vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderator!!!
Kindlasti tahaks sellist meest oma silmaga ka näha, aga loodtavasti saame fitness.ee-st tema liikumise kohta Eestis täpse ajakaava!
vend vähk
Moderatorto Larry: Selle sinu jutuga seoses meenus mulle see, kuidas 80-datel tulid mehed vene sõjaväest ja paljud olid ka Afganistanis teeninud ning osadel meestel katus sõitis loomulikult sajaga! Keegi ei oskanud selliste meestega midagi peale hakata ning päris mitu sellist saadeti maakoolidesse kehalise kasvatuse õpetajateks… Päris mitmes koolis oli tavaliste kehalise kasvatuse tundide asemel moodustatud inimese käte- ja jalgadega mõrvamise tunnid ning igasuguste salaja suitsetajate ja tundi hilinejatega õiendas kehalise kasvatuse õpetaja arveid endale omases keeles… See ei olnud vastus sinu kirjale, vaid meenutus nendest huvitavatest aegadest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatorto joker: Tänan, et viitsisid selle treeningupäeva kokku võtta! Nagu ma juba sulle saalis ütlesin, on oodata kõige suuremat vastasseisu ja paanikat just kohalike tegijate ridades. Vend Rückenberg juba andis oma tähelepanekutest märku ja muidugi oleks mul olnud lihtsam siia üles riputada oma tavaprogramm(neljaks jaotatud programm)kõik oleksid rahul, aga nii see hetkel kahjuks ei ole. Ka sügisel jõudsid kuuldused minu võistluseelsetest treeningprogrammide eripärast erinevate spetsialistideni ja kisendajaid jätkus päris palju, aga kui võistluspäev kätte jõudis, oli hoopis teine jutt. Sama praegugi ja arvatavasti ka tulevikus! Täna on pühapäev ja kõigi eelduste kohaselt peaksin täna siis jooksma ja ujuma nagu kavas kirjas oli, aga tegelikult lähen jälle jõusaali… Seda, et ma suudan osasid lihasgruppe ilma igasuguste probleemideta isegi 3 korda nädalas treenida, ei usuks ilmselt paljud ja las siis jääb selline 6-e päevane treeninguprogramm siia rahvale lugemiseks. Olgu lisatud, et 16-17 aastaselt treenisin iga päev tricepsit + erinevaid teisi lihasgruppe ja mingisugusest ületreeningust ja -väsimusest ei olnud kuulnudki. Ilmselt tekivad antud teemas küsimused just mitte jõu, vaid vastupidavuse kohta. Igal juhul loodetavasti tuleb sellest teemast mitte üks suur mudaga loopimine vaid tõsine arutelu erinevate inimeste erinevate füüsiliste võimete ja kogemuste kohta ning jään lootma ka teiste võistlusteks valmistujate programme! Olgu veel huvilistele lisatud, et selle artikli juurde lisatud pilt on tehtud neljapäeval, 02.03.2006 Tallinnas, Arctic Sport klubis.
Edu kõigile!
vend vähk
Moderatorto gmaster: Lisaraskustega rööbaspuudel treenimise võimalusi on erinevaid. Ise olen rööbaspuudel surumist teinud küll konksudega rihmaga, küll sellise rihmaga, millel kett otsas. See ketiga variant ei olnud kõige parem, kuna kett oli suhteliselt pikk ja lisaraskused hakkasid mul keti otsas kiikuma ja see on ohtlik. Suure hädaga olen ka rööbaspuude harjutust teinud pisikese seljakotiga, millesse lasksin abilisel väiksemaid kettaid toppida, aga ka see ei olnud eriti mugav kuna seljakoti rihmad hakkasid soonima. Olen kuulnud, et lisaraskused on ka jalgade külge kinnitatud, aga selleks on olnud ilmselt mingisugused spetsiaalsed rihmad.
vend vähk
ModeratorTere Taavi!
Kulturism juba on kord selline ala, mida ei saa mõõta selle järgi, kes kui kõrgele ja kaugele hüppas. Eks vennad Rückenbergidki ajasid siin pärast võistluseid pikalt tõde ja õiglust taga, aga kui midagi vaidlustada, siis mitme päeva pärast on seda tavaliselt hilja teha. Inimene õpib enda ja teiste vigadest. Mina igal juhul valmistun kevadel toimuvateks uuteks võistlusteks ning kuna oleme nüüd ilmselt Marek Morozoviga mõlemad klassikalises kulturismis, siis rahvusvaheliste võistluste tulemused annavad kõige parema pildi olukorrast kodumaal
??:”> Loodetavasti tuleb meil Morozoviga sama tihe rebimine nagu omal ajal Oti ja Kalmuse vahel ning publikule peaks selline show meeldima.EDU!
vend vähk
Moderatorto iluspoiss: Vabandan, enam nii ei tee ja lapsik ei ole. Arvad, et siin midagi sellest muutub? Loodan ka kunagi Eesti kulturismi tipuks saada
??:”>vend vähk
ModeratorVEND VÄHK VEELKORD MAREK KALMUSELE:
Ilmselt ei lugenud sa minu teksti korralikult läbi ja sinu silma hakkasid ainult esimene ja viimane rida. Sa ära oleta! Kas ma olen öelnud, mis ma arvan sellest Arnoldi dopinguteemast? Miks sa arvad, et kõik, kes ei avalda sulle avalikult tunnustust, on sinu vastu?
Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Tänan tähelepanu eest!
vend vähk
Moderatorto Churka: Olen kindel, et paljud noored ei teagi, kellest jutt on! Mina nägin Taavi Koovitit suvel, aga tal oli paks teksavammus seljas ja tema füüsilist vormi õnnestus oma silmaga näha ainult 1997-dal aastal ning see jättis unustamatu jälje! Sellepärast olekski tore, kui saaks selle vanade võistluste ja tegijate galerii kunagi üles seada!
vend vähk
Moderatorto Kurupt: Kas sina olidki see mees, kes Otilt peldikus autogrammi nurus?
Moderatorto OldMan: Tõsi see on, et võimlejad on enne 20 aastaseks saamiseni tavaliselt elu parimas vormis, aga ega siis asjata ei öelda, et kulturism on “Vananade inimeste” spordiala
ModeratorVEND VÄHK MAREK KALMUSELE:
Tuletan sulle meelde, et õpin psühholoogiat ja praeguseks hetkeks kahtlen sinu vaimses tervises. Vägisi jääb selline mulje, et see Marek Kalmus, keda mina olen siiani tundnud, on kuhugi Mongoolia steppidesse orjaks saadetud ja sealt on asemele mingi kohalik metsaline saadetud. Kui teema läheb isiklikuks, siis põrutaksin ka sinu suunas siia paar pärlit avalikult omalt poolt, aga selline tegevus viib ainult kodusõjani. Kui mulle ongi teinekord erinevates liigades ülekohut tehtud, siis arutan seda lähikondlastega, aga mitte ei pasunda sellest avalikult ajalehes, sest kokkuvõttes jääb kannatajaks ikkagi kulturism tervikuna. Kui sulle meeldib, et kusagil delfi kommentaarides kulturiste pededeks ja eneseimetlejateks sõimatakse, siis lase edasi, aga oma tähelepanekutest võin öelda, et internet on päris hirmuäratav jõud ning sellised kommentaarid mõjutavad tugevasti noorte meeste mõttemaailma, kes ehk praegu kaaluvad, kas alustada jõusaalitreeninguid või mitte. See oli loomulikult super, et viimastel Eesti MV-del oli 40 võistlejat, aga sellise kisa tulemusena siin viimastel päevadel paljud noored loobuvad jõusaalitreeningutest, sest avalik hääl on seostanud kulturismi keelatud ainetega ja muu pasaga ning kokkuvõttes kannatab nii IFBB kui ka EFF.
Sinu fännidel on ilmselt sügavalt savi, mis sellest spordialast saab ja hetkel tegelevad kooris Tokko peale näpuga näitamisega. Ok, Arnold loobub, aga ma olen juba praegu 100% kindel, et sellega sinu ristikäik saab hoopis hoogu juurde! Netikommentaarides on juba järgmisena Ott hammaste vahel ja küll jõuab järg ka Marek Morozovini, Argo Aderini, Janar Rückenbergini, minuni jne. Minul isiklikult oli sellel nädalal elus esimest korda võimalus oma sportlike saavutustega midagi normaalselt teenida, aga ilma hoiatamata otsustas üks mees siin hakata tõde ja õigust nõudma! Üldiselt keerasid sa minul mitu lähituleviku plaani pe..sse ja ole sa tänatud selle eest! Ma ei ole selle spordialaga siiani absoluutselt mitte midagi teeninud ja nüüd, kui oleks selline võimalus avanenud, tõmmati vesi peale. Samuti tõmbasid sa suuremal või vähemal määral avalikult vee peale kõigile teistele kulturistidele. Kas ma peaksin ka nüüd hakkama ajalehes sinu peale näpuga näitama, et mul olid plaanid ja Marek Kalmus rikkus kõik ära! Mul on olnud elus piisavalt palju raskeid aegasid nagu sinulgi ning igale mõõnale järgneb tõus! Minu töökaaslased teevad nüüd ka viimased päevad minu kuuldes naljasid keelatud ainetest ja kohe nii tore on olla!
Võta aeg maha ja käi metsas loomadele kraanuleid viimas ning vaata kinos mõnda toredat koguperefilmi! Kuigi mul pappi eriti ei ole, võin sulle kinopileti välja teha, aga luurele ma sinuga ei lähe, sest esiteks oled sa liiga suur ja kaugele nähtav ning teiseks oled sa ettearvamatu tüüp ja ei või kindel olla, et sa luuramise asemel kõva häälega isamaalisi laule laulma ei hakka.
vend vähk
Moderatorto subertoz: Need uued robocopi vindiga shakerid on tõesti oluliselt parema, kui vanad, mis väga valel ajal ja vales kohas aeg-ajalt lahti läksid. Jalgpallurid teavad, milline on hea shaker
ModeratorTere OldMan!
Viimased krambid olid mul viimati ajateenijana 1997-dal aastal. Teadvusehäireid ei ole ka täheldanud. Aga soola tarbin tõesti väga vähe!
vend vähk
ModeratorTere!
Aastaga on body-fitnessi nimi muudetud klassikaliseks kulturismiks. Maailma meistrivõistluseid sellel spordialal siiani toimunud ei ole. Ausalt öeldes isegi ootan suure huviga mais toimuvaid uusi euroopa meistrivõistluseid ning alles pärast seda võib juba hakata mingisuguseid kokkuvõtteid tegema. Siiani olen uurinud eelmise aasta võistluste pildimaterjali nii siin, fitness.ee-s kui ka välisriikide erinevates portaalides ja pean ütlema, et esialgu on mul selle ala hindamiskriteeriumite kohta oma arvamus välja kujunenud, millele loodan kevadel kinnitust saada. Minu hinnangul on selles spordialas kõige tähtsamal kohal proportsioonid ja reljeef ning liiga lai selg või suured jalad ei tule seal võistlejale kasuks. Nende oletuste aluseks võtsin eelmise aasta EM-il neljandaks tulnud mehe, kes hakkas silma oma päris ilusa kuivusega, aga suured õlad ja lai selg muutsid ta kuidagi kandiliseks ning sellega võis ta ka punktides esikolmikule kaotada. Kahju, et nendest võistlustest kusagil videot ei ole võimalik vaadata, sest selle mehe vabakava kohta puudub mul kahjuks absoluutselt igasugune ülevaade.
EDU!
vend vähk
Moderatorto Andreaz: Jah, Taavi Koovit oli omal ajal ikka päris heas vormis!
-
AutorPostitused