vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorTere!
Kõhulihastest olen siin portaalis päris palju kirjutanud, aga ikka ja jälle kirjutan veel! Mina treenin kõhulihaseid iga kord peale jõusaalitreeningut umbes 10 minutit intensiivselt erinevaid harjutusi vaheldumisi ja ma eriti ei süvene, kas ma treenin nüüd alumisi või ülemisi kõhulihaseid. Kõige olulisem on intensiivsus ja väga väikesed pausid harjutuste vahel. Loomulikult tuleb õige lihase kuju nähtavale ikkagi eridieediga
??:”>vend vähk
ModeratorKui võimalik, siis prooviks ilma suitsetamata läbi ajada
??:”> . Ma olen küll näinud suitsumehi, kelle erinevad spordisaavutused on olnud suurepärased, aga selliseid on väga vähe. Pealegi…SUITSUMEHENA ÜMMARGUNE 0!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatortere, tahaksin teada kas on mõtet võtta glükoos fruktoosisellessuhtes, et vahepeal, kui rahapuudus oli,kasutasin ise tehtud shaki kuhu panin 4- 6 lusikat glükoosi( see 15 kulli maksav igaspoes pea müüakse), piima ja mingit puuvilja ning jogurtit ka( banaan, apelsin jne )? mulle ilgelt maitses ja energiat andis ka
ning teine küsims et kas seda kui võtta, on mõttet võtta vist peale trenni, et lihased saaksid rohkem energiat taastumiseks? mingi paarikümne minutipärast?
??:”>ettetänades, teadmiste eest mida annate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Idee on iseenesest hea. Kui tunned, et selline segu sulle sobib, siis anna tuld! Mina soovitaksin sul sellist segu ka enne trenni proovida, et saalis oleks rohkem energiat!
vend vähk
Moderatorsooviks teada, kuna ma praegu ei joo shake ja asju, hakkan paari kuu pärast võtma uuesti, aga näiteks kas ma võin kohe pärast treeningut kohupiima tuutu ära süüa või pean ootama mingi ajahetke?JA ennem trenni kas ma võin ka kohupiima süüa, umbes siis kui jõusaali astun või natuke ennem?ja midagi mis sisaldaks ohtralt proteiini, sest olen kuulnud et proteiin aitab valkudel paremini imenduda:D ?
ette tänades vastuste eest:)
Kohupiima võid süüa kogu aeg, aga tulevikus püüa ikka toidulisanditega oma keha ja vaimu turgutada, sest toidulisandites on oluliselt rohkem organismile vajalikke aineid!
vend vähk
ModeratorPole tegelt mingi eriline ime, kui alustada siis tulebki alguses nii mass kui jõud paremini kui vanal tegijal.Selline edasiminek on normaalne korraliku toitumise, toitumise ja puhkusega.
Nii, et roullingul ei tasu karta sellist arengut lõpmatuseni.
Olen samal arvamusel. Noored mehed arenevad mingi aja jooksul meeletu kiirusega ja jõunäitajad paranevad iga päevaga kui asjaga piisavalt tõsiselt tegeleda. Mingil hetkel nii kiire areng igal juhul seiskub. Praegu oleks sul igal juhul soovitav lisaks jõusaalitreeningutele ka näiteks jooksmas käia, et süda kiirele arengule järgi jõuaks jne.
vend vähk
Moderatorsoovitaks tegeleda sõudmisega kui selline võimalus on keilas või seal lähedal.ise olen tegelenud sellega ja väga hästi arendab.igast küljest.Jah, sõudeergomeetriga saab päris hea töö ära teha!
vend vähk
ModeratorSooviks arvamusi selle toote kohta.Kas keegi on kasutanud ja kas olete rahule jäänud.Kui mitte siis millist pulbrit soovitate?Ettetänades
Mina olen kasutanud seda koos HERA80-ga ning tulemuste üle võin väga rahule jääda. Hea lisand igal juhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorVeel 8 minutit jäänud!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTere!
Kui oled kõhulihaseid võrdselt treeninud ja üks pool on teisest ikka natuke teravamalt nähtav või suurem, siis ära heida meelt- väga paljudel on kõhulihased vildakad nagu ka minul. Vaata rahustuseks võistluste pilte ja seal näed kindlasti väga omapäraste kujudega kõhulihaseid ning osadel puudub kõhulihas pea-aegu täielikult nagu ühel rootslasel Euro Elite võistlusel.
Edu!
vend vähk
ModeratorOlen eluaeg viina joonud ja joon ka edasi, kaasaarvatud täna õhtul. Minul aitab see igatahes pingeid aegajalt maha võtta ja mis seal salata, purjus peaga on huvitav tunne : ) Ainult peab vaatama, et liiga ei tee endale ning ma ei saa aru mis hirmus tõestus või näitaja see on kui keegi seda üldse ei tarbi. See on puhtalt igaühe oma asi. Sellepärast küll kedagi kangelaseks ei saa veel nimetada. Nt. Vend Vähil on lihtsalt selline ettekujutus elust, et viin on paha paha ja tal on ka õigus, kui seda ei osata juua.Selles suhtes ei maksa omale ette kujutada, et mul selline ettekujutus on. Uskuge või mitte, aga ma lihtsalt ei kannata alkoholi maitset. No lihtsalt ei maitse ja ennast sundida ka ei saa. Kellele meeldib, need las joovad minu eest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorNo siin võeti kohe teema üles, kes kui palju viina kannatab ja mida peale hammustada
??:”>Kas minu tulemusele on kellelgi midagi vastu panna: 29,5 aasta jooksul 1 pits viina ja umbes 1 liiter õlut(midagi muud lihtsalt ei olnud juua). Kogu alkohol. Mitte tilkagi alkoholi ei oma sünnipäevadel, oma pulmas… ega teistel üritustel. Isegi Starteri energiajooki joon ilma viinaga lahjendamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on kangem mees?
vend vähk
ModeratorTere!
See suitsetamine on hirmus teema. Ise ei suitseta ja ei lausa vihkan suitsetamist. Paljudel suitsetajatel on selline üleolev suhtumine, et nemad võivad teha, mis tahavad ning kus tahavad ja aja jooksul see suhtumine areneb edasi ka teistesse valdkondadesse. Väga paljud õigustavad ennast mingisuguste idiootsete põhjustega, et närvid läbi jne. Siinkohal ka siinolijatele üks väike tutvustus:
§ 17. Tubakatoote käitlemise nõuded ja piirangud
(1) Tubakatoote müük on keelatud:
1) alla 18-aastasele füüsilisele isikule (edaspidi alaealisele ), kusjuures müüjal on sellekohase kahtluse korral kohustus nõuda ostjalt tema isikut tõendava dokumendi esitamist ja keelduda tubakatoote müümisest eelnimetatud dokumendi mitteesitamisel;
2) alaealise poolt;
3) kui tubakatoote kohta puudub selle tootepartii numbrit või tootmise kuupäeva ja kaubadeklaratsiooni numbrit sisaldav saatedokument;
4) müügiautomaadist;
5) ruumides ja territooriumil, kus asuvad tervishoiu-, õppe- ja spordiasutused või -rajatised;
6) sigarettide puhul väiksemas koguses kui 20 sigaretti mahutavas müügipakendis;
7) tükikaupa (välja arvatud sigarid), lahtiselt kaalu järgi või avatud müügipakendist;
kui müügi tingimuseks seatakse mis tahes teise kauba ostmine. (2) Alaealisele on keelatud tubakatoote mis tahes viisil pakkumine.
(3) Tubakatoote tegevusloa alusel sisse- või väljaveo, samuti hulgimüügi korral tasutakse selle tubakatoote eest ostja pangakontolt müüja pangakontole sularahata arvelduse korras.
(4) Suitsuvaba tubakatoote, välja arvatud närimistubaka käitlemine on keelatud.
(5) Tubakatoote tootmiseks kasutatavad ruumid ja tehnilised vahendid peavad olema tubakatoote tootja ainukasutuses.
(6) Keelatud on sisse vedada tubakatooteid, mille müügipakendilt on eemaldatud või rikutud algne tootjapoolne kile- või tsellofaanümbris.
(7) Tubakatoodet tohib müügile võtta vaid kehtivat tegevusluba omavalt ettevõtjalt.
(
Tubakatoote sisse- või väljaveo kohta koostatavas kaubadeklaratsioonis peab olema lisaks muudele õigusaktides sätestatud nõuetele märgitud selle tubakatoote tootepartii number või tootmise kuupäev, samuti tubakatoote nimetus. [RT I 2002, 63, 387 – jõust. 1. 09. 2002]
3. peatükk
SUITSETAMISKOHTADELE ESITATAVAD NÕUDED
§ 18. Suitsetamise piirangud
(1) Suitsetamine on keelatud:
1) tervishoiuasutuses ja selle piiritletud territooriumil;
2) õppeasutuses ja laste hoolekandeasutuses ning nende piiritletud territooriumil;
3) riigi ja kohaliku omavalitsuse asutuses;
4) kultuurihoones ja -rajatises;
5) spordihoones ja -rajatises;
6) kaubandus-, tootmis- ja teenindusettevõttes, välja arvatud toitlustus- ja majutusettevõttes;
7) tunnelis, reisijate ootesaalis ja reisijaid vedavas ühissõidukis;
korterelamu ühises kasutuses olevates koridorides ja trepikodades;9) eluruumi üürnike ühises kasutuses olevates ruumides omaniku nõudmisel.
(2) Käesoleva paragrahvi lõikes 1 nimetatud kohtades eraldab omanik, valdaja või tööandja vajaduse ja võimaluse korral tähistatud spetsiaalse ruumi või ala suitsetamiseks.
(3) Alaealisel on tubakatoote tarbimine keelatud.
(4) Suitsetamise reguleerimisel toitlustus- ja majutusettevõttes tuleb lähtuda järgmistest nõuetest:
1) külastajatele ettenähtud ühe teenindusruumiga ettevõttes peab olema külastajatele nähtav ja arusaadav teave, kus suitsetamine on lubatud või keelatud;
2) külastajatele ettenähtud kahe ja enama teenindusruumiga ettevõttes peab suitsetamise lubamisel osa ruumidest olema eraldatud ja tähistatud suitsetajatele ning suitsetamine teistes ruumides on keelatud.
§ 19. Eraldatud suitsetamisruumile ja -alale esitatavad nõuded
(1) Suitsetamisruum peab olema alarõhuline. Õhu väljatõmme peab olema ruumis vähemalt 8,4 l/s ruutmeetri kohta. Ruumi mittekasutamisel võib õhu väljatõmmet vähendada 25 protsendini normaalõhuvahetusest.
(2) Suitsetamisruumi õhu väljatõmbe ventilatsioonisüsteem peab olema iseseisev ja pidev või ühendatud teiste pidevalt toimivate õhu väljatõmbesüsteemidega eraldi püstiku abil.
(3) Suitsetamisala eraldamine on lubatud ventilatsioonisüsteemiga varustatud siseruumides. Ala ventilatsioonisüsteem peab tagama õhu liikumise mittesuitsetamisalalt tähistatud suitsetamisalale ja sealt otse väliskeskkonda.
KUI PALJU NEID SEADUSEID TEGELIKULT JÄLGITAKSE???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorMeelisele: Tubli töö! Õnnitlused!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pisitütrele: Kasva suureks, nagu isa! Sama paks ja sama visa!

vend vähk
ModeratorTere!
Viimasteks võistlusteks võtsin jälle umbes 7-e nädalaga üle 10 kg alla. 2005-2006 olen teinud oma arengus võimsa hüppe just ennekõike sellepärast, et olen oma dieetprogrammidesse toonud iga kord palju uuendusi ning iseseisvalt analüüsinud, mitte teisi kuulama jäänud. Varasematel aegadel oli mul palju nõustajaid, kes igaüks ajas oma juttu. Soovitan ka sinul rohkem iseseisvat tööd teha ning kui viitsid, siis loe minu blogisid, mis on kirjutatud enne viimaseid võistluseid. See on minu individuaalne toitumise programm ja ei pruugi igale ühele meeldida, aga minule ta mõjus ning tulevikus töötan selle programmiga kindlasti edasi, aga uuendusi toon samuti pidevalt juurde.
Edu!
vend vähk
ModeratorTere!
Mina soovitan samuti MASS2-e kasutada pärast trenni, aga vahelduseks võib ka päevase lisandikoguse kaheks jagada ning esimese osa võtta 3-4 tundi enne trenni ja teise osa pärast trenni. Väikeseid muudatusi peaks kogu aeg sisse tooma, et keha ühtede ja samade koguste ja kellaaegadega ära ei harjuks.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused