vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
ModeratorLühidalt, kõige selle pärast mina mingisuguseid toitumis- ja treeningkavasid kellegile raha eest ei teegi. Selles suhtes, et närvikava ei peaks vastu. Hetkel tundub, et mõlemad osapooled on üle vindi keeranud ja võimalik, et ei ole üksteisest hästi aru saadud. Rahu, ainult rahu!
vend vähk
ModeratorSUURED ÕNNITLUSED TÄHTSAKS PÄEVAKS:-)
vend vähk
ModeratorHea ju, et keegi tahab veel mingeid võistlusi korraldada ja selle nimel nii palju vaeva näha. Ala populariseerimiseks on see ju iseenesest väga hea. Mis puudutab dopingut siis ma olen kogu aeg sellel arvamusel olnud, et seda ala ei saa maailmas tipptasemel ilma teha. Muidu lihtsalt kulturismi kui sellist ei oleks. Selle suure kisa ja kära leevendamiseks ju loodigi mõned head aastad tagasi kategooriad klassikalise kulturismile, lootes, et keemikud jäetakse rahule. Nagu näha nii see ka ikkagi ei läinud ning üldjuhul piuksuvad selle vastu need mehed kellel pole sellist rahakotti seda teed minna. Neid mehi kes võitlevad puhta spordi nimel eetilistel – aatelistel ja tervislikel vaadetel on käpu täis. Kurb aga tõsi, nii see on.Samas, küsiks vastu, et mis spordiala saab üldse maailma tipptasemel ilma abivahenditeta teha? Usun, et kulturistid on antud küsimuses vaid peksupoisid ja dopingutööstus on mõnel populaarsemal spordialal ka tuhandeid kordi kaugemale arenenud. Inimvõimetel on piirid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka mina olen võistelnud WFF liigas ja see, mis ma seal nägin, oli päris karm teema. Samas kumb on parem variant: Kas see, kes tunnistab ausalt, et paneb kama või see, kes sõimab kamakasutajaid ja ise ka paneb? Ise olen vägagi selle poolt, et sellised liigad, mis teatavad, et nende organisatsioon on dopinguvaba, teeksid ka võistlusväliselt pisteliselt dopingukontrolle kõikide riikide sportlastele ja asi oleks oluliselt ausam. Hetkel ikka loodan, et Eesti Kulturismi Liidule saadetakse peagi viimaste IFBB euroopa meistrivõistluste dopingukontrollide tulemused, aga samas on kahtlane, et neid Eestile saadetakse, sest värdjad eestlased tahavad ju selles suhtes teha muudatusi ja kui selgub, et dopingukontrolli saadetud finalistide seas on üle pooled positiivsed, siis oleks see ju vesi meie veskile! Poliitiliselt ei tohiks eestlastele neid testide tulemusi saata, sest see annaks nende dopinguvastasele kampaaniale ainult uut hoogu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid Rakvere võistluseid tahaks ise küll vaatama minna, aga eks paistab veel, kas mul nädalavahetusel aega on.
vend vähk
Moderator…loomulikult ei ole ainult FatBurneri imemisest kasu, kui treeningkava ja tavatoit ei ole reguleeritud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorOlen kasutanud FatBurnerit võistlusteks ettevalmisamisel ja võin selle joogi kohta ainult kiidusõnu öelda. Kollane jook ei ole eriti hea, aga punane ja roheline on päris karmid- hea maitsega ning vähemalt mind ajasid korralikult higistama ja söögiisu võtsid ka ära. Soovitan kindlasti enne trenni, trenni ajal ja pärast trenni!
vend vähk
Moderatorvend vähk
ModeratorSuured tänud õnnesoovide eest! Olen pisarateni liigutatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorIse teen puhtalt ja pooldan ka puhast sporti. Algul olid kollid lahedad, kui alustasin, aga aja möödudes ja targemaks saades, mõistsin, kui mõttetu nad ikkagi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuldsed sõnad:-)
vend vähk
Moderatormiks sa kriitikat üldse ei talu? jutt on õige ju. tunnista et ok sul on kõht jm hea aga selg pole…teised näevad ise ei näe ja ei taha tunnistada. selle asemel peaks kriitikule aitähh ütlema ja vastama katsun vaeva näha ja veelgi paremaks muutuda ka selja osasKuule see kriitika on toksitud nende poolt, kes asjast midagi ei tea. Nendel kritiseerijatel oleks midagi kindlasti öelda ka siis, kui ma tuleksin maailmameistriks. Viimastel võistlustel oli mul reaalselt võimalus tulla ka euroopa teiseks, kui oleks juhtunud, et esimene ja teine mees oleksid loosiga dopingukontrolli saadetud. Kolmandale kohale kaotasin ainult vabakavaga paar punkti, sest poseerimine oli meil võrdselt nii esimeses kui ka teises voorus 19/19 ja 19/19. Üldiselt Eesti koondis teab, et peale võistluseid ma rääkisin peatreeneriga ning tunnistasin ise, et pean selga hakkama rohkem treenima, sest sellel ei ole nii suurt teravust kui teistel lihasgruppidel. Selja suurus ei oma mingisugust tähtsust, kui puuduvad kogemused, kuidas seda välja näidata. Ma olen aastate jookul neid suuri “kobrasid” küll näinud, kes tulevad lavale, ajavad oma kolmnurga laiali ja arvavad, et ongi võistlus tehtud, aga kui läheb poseerimiseks, siis vanemad tegijad kotivad neid igas poosis. Lisaks ilusale lihasele, headele proportsioonidele on vaja ka veel tohutult kogemusi ja head esinemisoskust. Kaagutajatega on nii, et kunagi kõik kiresid, et vend vähk on laval ilgelt tige ja teeb kurja nägu, siis oli paljudel häda, et vend Vähi jalad ei ole piisavalt reljeefsed, siis vinguti kõvera raami pärast. Samuti on hammaste vahel teised Eesti kulturistid. Selles suhtes, et need kritiseerijad võiksid ise alati paremini teha. Tehke rohkem trenni, aga ärge mölisege. Mina olen IFBB 2005 euroopa kolmas ja 2008 euroopa neljas, mitte teie.
Rahu.
vend vähk
ModeratorOnu Vähk: TUBLI neljas koht, aga sõna otseses mõttes vedas selg sind JÄLLE alt. AGA NATUKE PUTRU JA SAAD KA AUHINDADELE JAOLE, seniks aga HEAD ISU!!!
Et siis tarkade klubi on kindel, et Vähil on seljaga probleeme. Ma olen viimase paari kuu jooksul võitnud väga paljusid mehi, kellel on tohutult suur ja lai selg, aga puuduvad jalad ning kõht.
Üldiselt on igal ühel nagunii oma arvamus selles pisikeses konnatiigis.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vend vähk
ModeratorKuulutan välja ennustusvõistluse. Pakkuge eesti koondislaste lõppkohti Euroopa mv sel nädalavahetusel Platja D´Aros. Kolmele kõige täpsemini pakkujale auhinnaks toidulisandid (täpsemalt 1. koht Storm Universal, 2. koht Hardcore creatine Muscletech, 3.koht Kreatiintsitraat Tai Kane)Iga üks saab teha ühe ennustuse ja pakkumine läheb lukku reedel 16.05. kell 19.00.
Üleval teema alguses on ära toodu koondislaste nimed ja kategooriad kus nad võistlevad.
Tore üleskutse ja aegade jooksul on sellistest ennustusvõistlustest teinekord päris õigesti pakutud. Väikeseks vihjeks võin lisada, et ilmselt tuleb sellel aastal klassikasse veel rohkem rahvast kui varasematel aastatel ning usun, et osades kategooriates on ehk umbes 20-30 meest. Väga loodan, et kõik eestlased pääsevad vähemalt esimese 15 parema hulka, aga finaalikohtadest ei julge midagi arvata. Igal juhul ennustage kindlasti!
Edu!
vend vähk
ModeratorLoen seda teemat siin ja ainult rõõmustan, et ei ole ise kunagi kellelegi mingi tasu eest kavasid koostanud ja ei võta ka omale sellist koormust selga. Paarile inimesele olen niisama kavasid koostanud ja lisaks sellele, et nende kavadega joostakse teinekord kohe teiste spetsialistide juurde, kus on ristivastupidine informatsioon samas küsimuses, hakatakse jõusaaliküsimustega selle isiku poolt igal ajal ja igas kohas individuaalselt pommitama ööpäevaringselt ja veel solvutakse kui kohe ei vasta. Ma saan nendest kavade koostajatest praegu täitsa aru, sest enne väga olulisi euroopa meistrivõistluseid ei ole teinekord mitte mingisugust aega ja energiat kirjadele vastata, aga kes maksab, see tellib ka muusika ja loomulik, et kauba tellija tahab oma raha eest ka koheselt vastuseid. Kavade koostajatele, kellel ei ole praegu aega ja energiat kavadega tegeleda, soovitan teha enne suurvõistluseid pausi ja kavade tellijatel soovitan varuda natuke rohkem kannatust.
Edu!
vend vähk
ModeratorPildid sellest samast üritusest, kus me klassikalises kulturismis koos Kaido Vooglaga saavutasime 1 ja 3 koha:
vend vähk
ModeratorŠestikuleerimine ja nägude tegemine. Äkki ta ogni selline, ma ei tea, hea kui ta ise selle kohta oma arvamuse ütleb.Ilmselt vähesed teavad, et vend Vähil oli 24 tunni jooksul 2 võistlust ja imelühikene öö. Kui ma oleksin lavalaudadel kivinäoga niisama punnitanud, siis oleksin ilmselt magama jäänud. Samuti olen viimastel aastatel viibinud väga paljudel rahvusvahelistel võistlustel ja seal tehakse ikka teinekord sellist kino, mille kohta meie publik ei oskaks ilmselt enam midagi öelda. Üleolekut võivad omale lubada ikka need mehed, kes tõesti teistest üle on, aga mina pean möödunud võistluseid raskemateks viimaste aastate jooksul. Show oli mõeldud publikule ja täna on mulle mitmeid kordi öeldud, et teinekordki võiks seal möllu teha ning loodetavasti tulevad ka teised paremini kaasa. Loodan südamest, et selles suhtes aja jooksul muutub see spordiala veel vaheldusrikkamaks ning sportlased ei pea oma emotsioone varjama ning saavad ennast täiega välja elada. Siinkohal rõhutaks, et teema väga suureks tsirkuseks ei läheks
vend vähk
ModeratorMa usun, et ma ka ikka tulen kui öösel vastu pühapäev eluga Soomest tagasi jõuan…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused