vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderatorto jorsik: See treeningintensiivsus on erinevate koolkondade vahe. Näiteks Tallinnas, Reval Spordis,on suure intensiivsusega treenimine täiesti tavaline nähtus. MV kohta võin öelda, et selles klubis on väga perspektiivikaid noori mehi, kes võiksid ehk lähiajal ka kulturismivõistlustest osa võtta, aga väga palju energiat kulutatakse jutustamisele ja loomulikult korralikku vormi siit ei tule! Aknalauad on mobiiltelefone täis ja iga natukese aja pärast kellegi telefon jälle heliseb ning halleluuja…
Peale võistluseid käisin MV-s vist ainult üks kord ning erinevate võistluste vahel käisin tihedamalt. Ütleks, et see minu treeningintensiivsus enne võistluseid oleks võinud kohati veel intensiivsem olla ja olen selles suhtes omale ka etteheiteid teinud. Aeroobse kohta niipalju, et ilmselt saalisolijad ei teadnud, et enne trenni käis vend Vähk väljas Veeriku kaupluseni ja tagasi jooksmas ning saali sisenedes oli selg juba märg. Vererõhk on olnud viimased 10 aastat normaalne!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere!
Seoses sellega, et nii mõnedki huvilised, kes minuga tahtsid koos trenni teha ja ei ilmunud kokkulepitud ajaks õigesse kohta välja, tühistasin ma oma üleskutse minuga koos trenni teha. Tavaliselt treenin ikka Tartu Kõrgemas Sõjakoolis ja sinna tsiviliste ei lasta. Huvilistega käisin treenimas MV-s ja teistes eraklubides.
EDU!
vend vähk
Moderatorvendv , miks igapäev rinda teed?Tere!
Miks mitte?
Praegu teen pea-aegu iga päev lamades surumist ja risti-vastupidi paljudele oletajatele paranevad jõunäitajad selles suhtes kosmilise kiirusega. Täna oli mul küll rinna päev, aga surumise asemel tegin hoopis hantlitega kaldpingil, ristploki harjutust ja lendamist. Juba hiljemalt juuli alguses alustan uut võistlusprogrammi koos dieediga ning ega ma siis enam rinda nii tihedalt ei treeni.
Arvatavasti kirjutan sellest kunagi ka blogides pikemalt.
EDU!
vend vähk
ModeratorTere!
Sellest viimasest võistlusest on siin nüüd küll uskumatult palju pilte välja pandud! Suured tänud kõigile fotograafidele ja loodetavasti kirjutan lähiajal selle võistluse kohta ka ühe korraliku reisikirja!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere!
Pean nõustuma eelmise postitajaga ning see jalgadega pilt on tõesti super! Teised fotograafid on olnud samuti tasemel ning loodetavasti see kulturismivõistluste fotomaraton aja jooksul läheb veel tihedamaks ning professionaalsemaks!
EDU!
vend vähk
ModeratorTere!
Mul kaitseväelasena on neid üldfüüsilisi teste suhteliselt tihti ja loomulikult valmistun sellisteks üritusteks eritreeninguga. Siiani on olnud kätekõverduste rekordiks 100 tükki 1-e minutiga ning lugejaks oli praegune Eesti kergejõustiku koondise peatreener, kes jättis paar tükki lugemata, kuna tema arvates ei olnud need puhtad sooritused. Pärast sellist maratoni jõudsin teise minutiga ainult 38 kordust.
vend vähk
Moderator…oma ajateenistusest olen siin pajatanud hirmsaid lugusid ja nüüd, umbes 10 aastat hiljem praegused ajateenijad ei suuda uskuda, et midagi sellist Eesti Kaitseväes sellel ajal toimus.
Nüüd, viimased 6 aastat tegevteenistuses olles, ei kahetse ma selle aja Kuperjanovi elukoolis läbitud raskeid aegasid hetkekski. Kahjuks on kõikvõimalikud inimõiguslased ja loomakaitsjad tänaseks päevaks Eesti Kaitsejõudude ajateenijate elu nii lihtsaks muutnud, et vanematel olijatel jääb üle ainult nõutult käsi laiutada. Vähe sellest, et nendel seal noortelaagrites see elukene nii lihtne on, puutun ma tänavapildiski kokku pea-aegu iga nädal ajateenijatega, kes rikuvad rämedalt vormikandmiseeskirjasid ning tarbivad mundris avalikes kohtades alkoholi. Omal ajal oleks olnud sellise rikkumise eest vahelejäämine hullem kui enesetapp poomise läbi. Võin vaid ajateenijate füüsilisest karistamisest legende rääkida, sest nüüdseks kaevatakse ju isegi ropendamise eest inspektorile…
Kui nüüd rääkida kuulsast prantsuse võõrleegeonist, siis võin tuua näite, kus omal ajal Afganistani sõja läbi teinud eesti mees suutis seal vastu pidada 3-4 kuud… Noortel meestel, kes ei ole läbinud isegi Eesti Kaitseväes sõduri baaskursust, ei ole mõtet sinna ronida.
Kõige parem on minna ajateenistusse ja kohe oma ülematele hädaldama hakata, et söök on liiga hea ning jube vähe ajusid k..takse. Ma usun, et hea tahtmise juures tullakse kindlasti vastu ning aidatakse hädasolijat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU!
vend vähk
ModeratorMina jah… Nüüd pandi euroopa MV pildid ka üles ja seal on üks pilt kus ma seisan enne kaalumist koos ühe mustanahalisega ja näitan kõhulihast. Saadan selle pildi vist…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorLahe võistlus!
vend vähk
ModeratorTere taf!
Ega siin midagi keerulist ei ole. Käin suvel erinevates spordiklubides ja annan huvilistele võimaluse treenida vastavalt oma päevakavale ning töö käigus põhjendan ära, miks ma just nii treenin, mida sellel päeval söön jne. Samas ka lühiülevaade sellest, mida ma treenisin eelmisel päeval ja mida plaanis treenida järgmisel päeval. Spordihuviline ei pea siis mingisugust personaaltreeneritasu maksma, vaid maksab ainult enda spordiklubi ühekordse pääsme eest, kuhu me parasjagu treenima läheme. Kui ma juba oma silmaga näen, mis inimesega on tegemist ja palju ta jõusaalis suudab, siis saab juba vajadusel ka nõustada treeninguprogrammi koostamisel ning toitumisel.
EDU!
vend vähk
ModeratorTere!
Eks ta kipub ikka nii olema, et spordihuvilised kuulavad treeningutel rohkem neid, kes on aastatega kõik omal nahal läbi teinud ja spordis ka midagi saavutanud kui neid, kes on sellest spordialast palju lugenud, aga puudub praktika. Olen minagi lugenud erinevat kirjandust kulturismist ja täheldanud, et ühe ja sama teema kohta võib olla teinekord väga erinevaid seisukohtasid ning parim on siiski kõik ise läbi proovida. Võistlejana võin öelda, et viimase aasta jooksul on mul olnud juba 10 erinevat võistlust ja iga kord olen nendelt enda jaoks avastanud jälle midagi uut. Selles suhtes on just kasulikud rahvusvahelised võistlused, kus konkurente on palju ja on võimalus jälgida erinevate riikide ettevalmistust. Alates juuni kuust on suvel huvilistel võimalik minuga koos treenida ning töö käigus saada selgema pildi minu treeningust, toitumisest ja põhitõdedest. Kuna hetkel mul siin sõnumisaatmine vist ei toimi, siis saate kirjutada minu e-mailile: vendv@hot.ee
EDU!
vend vähk
Moderatorto Razard: Meil Eesti võistlustel kasutasid enamus võistlejaid ühte grimmi, aga seal olid erinevad grimmid ja ka grimmi pealepanemisetehnoloogiad erinevad. Siiani olime edukalt oma grimmi kasutanud maksimaalse paksusega ning suure valgusega laval on olnud tulemus super, aga seekord ei olnud laval valgus kõige parem ning me nägime Kaido Vooglaga välja nagu söetükid ning nii tume grimm sõi reljeefi ära. Pärast lavalt lahkumist püüdsime enne teistkordsele lavale minekut paari minutiga ennast kuidagi heledamaks saada, aga ega sellise ajaga enam midagi päästa ei õnnestunud. Hiljem peakohtunik ka rääkis, et me ei olnud just ilusa väljanägemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmiseks võistluseks valmistumisel peab kindlasti grimmi võimalusel laval katsetama ning vajadusel seda kas vähemaks võtma või lisama. Kogemuse võrra jälle rikkam! Kui kunagi pildid välja pannakse, eks siis näete seda grimmidraamat oma silmaga ning saate teistega võrrelda!
to Marek: Sellest sinu osalemisest Leedu võistlustel rääkis euroopa meistrivõistlustel Leedu Kulturismi Liidu asepresident Arvydas Milvydas, aga kurb, kui sina sellest osa ei võta ning see jutt osutus kuulujutuks. Ilmselt paljud kulturismisõbrad oleksid soovinud teid kahte(sind ja Otti) jälle kõrvuti võistlustules näha. Vaatasin ka just sinu uusi pilte ja vorm on sul tõesti hea!
Edu!
vend vähk
ModeratorTere õhtust!
Jah, tore päev oli ja selliseid surumise võistluseid selliste reeglitega võib julgelt teinekordki teha, aga siis juba paremini organiseerida. Kahju, et see võistluskang nii kõver oli. Kuuldavasti tahtis mõni mees seal vist üle 230 suruda, aga sellise kangiga ei olnud nii suure raskuse surumine võimalik. Pealegi oli kettaid ka saalis ainult 230 kg. Igal juhul loodan, et Siim Sammalkivil jätkub energiat ja aega ka tulevikus selliseid üritusi organiseerida, aga siis peab järgmisel korral juba ettevalmistustega varakult algust tegema ja ka kohalikud võimuesindajad (valla või isegi maakonna) teemaga kokku viima. Tänan omalt poolt kõiki võistlejaid emotsionaalse ürituse eest ning soovin kõigile tänastele võistlejatele palju uusi isiklikke rekordeid lamadessurumises!
EDU!
vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU! Vaadates selle teema kommentaare pean vajalikuks meelde tuletada, et fitness.ee on kulturismi ja fitnessi portaal. Võtke hoog maha!
vend vähk
ModeratorHirmsad mehed.
“> -
AutorPostitused