vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorTereMulle on soovitatud teie poole pöörduda sellega,kuidas saaks kõige kiiremini kaalust alla ja kõhulihaseid ja tagumist osa treenida..:S
hetkel kaalun ma 75kg pikkus on mul 179cm ja vanus on mul 16 ..
Tahaks väga 1 kuuga saada paremasse vormi oma tagumist otsa vähendada ja kõhulihaseid rohkem välja tuua..
Kuna tulemas on suvi ja ekskurisoonid veekeskustesse..

Ette tänades Madis..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere Madis!
Dieedi ja treeningute aluseks on ikka tahtejõud. 1-e kuuga ei ole ennast paremasse vormi ajada võimatu, aga raske kindlasti. Kas tegeled praegu mingisuguse spordiga ning milline on sinu igapäevane toitumine? Mis ajaks sa oma vormi paremaks soovid saada?
vend vähk
ModeratorKüsiks siin teemas, et mis oleks parim söök ennem jooksu. Kui süüa tavapärane hommikusöök(puder jne), siis ei suudaks küll kohe jooksma minna.Tere Kaups!
Mina ei ole nüüd küll suur hommikujooksude spetsialist, aga kui olengi kaitseväe ridades sellise treeninguga kokku puutunud, siis oleme jooksmas käinud ikka kohe peale ärkamist ja enne hommikusööki. Peale hommikusööki pudrupommina ei tahaks küll jooksurajale ronida
vend vähk
ModeratorTere!
Kaalu alandamisega on nii, et lisaks treeningule peab arvestama ka tavatoiduga. Ainult jooksmise ja L-karnitiini abil ei pruugi saavutada soovitud effekti, kui pärast trenni süüakse ära seapraad ja juuakse limonaadi peale. Mina käisin ka just jooksmas ja jooksin ajaliselt umbes 1 tunni parajat sörki vahelduvate kiirendustega. Jooksin spordisaalis ringiratast ja seljas oli mul pikk soe dress, et natuke rohkem higistaksin. Õhtul on mul veel 1 tund spinningutrenni ja pärast seda jõusaalitreening ning saun. Mul on vaja veel 1 kg alla saada ja seda kaalu hoida 2-3 nädalat võistlushooaja lõpuni. Söönud olen täna ühe õuna ja 300 grammi rasvata kodujuustu. Loomulikult on minu dieet väga äärmuslik, aga hetkel pidasin seda vajalikuks välja tuua, et lugejad mõistaksid kõige paremini, kuidas on võimalik ennast dieediga kõige hullemini piinata maksimaalse eesmärgi nimel. Kaalu alandamiseks oleks soovitav omale seada konkreetne eesmärk- mis kaaluni tahad kehakaalu alandada, sest kui puudub konkreetne eesmärk, siis puudub ka 100% motivatsioon. Jooksmisega on nii, et aja jooksul paratamatult koormused tõusevad ning tore oleks kui saad vahelduseks sõita ka jalgrattaga, tegeleda aeroobikaga jne. L-karnitiini kasutamine on individuaalne ja mina kasutan seda keskmiselt 3 korda päevas nii hommikul lõuna ajal kui õhtul normaalsetes kogustes enda jaoks.
Edu!
vend vähk
ModeratorVapaaohjelmat kisoista ovat nähtävillä swedegym.comissa. Tässä linkki:Kohdasta classicbbgrandprix löytyy myös Imren vapaaohjelma

Thank you Anne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorTasa sõuad, kaugele jõuad! Kui võimalik, siis püüa mõned kilod kehakaalu alandada, sest kergema kaaluga on parem joosta. Ise plaanin mai kuul Tartu jooksumaratoni kaasa teha(vist 23 km), aga selleks on minu jaoks kõige olulisem hingamine paika saada ning kehakaal peab ka kindlasti alla 80 kg olema. Kõige olulisem, et ei läheks oma võib-olla kiiremate ja treenitumate sõprade tempoga kaasa, vaid jooksed oma jooksu ning mitte midagi ei ole võimatut!
Edu!
vend vähk
ModeratorHea töö Imre. Õnnitlused ja kohtumiseni Pärnus : )Kui ma selleks ajaks Oslost tagasi olen, siis kindlasti kohtume ja katsume rammu
vend vähk
ModeratorÕNNITLUSED JA KUUMAD KALLISTUSED SÜNNIPÄEVALAPSELE!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend Vähk ja Sauna Ivo
vend vähk
ModeratorÕnnitlused võidumeestele!
Vaatasin, et fitness rates on juba osad pildid Rückenbergil väljas, aga tore oleks vaadata sellest üritusest ka galeriid. Polshini vorm huvitab eriti, sest sellest mehest nägin viimati ühte kehva kvaliteediga pilti sügisel, aga isegi sellel pildil oli mees päris suureks paisunud. Andke siis teada, kui kusagil neid pilte näha saab!
vend vähk
ModeratorJah, sarnaseid kirjasid tuleb mulle iga päev ning sellistele kirjadele on jube keeruline vastata nii, et see oleks teisele osapoolele kergesti arusaadav. Massi kasvatatakse aastaid, mitte tunde ja päevi… Võin ju toidulisanditest soovitada MASS2-e ja kreatiini, aga kui tavatoit jääb puudulikuks ning trenni ka eriti ei tee, siis loomulikult suurt arengut oodata ei ole. Nagu juba eelpool kõneleja rääkis, soovitan ka mina sul siin portaalis natukene ringi vaadata ning omale põhitõed selgeks teha. Suureks abiks on otsing, kuhu saad toksida ennast huvitavad teemade nimed nagu mass, kehakaalu suurendamine, massitreening, toitumine jne. Sul ei ole lootusetu suuremaks ja tugevamaks saada, aga selle nimel pead palju õppima ja treenima.
Edu!
vend vähk
ModeratorKuna minu tegevust siin portaalis ei ole veel ametlikult lõpetatud, siis nendele, kes usuvad, et nad teavad antud teemast kõike, pean kahjuks tõdema, et nad ei ole isegi mitte jäämäe tippu näinud. Kõik ei ole nii lihtne kui teinekord paistab ning vend vähi huumorimeelega ning kriitikaga on kõik korras teatud piirideni. Saunapiltide ja teiste selliste naljade peale olen ka ise muhelenud, aga kui mõnes küsimuses hakatakse avalikult minu oma lauseid väänama, siis juriidiliselt ei ole see mitte ilus. Üldiselt hoidun toimuvat avalikult kommenteerimast, et teema vaibuks ning asjaosalised jõuaksid teatud küsimustes selgusele. Loodan siiani, et vend Vähi teemad pannakse siin kinni, mida oleks minu palvel pidanud tegema juba mitu päeva tagasi. Kui on tulevikus erialaseid küsimusi, siis palun pöörduda ainult minu e-maili aadressile: vendv@hot.ee
Toredat kevadet!
Edu!
vend vähk
ModeratorModeraator Rebane!
Ole hea ning kustuta ära kõik vend Vähi teemad siin portaalis. Samuti kustuta ära ka see rubriik: Küsi Vend Vähilt.
Kes ma ikka selline olen, et selles toredas portaalis sõna võtta? Mittekeegi.
vend vähk
Moderatorpane jah imre! kõik tahavad näha! pane uuest Holliwoody naeratusest ja tänasepäeva hetkevormist ka kõik ju ootavad väga.
vend vähk
ModeratorAga Hollywoodi naeratus ? Kus on uus naeratus ?Ma usun, et seda nalja naerate te juba mitmendat päeva seal Robocopi kontoris. Teeme nii, et kui ma reedel sinna tulen, siis hoitakse ennast natukene tagasi, sest ma olen viimasel ajal natuke närviline ja kanade moodi kaagutamist väga ei kannata.
vend vähk
ModeratorPane 1 pilt uuest naeratusest ka