vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorKui mul peaks 7-dal aprillil Rootsis hästi minema, siis võtaksin nendest Oslo võistlustest kindlasti osa, aga kuna kulturismivõistlused on 21-l aprillil, siis pean sealt kuidagi hiljemalt 22 aprilli hommikuks tagasi eestisse jõudma, et Eesti karikavõistlustel korraliku lahingu anda. Peab hakkama reisifirmadega läbirääkimisi pidama.
vend vähk
Moderatorvend vähk
Moderator……..aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles pannaJa, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.
Kasutaja Heli on korduvalt Vähivastaseid sõnavõtte teinud. Eelmisel korral läks väga haledasti, aga alati tasub proovida!
veebruar 27, 2007 at 8:39 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107881vend vähk
ModeratorSelles suhtes, et mina olen juba valimas käinud ja loodetavasti siinsed arutlejad lähevad samuti valima ning kõigil on hea olla!
Edu kõigile õigete otsuste tegemisel!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorJah, spinningutrenniks ja üldse sporditegemiseks olen hakanud rohkem riideid selga toppima ning higistan nagu vana mees. Osadele selline kaalulangetamise süsteem ei sobi, aga minu jaok on ideaalne!
vend vähk
ModeratorKui mina esimest korda võistlesin 1997 aastal, siis kasutasid Tartu Ülikooli spordiklubi võistlejad rauapuru õliga segatuna. See oli isegi mitte puru, vaid raua pulber, mis andis õlile ilusa pruuni värvuse, aga nüüd kasutatakse määrimiseks hoopis mugavamaid ja efektiivsemaid määrdeid.
vend vähk
ModeratorVaarikamaitseline Hera80 on üks parimaid lisandeid minu arvates, aga eks see on iga inimese maitse asi.
veebruar 22, 2007 at 9:39 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107252vend vähk
ModeratorSeda valimiseelset jama oleme sunnitud ilmselt telerist vaatama veel 10 päeva ning arvata on, et see mudaga loopimine läheb järjest inetumaks. Arvatavasti on selle nädala lõpuks ka mõni suurem skandaal valmimisel, mis ikka erakondade vahelises materdamises õli tulle valab. Mina erakondadesse ei kuulu ja püüan lihtkodanikuna omale asjad selgeks saada. Täna lähen kindlasti eelvalimisele ja teen oma valiku ning soovitan seda teha ka kõigil siinviibijatel.
veebruar 22, 2007 at 6:47 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107219vend vähk
ModeratorOi, kus siin materdatakse Keskerakonda! Muide, kas keegi teab, millisesse erakonda kuulub Ott Kiivikas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorMidagi pole teha, sellepärast selle mehe võistluskaal jääbki 80 kanti. Normaalne mees kes on 15 aastat jõusaaliga tegelenud nii ei toimiks. Sealt tulebki vahe sisse. Mõne teise nii kaua treeninud mehe võistluskaal oleks selle aja peale vähemalt 10 kilo rohkem ja seda naturaalselt. Hea eeskuju annab küll algajatele oma hetke menüüga ja on veel selle üle uhke. Ma juba kujutan ette seda eneseravimist kui ta seda teksti näeb : )1. Klassikaline kulturism: Pikkus+ 4 kg. Minu pikkus jääb 175-176 cm vahele ja võistluskaal on siis ka vastavalt -79 kg. Igaks juhuks pean olema valmis, et kusagil mõõdetakse minu pikkuseks 174 cm, sest korraks on fikseeritud 174,5 cm ja selleks pean ma olema kaalumise hetkeks igaks juhuks 78 kg, sest parem karta kui kahetseda.
2. Eestis võin ma küll välja tulla ehk isegi 86-87 kilose võistluskaaluga ning anda kulturismis vägevaid lahinguid, aga Otti ja Marekit ma nagunii ei võidaks ning välismaal oleksid minu kategoorias vastas 160 cm pikkused lihamäed, kelle kõrval ma oleksin nagu kõrsik.
3. Minu blogi kirjutised ei ole mõeldud kindlasti algajatele ning keegi ei sunni neid lugema. Loomulikult võin siin valetada, et söön 10 korda päevas ja krõbistan kogu aeg vitamiine jne ning kõik oleksid õnnelikud, aga aja jooksul olen selgeks saanud, et vähemalt minu puhul igasugused levinud võtted ei toimi. Jah, ma olen uhke, et suudan iseseisvalt analüüsida ning mõelda. Olen enese suhtes väga kriitiline ning jälgin muutuseid sõjaväelise täpsusega.
4. See eneseravimise jutt oma alatooniga viitab pigem mingisugustele isiklikele probleemidele. Ole hea laps ja ela ennast kellegi teise peale välja. Vahelduseks võid lugeda veel Bonsuna viimast vastust samal teemal. Toredat nädalavahetust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorSEltsimehed,nüüd on ka ju fotoaparaat leiutatud,nii saab inimest näha ilma temaga kohtumata.Saalid on erinevad ja pingid on erinevad. Mul on Avancia spordiklubis tehtud korralik pildiseeria harjutuste stardist ja lõppasendist, aga ikka tehakse vahel valesti. Kõige kindlam, kui ise juures olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorEt siis mille järgi sa HT-R’i endale shakerisse topid? On sel miski mõõtelusikas kaasas?Tänud.
Tere!
HT-R-is ei ole siiani pakendisse mõõtelusikat lisatud, aga mina nagunii kasutan seda lisandit ebaühtlastes kogustes ning seda lisandit panen erinevate tee- ja supilusikatega erinevates kogustes. Vahel panen korraga 2-3 supilusikat, vahel hoopis 3-4 teelusikat.
vend vähk
ModeratorTähelepanu saamiseks kõigeks valmis
KUIDAGI PEAB JU KUULSAKS SAAMA

vend vähk
ModeratorHuvitav oleks teada milline näeb 90 kg Vend vähk välja, kõhulihas ikka paistab?Eile tegin enda hetkevormist pilte ja täna saan vast ühe sellise fitness.ee-sse üles.
vend vähk
ModeratorTervist , olen tegelenud jõutreeninguga 3 aastat . Soov oleks kehakaalu langetada 10 kilogrammi võrra . Lihas reljeefseks saada.Pikkus on 175 cm kaal 85 kg .
Siinkohal tahaks soovitusi saada toitudest , mida ma sööma peaks , kui aktiivselt ja mis aegadel.
Esimene söök peaks siis olema hommikusöök, siis on kooliminek ja seal toimub ka teine söögikord ja siis kojutulles ning õhtul.
Trennist niipalju , et jooksen päevas 4-5 km , igapäev teen jõutrenni va. nv. ning võimalusel käin kord nädalas ujumas , probleem on selles ,et tahaks kaalu maha saada aga siinkohal oleks ainuke abi söömise reguleerimisest, kuna rohkem trenniks lihtsalt aega ei ole.
Ja stiilis õhtul kanafileed jms… No sorry aga kooliõpilasena on mul ka vastav rahakoti paksus. Lihtsalt sooviks tedjatelt inimestel abi ,kuidas koduste vahenditega 10 kg alla võtta . Koduste vahendite all pean silmas toiduaineid mida on igas majapidamises , ning võib ka mingeid muid variante välja tuua.
Ja kui tihti ma peaks sööma üldse päevas ?
Kuna olen toitumise alal täielik võhik siis palun aidake mind

Tere!
Mina olen hetkel umbes 90 kg ja eilsest alustasin dieeti, et 7-daks aprilliks olla -78 kg! Hakkan nüüd oma dieedist ka blogides kirjutama. Tegemist on suhteliselt äärmusliku treening- ja toitumiskavaga, aga loodetavasti leiad enda jaoks ka midagi kasulikku
AutorPostitused