vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorWELCOME TO ESTONIA!
Pole hullu ja ärge heidke meelt!
Mida ma olen tähele pannud kahel erineval euroopa meistrivõistlusel ning ka viimase MM-i piltidel? Nimelt enamus klassikalise kulturismi võistlejaid on eelmisel päeval väga uimaste nägudega kaalumisel ning visuaalselt tundub, et enamus on meie meestest nõrgemal tasemel ning kui need uimased mehed järgmisel päeval lavale ronivad, siis tuleb nendel lihaseid küll igasugustest ettearvamatutest kohtadest välja ning nad teavad täpselt mida ja mis nurga alt näidata! Kevadel nägin lava taga seda meest, kes 2005 klassikalises absoluutselt esimeseks tuli ning uskusin 100%, et temal ei ole järgmisel päeval laval midagi teha, aga kui siis järgmine päev kätte jõudis ja see poiss lavale astus, oli ta 2 korda suurem kui eelmise päeva õhtul ja võitis veenvalt kõiki! Ilmselt on nende meeste ajastus ja laadimine oluliselt kaugemale arenenud kui meie tase ning tulevikus peaksime koondisega selles suhtes rohkem analüüsima ja töötama. Pean silmas just klassikuid, sest siiani samade põhimõtete järgi treenida ja poseerida nagu kulturismis, ei ole enam võimalik ja peame endale teadvustama, et tegemist on erinevate spordialadega, mille aluseks oleks ka erinevam treening, toitumine ja samuti võistlusteks ettevalmistumine. Peame oma vigadest õppima!
EDU!
vend vähk
ModeratorMis see klassikaline kulturism siis tegelikult on? Mis on tema erinevus “päris” kulturismiga? Lihtsalt kehvem tase?Jah, loomulikult kergem tase!
Eestis tuli kevadel klassikaline kulturist Oti järel absoluutselt teiseks!
Klassikalises kulturismis ei ole suur lihasmass lihtsalt võimalik, kuna võistluskaal on pikkus-100 + 4 kg. Ehk siis kui minu pikkus on 176 cm, siis minu võistluskaal võib olla kuni 80 kg! Ütleme nii, et ma olen ka -90 kg kaalukategoorias 2005 EKV võitnud ning selles kategoorias oli palju kergem massi hoida, kui klassikalise kulturismi jaoks kaalu ajamine.
vend vähk
ModeratorJa sina v vähk miks sa võistlustele ei läinud. Ei käinud sa ju eelvõistlustel ka või käisid?Hea küsimus! Hetkel ma väga kahetsen, et eelvõistlusest ja MM-ist osa ei võtnud, aga veel septembri alguses olin ma kindel, et ma selle aasta sügisel üldse ei võistle ja ootamatu meelemutus toimus alles septembri lõpus ja selleks ajaks oli MM-i vorm reaalselt kättesaamatu ning nii palju kriitikameelt mul on, et pehme ja karvasena ma lavale enam ei roni! See võistlusteks valmistumine nõuab ju ikka päris palju raha ning energiat. Millest siis septembri lõpus selline ootamatu pööre? Kõige olulisem- sain oma finantseelarvesse võikese täienduse ja samuti olid Eesti meistrivõistlustele minemisele poolt otsustamisel toeks mitmed head inimesed. Igal juhul minu kiidulaulu praegusest supervormist saate lugeda minu tänasest blogist ning loodetavasti panen hetkevormist lähipäevadel siin portaalis välja ka mõne pildi. Praeguste MM-i meestega kohtun kindlasti 25-dal novembril ja eks siis saavad ka paljud asjad selgemaks!
Kevadel üritan võtta igal juhul maksimumi!Edu kõigile!
vend vähk
ModeratorUusi uudiseid toimunust on?Sama siin! Ootan suure huviga uudiseid, et mis seal praegu toimub. Kevadel olid eelvõistlused laupäeval ja pühapäevaks me juba teadsime, et finaali ei pääse, aga praegu on vaikus. Kas tõesti on eelvõistlused ja finaalid kõik ühele päevale lükatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatorto alessandro: Väga õige küsimus! Enamus algajaid ei saa täpselt aru, mida nad saalis tegema peavad ning paljudel juhtudel ainult oletavad. Minuga võtab iga päev ühendust erinevaid noori inimesi, kes tahavad jõusaalis käima hakata, aga kõige esimese asjana küsivad kohe kreatiini kohta… Selleks ajaks, kui mina esimest korda kreatiini tarbisin, olin jõusaalitreeningutega tegelenud juba 9 aastat ning noorena arenesid jõunäitajad ning keha kasvuajal iseenesest tormilise kiirusega. Meil käis 1992-1994 aastatel poistega jõusaalis võidutreenimine, kes jõuab suuremate raskustega seeriaid teha, aga nüüd noored võtavad saalis raskuseid pigem maha kui panevad juurde ning ajavad mingisugust halli juttu imelisest kreatiinist. Ega siis kreatiin teie eest trenni ei tee! Intensiivne treening ja normaalne toitumine on kõige alus!
Papoffile: 1. Kas sa tead täpselt, mis harjutusi ja millises järjekorras jõusaalis treenida? 2. Kas sa oled kindel, et teed kõiki harjutusi õigesti? 3. Kas sa treenid jõusaalis piisavalt suure intensiivsusega ning mobiiltelefon on sellel ajal välja lülitatud? 4. Kas sinu tavatoit on piisavalt valgurikas? 5. Milline on sinu eesmärk, kui sa jõusaalis käid?
vend vähk
ModeratorEks neid väljalaskepartiisid on erinevaid, aga minul õnneks ei ole Fat Burneriga sellist jama olnud. Viimasel ajal olen üldse punast FB-d jooma hakanud, kuna minu jaoks on see maitse parem!
vend vähk
ModeratorMina nii kriitiline ei ole, sest palju sõltub konkurentidest ning ega siis meie kulturistid ei olnud valikvõistlustel ilmselt tippvormis.
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg. 3 koht(Ott on heas vormis ja võimalik, et mõni konkurent nopitakse veel hiljem dopingukontrollis rajalt maha)
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 4 koht(kui Valju veel natuke teravust juurde saaks, siis saab ehk esiviisikusse)
3. Kaido Voogla kk – 178cm 7.koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 6.koht (Arvestan sellega, et Marek võib 2 nädalaga ennast oluliselt teravamaks saada ning raam iseenesest on tugev)
5. Indrek Viska kk +178cm 7.koht (Ei oska ennustada. Loodan, et alaliit tegeleb veel tema poseerimisega, aga võistluskogemusi on noorel mehel natuke vähe sellisteks võistlusteks. Samuti võiks reljeef teravam olla!)
Igal juhul edu kõigile!
vend vähk
Moderator!!! See Pocius on täiesti uskumatult suur koll! Tahaks seda meest kunagi ka Mr Olympial võistlemas näha. Leedus on neid suuri mehi ikka päris palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorPäris head pildid

Sorry, et osad pildid külili asendis on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorAvancia spordiklubi soovitan kindlasti! Esimene treening on seal praegu tasuta ja saad ise vaadata, kas meeldib või mitte. Mina olen seal T, K ja Neljapäeva õhtutel kell 17:00-21:00 juhendajaks ning tegelen ka algajatega. Kesklinnale on see klubi ka päris lähedal Tiigi tänavas.
vend vähk
ModeratorSuperuudis!
Ka välisvõistlustel on kaalumine päev enne võistluseid ning sportlaste seisukohalt parim. Meil on aega pärast kaalumist 24 tundi ennast laadida ja puhata ning kui lavale läheme, siis ei ole kurnatud ja väsinud.
Ise tulen kindlasti välja, aga hetkel ei oska öelda, millises kategoorias seekord…
Edu!
vend vähk
ModeratorSUPER!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTere!
Jah, ega siin minulgi midagi rohkem lisada ei ole. Isegi kasutan praegu kreatiini, glutamiini ja erinevaid proteiine iga päev ning vorm paraneb jõudsasti! Toidulisandite pakenditele on ka lisatud soovituslikud kogused ning võid kreatiini ja proteiini segamini kasutada küll!
EDU!
vend vähk
ModeratorKust on Tartus võimalik osta toidulisandeid?Tartus Tiigi76A, Avancia spordiklubis on FAST toidulisandeid päris suur valik.
vend vähk
ModeratorTänan alr89 ja indz, aga sellel pildil seal kõhulihaste võistlusel ei ole mul kahjuks spetsiaalset kõhulihaste poseerimise pilti ning kõik pildid on üsna võrdsed.
“>Parim kõht oli mul ilmselt Soomes, Boosman classic 2006 võistlustel, aga kahjuks ei saanud neid pilte siin üles panna. Pole hullu!
Edu kõikidele võistlejatele!
-
AutorPostitused