne. Teadaolevalt on siingi portaalis palju selliseid mehi, kes on jõusaalides viibinud 1-2 aastat ja juba seletavad siin nagu vanad mehed. Oma kogemustest võin öelda, et lihas areneb igal inimesel individuaalselt ja näiteks minu puhul on 14 aasta jooksul suuri muudatusi esile kutsunud toitumine, toidulisandid, vanus, treeningsaal, elukoht, töökoht, treeningukaaslased, eesmärgid, geneetika, perekonnaseis jne. Kui ma olin treeninud 2-3 aastat, siis arvasin, et olen kõiketeadja(loe Jumal), kui ma olin treeninud juba 5 aastat ja käisin esimest korda võistlemas, siis tekkis mul kahtlus, et kas ma ikka olen kulturismis üldse mingi tegija, kui ma olin treeninud 10 aastat, sai mulle selgeks, et ma olen selle spordiala mahu omandamisel alles poisikene, kui ma tulin eelmisel aastal Eesti meistriks ja Euroopa kolmandaks, siis sai mulle selgeks, et olen noorena palju asju valesti teinud ja tohutult suur töö on veel ees!
Nii lihtne see ongi ja loodan, et sellele minu sõnavõtule siin reageerib rahvas rahumeelselt ning teinekord viitsitakse uutele tulijatele küsimustele natukene põhjalikumalt vastata ning suudetakse ka mõista, et foorumi mõte ei ole mitte hädasolijaid kohe otsingusse saata, vaid ühiselt koos tekkinud probleeme arutada ning aidata!
Toredat talve jätku kõigile kui välja lähete, siis pange soojalt riidesse! Tartus praegu 25 kraadi külma.
EDU!
vend vähk
ModeratorTere zeddy!
Loen siin noorte sportlaste lugusid kodus treenimisest ja meele teeb rõõmsaks, et selliseid fanaatikuid ikka leidub! Kahjuks pean tunnistama, et ega see kodus ühe hantliga treenimine väga suuri tulemusi ei anna. Vaatasin täna(neljapäeval) hommikul just telerist Hommiku TV-s, kuidas Ott ja Argo õpetasid huvilistele treenimist ilma jõusaalita ja arvatavasti järgmises saates, 19.jaanuaril tuleb juttu juba kummilintidega treenimisest. Selliseks treeninguks oleks siiski kasulik teada, kuidas ühte või teist harjutust TÄPSELT sooritada, milline oleks seeriate ajaline vahe ja loomulikult on ju ka tähtsal kohal toidulisandid! Kui treenid ennast tihti, siis ühe hantliga sa oma lihaseid varsti üllatada ei suuda, kuna raskus on sama ja see jääb sulle aja jooksul kergeks. Võimaluse korral muretse omale kasvõi üks paar reguleeritavaid hantleid(kuni 20 kg) ja kindlasti ka kummilint! Ega need hantlid just odavad ei ole, aga võid ju jätta siia portaali ja näiteks ka ajakirja Soov tasuta kuulutuse kasutatud hantlite ostusoovi kohta ja teinekord saad paari kätte sümboolse tasu eest! Harjutustest kodus treenimisel saad päris hea ülevaate Gert Kooviti raamatust ja kindlasti vaata ka neljapäevahommikute Hommiku TV-d! Loodetavasti saad neid videoklippe ka siin portaalis vaadata nagu eelmisel aastal. Edu ja loodetavasti jõuad kunagi ka jõusaali!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatorto Seersant6: Mingisuguseid kõrvalmõjusid peale hea enesetunde ei ole täheldanud
vend vähk
ModeratorTere!
Tuttav teema.
No 1 on väga hea lisand ja nüüd peale võistluseid olen just seda kasutanud! Maitse on päris hea võrreldes 10-15 aastat tagasi proovitud vene õudustega. Mina teen omale kokteili rasvata külmast piimast ja maasika No 1-st ning ajan joogi vahule! Vahuliselt läheb eriti hästi peale- nagu jäätisekokteil!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere Nõrgu!
Siin on sellest dieettoitumisest küll palju juttu olnud, aga mis siin salata- alagajatele võib see jutt tõesti jääda ebaselgeks.
Niisiis: Iga dieetprogramm toimib erinevatel inimestel erinevas vanuses erinevalt.
Kui mina alustan dieeti, siis võtan esmalt toidust välja pea-aegu kõik soolad. Loomulikult kui sellise asjaga varem kokku ei ole puutunud, siis tundub mage toit suhteliselt vastik, aga see soolade vähendamine võib toimuda ka järk-järgult, näiteks 15 % nädalas! Soolad nimelt hoiavad kehas üleliigset vett. Paari nädala möödudes võtan toidust välja ka rasvad ning hakkan süsivesikuid piirama. Võimalik, et sa päris täpselt ei tea, palju üks või teine toiduaine sisaldab rasvasid ja süsivesikuid. Need tabelid peaksid siin portaalis ka kusagil olemas olema, aga ma parem toon sulle näidise, millest mina dieedi ajal toitun:
1. Keedetud kanafilee ilma maitseaineteta.
2. Keedetud munavalge.
3. lahja rasvata kohupiim värske tomati ja kurgiga.
4. keedetud lillkapsas ilma maitseaineteta.
5. mõned õunad.
6. Rasvata ALMA topsijogurtid light (vähe süsivesikuid)
Eks neid toiduaineid on teisigi pluss loomulikult ka erinevad proteiinilisandid! Võimalik, et teistel Eesti atleetidel on toitumises erinevuseid võrreldes minuga, aga antud menüü olen kohandanud just endale kõige tulemusrikkamaks. Kui ma sulle nüüd selle toitumise üles kirjutasin, siis see ei tähenda, et sina pead ainult selliseid asju sööma, sest meie eesmärgid on erinevad! Neid toiduaineid võid julgelt lisada oma igapäevasesse menüüsse!!!
EDU JA TOREDAID JÕULUSID!
vend vähk
ModeratorTere!
Mul on hea meel, et kui noor jõusaalihuviline kirjutab mulle kirja ja ma ise ei saa vastata, siis head inimesed aitavad ja annavad päris hea ülevaate Tartus toimuvast. Ausalt öeldes oli ka minul seda informatsiooni kasulik lugeda, sest mul endalgi puudub Tartu jõusaalidest ja hindadest korralik ülevaade, kuigi kogu aeg küsitakse. Ise olen viimased 4 kuud treeninud Riia mäel, Kõrgema Sõjakooli jõusaalis, aga sinna tsiviilisikuid ei lasta…
to phoe: Pead ise mõlemad spordiklubid oma silmaga üle vaatama, sest peale sinu ei saa ju keegi teine otsustada. Esialgu uuri, kas saalis on treener ja mis kella ajal ta saalis viibib, samuti asukoht, hinnad.
Edu sulle ja kui oled juba hakanud treenima ja tahad oma tekkinud küsimustele vastuseid, siis siit foorumist saad ikka abi!
vend vähk
ModeratorTere Klaus!
See kangi kitsa haardega lõuani tõstmine on ikka rohkem õlgade esimesele osale ja mina teen seda õla päeval. Trapetsit teen eraldi 48 tundi hiljem õlaringidega fikseeritud kangiga nii eest kui tagant.
vend vähk
Moderatorto ero:
Jah, ilmselt nii see hakkab tulevikus olema. Nagu olen juba eelnevalt välja öelnud, hakkan uuest aastast võistlema ainult IFBB võistlustel. Põhjuseid selliseks pöördeks on erinevaid. Kalmuse profistaatusest WFF-is on mul väga hea meel- see mees on selle profiliiga parimatele vääriline vastane. Ise suunan kogu oma energia IFBB klassikalisele kulturismile, kuna sealsed normatiivid(võistluskaal) sobivad minu elustiiliga kõige paremini ning motivatsiooni jätkub aastateks! Samuti olen tutvunud ka IFBB viimase kongressi teemadega ning ka dopinguteema on minu jaoks väga oluline. Teatavasti veel mõned aastad tagasi kutsuti mind Eesti kulturismis igaveseks teiseks… Vähesed teavad, et kaotasin mitmel korral meestele, kes hiljem osutusid dopingukontrollis positiivseteks…
Iga inimene teeb ükskord oma valiku.
Edu kõigile!
vend vähk
Moderator15 aastase kohta normaalne areng ja noortega võid kevadel küll võistelda ja ennast proovile panna. Saad palju kogemusi ja motivatsiooni asjaga tõsisemalt tegelema hakata. Kindlasti harjuta poseerimist ja uuri võimalikult palju materjali erinevatest Eesti võistlustest ja viimaste võistluste noorte taset- nende tugevaid ja nõrkasid külgi!
EDU!
detsember 7, 2005 at 7:13 e.l. in reply to: Sooviksin nõu toidulisandite kohta vanusega seondu #63752vend vähk
ModeratorHmmmm…
Vaatasin selle teema pealkirja ja olin päris kindel, et siin on juttu kreatiinist. Mina alustasin kreatiini tarbimist alles 24 aastaselt, enne seda olin aastaid ilma selleta treeninud. Parima efekti annab see ikkagi siis, kui sul on juba olemas korralik baas ja erinevad kogemused ja oskad oma vormi ja arengut loogiliselt hinnata. Esialgu vaata siit fitness.ee poest teisi toidulisandeid- proteiini ja massilisajaid. Valik on lai ja kindlasti leiad omale sobivad lisandid!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere atsetoon!
Ära jää kogu aeg lootma teiste tarkuste peale, vaid püüa ka ise rohkem analüüsida ja katsetada. Siin on erinevaid tarkasid koos ja kui sa teraselt jälgid, siis mitu meest räägivad täiesti vastupidist juttu.
Mina alustaksin reljeefi saavutamiseks ennekõike eesmärgist. Kas sa tahad ennast ajada reljeefsemaks või reljeefseks? Siin on suur vahe, sest kui reljeefsemaks, siis ei ole sul oma praeguses treeningus vaja oluliselt midagi muuta, kuna alguses tuleb kuni esimese aastaga see lihas nagunii päris kiiresti nähtavale. Kui ma 15 aastaselt jõusaalitreeningutega alustasin, siis esimesed 2-3 aastat ei kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ega energiajooki, aga ometi olin väga kuiv ja heas vormis. Ilmselt vanus oli õige ja treening oli piisavalt intensiivne.
Kui aga tahad saada ennast näiteks võistlusvormi, siis pead oma treeningus, toitumises ja kõiges muus sellega seonduvas tegema mitmeid põhjalikke muudatusi. Võistlusvormiga on küll nii, et seda ei ole mõtet kogu aeg hoida, vaid see tehakse ainult teatud ajahetkeks.
EDU!
AutorPostitused