vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorTere!
Jaa, Rückupoiss on siin päris korraliku teema ette võtnud. Selle teema kommentaarides on juba päris palju tarkuseterasid läbi lipsanud ning neid ei hakka ma kordama, vaid kirjutan oma tähelepanekutest. Kui nüüd IFBB liiga tõesti on selle peale läinud, et finalistidest ainult 6 meest(+ 6 suvalist) loožiga dopingukontrolli lähevad, siis see on ideaalne väljakutse keemikutele. 2005 aastal osalesime Eesti koondisega Brasowis(Rumeenia) euroopa MV-l ning absoluutselt kõik esikolmiku mehed saadeti lavalt kohe kontrolli. Minu kategoorias patustajaid ei olnud ja ma jäin siis kolmandaks ning Oti katis võeti esimene mees vahele ning Ott saavutas kokkuvõttes tugeva teise koha! See võis olla kulturismi ajaloo üks ausamaid võistluseid. Viimastel euroopakatel oli aga pilt hoopis teistsugune. Vene koondislased rääkisid omavahel kartmatult igasuguse pasa(keemia) kasutamisest ja muretsemisest ning kõigil oli jube mõnus olla! Hämmastav, et mehed, kes olid kaalumisel minust 2 korda peenemad, olid järgmisel päeval minust kaks korda jämedamad. Seda laadimise juttu võime vabalt kusagil hiina restoranis rääkida. Mõned aastad tagasi võistlesin edukalt(maailma 2.koht) ka WFF liigas ning seal tõesti nägin oma silmaga, kuidas jõmmid ennast süstisid ja metaani krõbistasid, aga kuigi need tegelased kasutasid keelatud aineid, ma enamus neid mehi teravusega võitsin ja endal oli mul järgmisel nädalal dopingukontroll ja paar nädalat hiljem veel üks kontroll. Paljukirutud keemialiigas WFF-is on enamus vastaseid võidetavad, aga IFBB-s muutub see olukord järjest masendavamaks ning sportlased paisuvad iga aastaga järjest suuremaks. Kui Eesti alaliit mulle võimaluse annab, siis võistlen ka sügisel eraldi klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel ning püüan selleks ajaks teha oma elu parima vormi ja kui siis saan kinnitust, et sellesse kategooriasse on ümber asunud veel mitmeid uusi endiseid kulturiste, siis ei ole mul enam mõtet selles liigas turismindusega tegeleda, vaid jääda ainult skandinaavia riikide lahinguväljadele, kus tegelikult samuti dopingukontroll puudub. Minu vormi suhteski on paljud väga kahtleval seisukohal olnud ning ma olen ka välja öelnud, et kellel asja vastu suur huvi, need võivad mulle oma kuludega koostöös erinevate anti-dopingu Liitudega teha kõik analüüsid ja uurida, kas ma olen puhas või mitte, aga mingisuguseid oletusi ma ei kannata. Ulmelise väljanägemisega olen ma vaid neile, kes ei ole näinud oma silmaga tõelisi supermane rahvusvahelisel areenil. Arvatavasti peale järjekordseid Euro Elite tuure emakesel Eestimaal saavad meie noored sportlased veel parema pildi, mis IFBB-s tegelikult toimub. Üldiselt võib sellel teemal palju rääkida ja muljeid vahetada. Meie alaliit saaks omalt poolt teha mõnel järjekordsel kongressil ettepaneku IFBB-l leida võimalus(!!!) taastada see süsteem, kus absoluutselt kõik esikolmikute mehed lähevad suurvõistlustel kontrolli ning lisaks veel 5-6 suvalist jõmmi, kes ei ole finaalidesse jõudnud. See oleks puhtam sport, kui see tsirkus, mis seal praegu toimub. Võimalik, et osade riikide jaoks oleksid eestlased pärast seda ettepanekut rahvavaenlased aga kuulge, venelaste jaoks oleme me fašistid nagunii!
Mina soovitan noortele meestele mitte omale eeskujuks võtta neid suuri eurokolle! Kui mees ongi täna suur ja vägev respect, siis võimalik, et juba paari-kolme aasta pärast viskab suurest keemiast lihtsalt sussid püsti ja kogu lugu. Viibige rohkem looduses, pingutage jõusaalis rohkem, treenige keha ja vaimu, leidke omale korralikud tüdrukud, tehke palju lapsi ja elage tervislikult 100 aastat! Kui mina peaksin võistlusspordiga kunagi lõpparve tegema(viimasel ajal on sellised mõtted hakanud vaevama), siis hakkan rohkem jooksmas käima, samuti jätkan oma pooleliolevaid psühholoogiaõpinguid, et vaimupool seniilseks ei jääks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike paremat!
vend Vähk
vend vähk
ModeratorPoks-poks…
Mis muud kui õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorÕNNITLUSED TÄHTSAKS PÄEVAKS!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorHmm, veel Rootsi võistlustel öeldi mulle, et Soomes klassikalise kulturismi kategooriat ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksin hea meelega sellel üritusel osalenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
Moderatorma just vaatsin sama asja- IMRE oli mingi JCB pukki pandud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei mäleta enam mida reklaamiti? nii et Imre kinnita või tõuka ümber!Just nägin!
Tegelikult tehti see reklaam eelmisel teisipäeval Ülemiste rajoonis poole pikem ja ma olin kindel, et seda hakatakse näitama ainult ehitussaadete reklaamiks, aga nüüd siis saab seda iga päev vaadata. Mis muud, kui vaadake ja imetlege! Tulekul on veel saateid koos vend Vähiga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorKrt, ma ei ole siiani seda reklaami ise näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorSee oli ilmselt jah Imre… me Hundiga tegime trenni ja vaata aga vaata jälle Imre vahib vastu kuskilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Undiga? Vähesed teavad, et tegemist on ikka Undiga, mitte Hundiga.
vend vähk
Moderatorhttp://www.eesti.portal.ee/index.phpSaate enda nimega enda hääle anda kumma poolt olete.
Suhteliselt võimatu on hääletada, kui kuvaril seisab teade, et ma olevat seal juba hääletanud… Ega ikka ei ole küll. Mingisugused häkkerid on ilmselt juba oma töö teinud.
vend vähk
ModeratorNAGU ÖÖ JA PÄEV.
Kes natukenegi vene keelt oskavad, nendel ei soovita näiteks vene keelset Postimeest ja selle kommentaare lugeda! Täiesti teine arusaam toimunust ning ainult mõni üksik mõistab sellist laamendamist hukka. Kommenteeritakse, et 10 suurt politseinikut peksavad tänaval 16-17 aastaseid “lapsukesi” ning mõni arvab, et nendes röövlipandedes oli eestlaseid sama palju kui venelasigi ning kõik rüüstasid! Samuti igasugust muud jama.
Mõned väljavõtted rahvusvahelistest väljaannestest:
Helsingin Sanomate lugejad jõudsid järeldusele, et Tallinna-sündmuste valguses peaks Soome kiiremas korras NATOsse astuma, sest venelased muutuvad järjest agressiivsemaks ning niikuinii ründavad varsti ka Soomet.
Päevalehtede Le Figaro ja La Libération võrguväljaanded avaldasid eile hommikul lakoonilisi teateid öisest rüüstamisest ja vägivallast. Samuti märkisid lehed ära Vene föderatsiooninõukogu esimehe Sergei Mironovi üleskutse katkestada Eestiga diplomaatilised suhted.
Tasuta uudisteleht «20 minutit» küsis Tallinna vägivallast rääkiva loo pealkirjas, miks Eesti on praegu silmitsi suurima vägivallalainega pärast taasiseseisvumist, ja osutas, et eestlastele tähendab monument valusat meenutust 50 okupatsiooniaastast, siinsetele venelastele aga võitu fašismi üle.
Nõukogude Liit tappis kümneid tuhandeid eestlasi neid küüditades või muud moodi represseerides ning eestlased vihkasid Moskvat, avas Eke ajalugu. Viha küttis venestamine, Eestisse Vene koloonia loomine. Nüüd lisab Eke hinnangul õli tulle viis, kuidas Vene ajakirjandus konflikti käsitleb, ning praeguse Venemaa võimuladviku tahtmatus vaadata üle oma NLi pärand.
Eile keskpäevaks analüüsis BBC Venemaa ekspert Steven Eke konflikti tagamaid, selgitades, et venelased ja eestlased käsitlevad väga erinevalt Eesti sattumist Nõukogude Liitu – kui venelaste nägemusel päästsid nad eestlased natsismi küüsist, siis eestlaste hinnangul Punaarmee annekteeris nende kodumaa.
SEE VIIMANE LÕIK ON ÖELDUD MINU ARVATES KÕIGE TABAVAMALT ANTUD OLUKORRA KIRJELDAMISEKS. Arusaamad on erinevad.
vend vähk
ModeratorKas Rakvere teatrisse ka tulete?Ei oska kahjuks öelda. Kindlasti püüan siia lähitulevikus etenduste kohta rohkem infot üles riputada. Mai kuus toimuval Tallinna etendusel on pealtvaatajate ridadesse oodata Otti ja Arnoldit, kes mulle selle näitlemise organiseerisid.
vend vähk
ModeratorAlexix on ikka kõvem mees
vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Mul ei ole lähipäevadel väga palju aega siin netis olla ja kirjutan siin siis väga lühidalt paari sõnaga toimunust. Minul oli ju üks võistlus veel laupäeval Norras, Oslos, ja seal kaotasin napilt ühele taanlasest üllatusmehele, endisele NABBA liiga maailmameistrile ja võitsin eelmise aasta kardetud Norra meistrit ning sain kokkuvõttes teise koha. Norra võistlus sai läbi südaöösel ja siis veetsin öö Oslo lennuväljal ja magasin seal ehk paar tundi. Sealt lendasin edasi Kopenhagenisse ja sealt edasi teise lennukiga Riia lennuväljale, kus Ain Kimber mind oma uhke Jaguariga kell 11:00 peale võttis ja kella 14:00-ks Pärnusse toimetas. Eesti karikale ilmusin ikka päris väsinuna ja kurnatuna, aga vorm oli endiselt terav ja kokkuvõttes läks kõik hästi. Pärnu võistlejatest ja võistlustest ei oska ise midagi erilist rääkida, sest lava taga on pilt üks, aga lavalt ju ise ei näinud seda kõike kõrvaltvaatajana. Esiviisiku mehed olid oma tööd ja ettevalmistust tõsiselt võtnud, aga paar suuremat meest on olnud palju paremas vormis kui eile. Usun, et mõlemad suured mehed õpivad oma vigadest ning suudavad järgmistel võistlustel üllatada. Hea meel on mul pisikese Ivo pärast, kes võistles esimest korda ning tuli absoluutselt neljandaks! Muidugi, teda on ju viimased nädalad juhendanud ja treeninud maailmameister Marek Kalmus! Loodame, et ka kohtunike protokollid siia üles pannakse ning siis saavad paljud vaidlejad hindamisest parema ettekujutuse ning teevad oma kokkuvõtted. Kuuldavasti võitsin mina eile häältega 5:0, aga kuulujuttudele eelistaksin ikka kinnitust saada paberil. Dopingukontrolli mind eile ei saadetud ja selles suhtes oli Fjodorovi etteheide minule täiesti õigustatud eile õhtul, aga olen öelnud enne ja ütlen ka nüüd, et kui ikka kellelgi on minu vormi suhtes mingisuguseid kahtluseid, siis võib minult võtta ükskõik millised analüüsid(uriin, veri, juuksejuur jne) ning oma kuludega testimisele saata!
Kokkuvõttes: Eilsed võistlused eile ilma Otita olid vahelduseks päris huvitavad, aga võistlejaid oli seekord küll üllatavalt vähe. Võrreldes Norras toimunud võistlustega oli Pärnu võistlus oma organiseerimise koha pealt sada korda üle! Norras ei olnud pea-aegu mitte mingisugust organiseerimist ning võistlejatel puudus võimalus mingisugust sooja teha jne. Võin viimaste välisvõistluste kogemuste põhjal öelda, et Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste organiseerimise tase teeb silmad ette küll kõikidele Skandinaavia riikidele! Tubli töö!
Mina ise nüüd trenni ja õhtul on mul Tallinnas, Rävala 8 majas “Venuse armumängud” etendus kl 19:00.
Norra võistlusest ja suurema kokkuvõtte Eesti karikast teen loodetavasti lähipäevadel oma blogis. Kahe nädala pärast on euroopa MV ja seal loodan oma eelmise aasta 9-dat kohta kindlasti parandada
vend vähk
ModeratorMarek!
Selle juuniori käepigistus ei jäänud kellelegi märkamatuks…

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ModeratorTere!
Selles suhtes, et ega ma ju ei ole Põhjamaade meister, kuigi olen Põhjamaade parimaid poegasid klassikas võitnud. See on ilmselt müügimeeste reklaamitrikk
vend vähk
ModeratorTere ImreKuna oled parima reljeefiga minu arvates , siis ehk viskad pilgu peale kui praegusel kiirel ajal aega leiad.
Olen 21aastane mees,92 kilo ja 189 pikk,endomorfi kehatüüp ja tahaks saada reljeefsust ning rasva põletada.
Toitun nii
9.00 kolm muna, viil jassi leiba singi juustu ja tomatiga, 2 klaasi keefiri
12. 30 pakk 5% kohupiima moosiga ja õun või pirn
16.00 riisi, liha ja salatit, viil leiba ja 2 klaasi piima
20.00 200g kodujuustu kurgiga või tomatiga
hommikuti ja õhtuti kalamaksaõli ka.
trenni teen 4 korda nädalas , siit lehelt võetud edasijõudnute kava järgi kuskil 17.00 ajal ja pärast trenni joon sheigi 40 g valku ja 40 süsivesikuid.Praegu teen aeroobset , kuid varsti lisan intervallid.
Mida peaksin toitumises muutma et kaalu hakata kaotama? Ise mõtlesin et võtaks näiteks süsivesikud sheigist välja , sööks rasvatut kohupiima, rasvatut piima. Oleks sellel mõtet? Praegu nagu kaal kõigub.
Ja teine küsimus on trenni kohta. Kas oleks kasulikum teha reljeefitsüklit kus lihased tehakse 2 korda nädalas läbi või piisab kui teen lihased nädalas korra läbi ja lihtsalt kordustega 12-15?
Tere!
Kindlasti soovitan sul hakata katsetama erinevate dieetprogrammidega. Siin portaalis on erinevaid toitumiskavasid rahvale lugemiseks ikka üles riputatud ja kindlasti ei soovita ma sul jälgida enda enesepiinamisprogramme, mis on isegi kulturismi mõttes äärmuslikud. Peaksid tõesti püüdma süsivesikuid piirata oma toidus. Ka soolasid võiksid piirata, sest soolad hoiavad kehas vett. Kui tahad kaalus natukene alla võtta ja keha reljeefsemaks muuta, siis tee seda etappide kaupa. Ei ole mõtet omale eesmärgiks kohe -15 kg võtta vaid esialgu püüa kaalus alla saada kõigest 2-3 kg. Kui oled selle eesmärgini juba jõudnud, siis võid võtta omale järgmise eesmärgi -1 kg jne.
Edu!
AutorPostitused