vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderatorvend vähk
Moderatorvend vähk
Moderatorvend vähk
Moderator1 hour ago, gmaster ütles:Rooma viib mitu teed…
Mitte ammu veel õpetati, et tubli kulturist sööb iga 3h tagant…
Aga mõni saab sama häid või isegi paremaid tulemusi, kui sööb täpselt vastupidi – 3-4 väga suurt toidukorda päevas.
Minu jaoks oli see pidev kokkamine väga stressirohke ja sain paremaid tulemusi harvem ja rohkem süües.
Ma soovitan lihtsuse huvides pigem 24h lõikes vaadata, et valgud kätte saaksid – 1,5-2,2g/kg
On ka uuringuid tehtud, kus lausa paastutakse, st ei söödagi mingi päev, mis peaks kultrismiloogika järgi kõik lihase kaotama, ometi keha seda ei tee..
No neid loogikaid on palju, aga kogu kehaehitus on erakordselt individuaalne. Olen näinud neid mehi, kes tõesti söövad 6-7 korda päevas ja sama palju käivad ka nr 2-e panemas… Ise nad on veendunud, et kõik teised on sama sugused. Ilmselgelt olen nendega mitmeid kordasid vaielnud. Valgu tarbimise kohta on maailma spetsialistid tõesti soovitanud umbes 30 grammi valku 2-3 tunni jooksul, samas vene teadlased on soovitanud sportlastele vähemalt 50 grammi valku sama aja sees. Ega vene teadlased ka väga rumalad ei ole, aga raske öelda, kust kohast ja mis kaalutlustel sellised järeldused täpselt tulid.
vend vähk
Moderator21 tundi tagasi, gmaster ütles:Seinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid.. loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures.
Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.
Mitmete lisandite puhul ongi nii. Kui ikka enne trenni shot ajab haigutama või taastujate tagajärjel oled nagu tühjakspigistatud sidrun, peaks proovima teisi tooteid.
vend vähk
Moderator22 tundi tagasi, zxcvb ütles:Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?
Järelpärimine õigustatud. Uhke purgikujundus ei tee tootest veel head asja. Väidetavalt on neil koostis üks ja sama, aga pidi olema mingi töötlemise vahe. Kunagi oli selline produkt nagu TAI KANE kreatiinmonohüdraat. Sellel ajal tegin palju isiklikke rekordeid ja korduvalt olin mures, et äkki soomlased lisasid oma tootesse keelatud aineid? Läksin kontrollidest läbi korduvalt ning Ott seletas tollel ajal Tai Kane kreatiini töötlemise kohta pikalt. Ausalt, ühegi teise kreatiiniga ei ole nii looma tunnet olnud ei enne ega pärast.
vend vähk
ModeratorOn 12/4/2020 at 21:31, zxcvb ütles:Aga kas poelettidelt leiaks mõne toote mis on imerohi?
On selliseid tooteid. Need tuleb enda jaoks katseeksitus meetodil üles otsida.
vend vähk
Moderator11 tundi tagasi, gmaster ütles:Pane tähele, et algsest küsimusest on möödunud 12 aastat
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> jutt kroonidest
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Muidugi märkasin ja tore, et vanad teemad üles võetakse. Sama toode on siiani müügil ja legendid sellega samuti.
detsember 2, 2020 at 1:12 p.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #375549vend vähk
ModeratorIlmselgelt tore uudis kõikidele spordisõpradele.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />vend vähk
Moderatorvend vähk
Moderator29.november 2020
Kreatiinist paari sõnaga. Viimasel ajal on palju juttu olnud kreatiinist ja selle toimest. Minul isiklikult on karjääri jooksul olnud kokkupuude väga paljude kreatiinidega. Selle õige, enda jaoks sobiva kreatiini tunned kohe ära kui umbes tund pärast kreatiini tarbimist tahad läbi seinte joosta- selline purakas on sees. Kreatiini kasutamisest liigub erinevaid arvamusi. Soovitatakse vältida tsitrusviljadest mahlasid, samuti piima- need pidid kreatiini laadimisel kreatiini toimet neutraliseerima. Mina ise kasutan kreatiini alati koos viinamarja nektariga- selles on piisavalt viinamarjasuhkrut, mis omakorda imendub kiiremini ja peaks kreatiini toimet suurendama. Eriti peenelt teen veel nii, et tund enne ja tund pärast kreatiini tarbimist viinamarjajoogiga ei söö-joo midagi muud ja siis trennis tuld! Ja üks asi veel! Hetkel on Fitshopis kõik kreatiinid väga soodsa hinnaga: https://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/
vend vähk
ModeratorOn 11/27/2020 at 21:48, zxcvb ütles:Sellise arengu pealt tundub, et su naine ikkagi söödab sulle mingeid aineid salaja sisse. Soovitan seda lähemalt uurida, et see kahtlus elimineerida.
Naine pannakse vangi vm selle pulli eest. Miinimum 5 aastat kolooniat. Las tunnistab parem heaga kõik üles.
vend vähk
ModeratorOn 11/28/2020 at 9:50, matnuv ütles:See toode ei ole imerohi. Kõik on väga individuaalne. Proovib ära aga suuri lootuseid ei maksa seada.
vend vähk
ModeratorTuleb tõele näkku vaadata- sa oled meheks saanud! Ilmselt ka emakese Looduse poolt rohkem püssirohtu ja nii ta tuleb! Jõudu tööle!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />vend vähk
ModeratorOn 11/26/2020 at 11:47, Arnold ütles:Viimane trend: tõsised “valgurobotid”(Silbaum&Co.) peavad mimaalseks a 60 gr. per. kord ja nii vähemalt 5 toidukorda päevas.
Kui nad sellesse usuvad, siis andku tuld! Mina olen proovinud 20-30 grammi toidukorras ja samuti ka 60-70 grammi valku 5-6 korda päevas ja tulemus oli täpselt sama.
AutorPostitused