vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorMina ei ole teed ammu joonud, aga saan hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorViimasel ajal on tekkinud kõhule liiga palju rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kuidas sellet kiiresti vabaneda?
mida teha tulex?
varsti nagu rannaaeg kah tulekul:D
Tere!
Eks sellest on ikka siin portaalis juttu olnud, aga alati võime ju korrata, et keha niiöelda kuivatamine käib üle terve keha, mitte konkreetsetes piirkondades.
vend vähk
ModeratorA sa teegi oma aeroobset voodis,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pulsi saad ilusti üles,organismil koormus missugune – eriti veel,kui tunni või enamgi veel järjest vastu pead … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, aeroobne treening on selles suhtes väga kasulik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTere!
Kusjuures ma ei tea kõhulihaste treenimisest eriti midagi. Ma lihtsalt teen erinevaid harjutusi läbisegi pärast jõusaalitreeningut ning küljelihaseid eraldi ei ole üldse treeninud, aga dieediga tulevad need ilusti nähtavale. Igasugused sellised harjutused, kus rahvas ripub kusagil lae all pea alaspidi ja võnguvad mingisuguse lisaraskuseks võetud kettaga, on minu jaoks mõistmatud harjutused. Ma saan palju parema tulemuse oluliselt mugavamate ja kergemate harjutustega! Eile tegin näiteks kõhulihase harjutust selili matil, varbad redeli alumise pulga all 60 kordust(paus 50 sekundit), 50 kordust(paus 40 sekundit), 40 kordust(paus 30 sekundit), 30 kordust(paus 20 sekundit), 25 kordust. Piisavalt lihtne ja intensiivne programm!
vend vähk
Moderatorsain väga palju targemaks, plussiks nimetaksin seda, et sa oma toiduvalikut veidi tutvustasid, sest enamus kipub seda miskipärast varjama!on sul ka ehk mõni oma salaretsept massi tõstmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Salaretsepti ei ole, sest niiöelda massiperioodiks viimastel aastatel on liiga vähe aega jäänud. Sellise retsepti puudumisele vaatamata on mul kehakaal ikkagi pärast võistluseid tõusnud juba üle 10 kg. Kõik, mis puudutab massi ja toitumist, on väga individuaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorMina kasutan HT-R-i iga päev pärast trenni koos HERA80-ga ning taastumisega ei ole mingisuguseid probleeme! Siiani parim taastuja, mida olen proovinud!
vend vähk
ModeratorMurumets on tegija nagu ka tema suur konkurent Mitt siin pisikesel Eestimaal. Miks nende saavutustest ajalehtedes ei kirjutata? Võimalik, et ajalehte pääsemine ei ole nende suurte meeste eesmärk. Aja jooksul olen selgeks saanud, et kes tahavad ajalehte pääseda, need pääsevad niikuinii. Kui sul endal suurt tutvusringkonda ja soovitajaid ei ole, siis piisab ka sellest, kui sul on korralik manager, kes sinu au ja kuulsuse sära eest hea seisab. Muidugi mingisugused sportlikud saavutused peavad sul ka ikka ette näidata olema. Oled ajalehes, hakkad silma, võid leida uusi toetajaid jne. Elu ongi selline…
vend vähk
ModeratorMina arvan, et Joker on tulnukas. Ta vaatab kuidagi imelikult

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatormillest sa aru ei saa? ma ei sihi midagi räägin otse nigu asi on ju. et vähekene vaevalt usun et mõned noored vb ka juuniorid on negatiivsed dopingukontrolli läbimisel. meeste seas leidub ka tolasid kes esinevad aga pole ennast ollagi ja võivad olla negatiivsed.ka väga vähe minimaalselt võib uskuda et vend vähk on puhas veel aga siuke mees…argold vist oli-paistab liiga tõsine kulturist olema piltide järgi et olla negatiivne-et ei tea huvitav kuidas selle puhtuse võistlusteks saavutada siis tegelt??
Jaa, sinusuguste jaoks olen ma ju korduvalt teada andnud, et kellel minu suhtes teatud kahtluseid on, võivad mulle aastaringselt isiklikult ükskõik millised dopingukontrollid organiseerida ja olen 24h nõus andma ükskõik milliseid analüüse loomulikult ise maksad need oma uudishimu rahuldamiseks kinni! Samuti on võimalik hea tahtmise juures tutvuda minu erinevate vereanalüüsidega, mida olen Kaitseväeteenistuses viimastel aastatel päris tihti andnud. Üks väga hea idee veel: Kui endal rahast kahju on, siis saada kas Eesti või mõnesse teise rahvusvahelisse antidopingu Liitu anonüümkiri, et klassikalise kulturismi sportlane Imre Vähi paneb 100% keelatud aineid ja siis võib-olla teevad mulle need uuringud tasuta, aga kahjuks siis ei saa sa ju ise neid tulemusi näha
vend vähk
ModeratorKui puudub eelnev jõusaalikogemus, siis on suhteliselt võimatu kodus erinevaid harjutusi iseseisvalt netist loetud materjali põhjal õigesti sooritada. Mis puudutab rasvapõletamist kindlatest kehapiirkondadest, siis olen nõus eelpool kõnelejaga- rasvaprotsent väheneb ikka üle kogu keha. Kui aega ja võimalusi on, siis soovitan kindlasti aeroobset treeningut ja muidugi toitumine-toitumine-toitumine…
vend vähk
Moderatoralustan siis sellega, et mul abikaasa paari aastaga end paksuks söönud. kaalub 107kg ja on 176cm pikk (suure kondiga on muidu). kõht on tal ikka väga suur ees ja tsellu ka sinna tulnud. nii minul kui ta emal hirm tema ees. palju ju räägitud kus ülekaalulised infarkti saanud.esmaspäevast lubas siis hakata endaga tegelema. otsikski head dieeti. olen kuulnud ühest mis ei lase nahal nii öelda välja venida, et kui võtab kiiresti alla, et nahk ei jääks lötendama, aga ei mäleta mis selleks tegema pidi.
loodan, et keegi saab mind mures aidata ja annaks infot mingitest headest dieetidest ja treeningutest.
tänud
Kui saladus ei ole, siis kui vana sul see priske mees on?
vend vähk
Moderatormul seda probleemi ei ole, energiat mul on ülearugi:Dja sellel pole vist eriti vahet mida hommikul teen, aeroobset võüib koguaeg teha minuteada:)ja nüüd kus ma ei suitseta ka enam, ei tea ma kuhu energia panna
??:”>Tubli, et enam ei suitseta ja kui tunned, et energiat on üle, siis anna aeroobsele tuld, nii palju kui tuleb, aga ära üle pinguta!
vend vähk
ModeratorMina kuulan erinevaid stiile vaheldumisi. Mul omal MP3-l klassika, rock ja pop vaheldumisi ning minu iseloomuga selline segapuder sobib ideaalselt. Olen küll oma elus selliste jõmmidega koos treeninud, kes kuulavad kogu aeg ainult mingisugust kindlat esitajat ning see leierdab üsna ruttu ära. Vaheldust on vaja!
vend vähk
ModeratorÄkki ta mõtles, et tema on suitsumehena ümmargune null ja mehena 100%Jah, suitsumehena olen tõesti ümmargune 0
vend vähk
ModeratorSelle valkude omastamisega on täpselt nii nagu toidulisandite tarbimisega, et lisandite pakkidele on märgitud soovituslik kogus, aga inimesi on ju erinevaid ning ainevahetused on samuti erinevad. Igasuguste numbrite puhul on aluseks võetud mingisugune üldine keskmine.
AutorPostitused