vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2018 at 1:07 p.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2018 – GALERII #388247
vend vähk
ModeratorOi kuidas tahaks praegu ise seal koha peal olla. Ootame huviga
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />aprill 21, 2018 at 10:35 e.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2018 – GALERII #388947vend vähk
ModeratorOhoo, Ivo Parveots üllatas kõiki!
aprill 21, 2018 at 10:20 e.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2018 – GALERII #389152vend vähk
ModeratorTänud vägeva ülevaate eest! Ootame huviga tulemusi.
vend vähk
Moderator17 tundi tagasi, vend vähk ütles:13.aprill 2018
Tere sõbrad!
Homme toimub Pärnus teatavasti Spa&Sport CUP võistlus.
Tartu FitLife spordiklubist saadan sinna seekord noorte kulturismis võistlema Chris Leppiku. Mina ise teda kahjuks koha peal aidata ei saa kuna pean oma sellel nädalal ilmavalgust näinud pisitütre juures olema. Samuti andsid teada mitmed sportlased, kes kuidagi homme Pärnusse ei jõua.
Sellega seoses paluksin kõigil kogemustega abimeestel endast märku anda, kes saaksid aidata noorel mehel esimese võistluse grimm peale panna. Rulli ja aluse panin talle homseks kokku, samuti on tal olemas ka Top Tan võistlusgrimm, noore mehe vorm on vägev aga kogemusi ei ole. Kas leidub mõni tasemel abiline, kes saaks aidata? Andke palun märku ja juba täname ette ja taha.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Ott aitas hädast välja! Suured tänud maestrole!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />aprill 14, 2018 at 1:02 p.l. in reply to: Spa&Sport CUP 2018 & Eesti Karikavõistlused laste fitnessis #390153vend vähk
ModeratorKas keegi sealt koha pealt viitsiks natuke kirjeldada, kuidas Pärnus kõik kulgeb?
vend vähk
Moderator13.aprill 2018
Tere sõbrad!
Homme toimub Pärnus teatavasti Spa&Sport CUP võistlus.
Tartu FitLife spordiklubist saadan sinna seekord noorte kulturismis võistlema Chris Leppiku. Mina ise teda kahjuks koha peal aidata ei saa kuna pean oma sellel nädalal ilmavalgust näinud pisitütre juures olema. Samuti andsid teada mitmed sportlased, kes kuidagi homme Pärnusse ei jõua.
Sellega seoses paluksin kõigil kogemustega abimeestel endast märku anda, kes saaksid aidata noorel mehel esimese võistluse grimm peale panna. Rulli ja aluse panin talle homseks kokku, samuti on tal olemas ka Top Tan võistlusgrimm, noore mehe vorm on vägev aga kogemusi ei ole. Kas leidub mõni tasemel abiline, kes saaks aidata? Andke palun märku ja juba täname ette ja taha.
” width=”20″ />vend vähk
Moderator03.aprill 2018
Tere sõbrad!
Eile oli mul 2 rühmatrenni ning täna 1 rühmatrenn, lisaks natuke jõusaali. Ise ma sellel aastal ei võistle, aga valmistan ette ühte erakordselt andekat noort meest eelseisvaks hooajaks. Noor mees suutis mind täna üllatada väga ilusa vabakavaga, proportsioonid on ka täiesti fenomenaalsed. Teravusega peame veel natuke vaeva nägema, aga sellist meest lavale saata ei ole kindlasti häbiasi.
Eks oleme vigadest õppinud ja nagu kõik ülejäänud, oleme ka ise seekord kapi taga ning saame pildi toimuvast alles paari nädala pärast. Olge siis mõnusad ja ilusat kevade jätku!
” width=”20″ />vend vähk
Moderatorvend vähk
Moderator21.märts 2018
Tere!
Meie perel veel jäänud umbes 3 nädalat järgmise pisipõnni ilmaletulekuni. Ausalt, siiani ei tea, kas tuleb poiss või tüdruk ja mis see teadmine mulle annaks? Tuleb kes tuleb- oluline, et oleks terve ja tubli pisikene, kes ilmselgelt saab palju kuulsamaks ja ilusamaks inimeseks kui tema esivanemad. Niikaua kui põnn veel sündinud ei ole, saan ikka rühmatrenne anda ning natuke jõusaali ikka ka. Eile tegin jälle ühe väikese lamadessurumise seeria 150-e kiloga ning kohe leidus ka spetsialiste, kes olid üsna kindlad, et vähk on lõpuks hakanud ennast süstima ja krõbistama nagu paljud teised andekad mehepojad. Eks sellist juttu on kogu aeg aetud- viimastel aastatel kindlasti see teema vaibus kuna ega mul kulturismilaval ei ole väga ulmevormi olnud võrreldes teistega..

vend vähk
Moderator17.märts 2018
Täna käisin Võrus, Kuprjanovi pataljoni Lahtiste uste päeval. Võtsin pere ka kaasa nagu paljud kaasvõitlejad. Tore oli näha vanu tuttavaid ning samuti palju mälestusi sellest ajast kui sai ennast igal päeval ületatud. Mida me tegime ja kuidas me seal hakkama saime, on keeruline teistele selgitada. Kerge ei olnud, aga mis ei tapa- teeb tugevamaks ja nii ongi. Eile tegin üle mitme aasta esimese lamades surumise seeria 150-e kiloga ning vaikselt liigun oma uute eesmärkide suunas. Lisan pildi aprillist 1998 aastal enne järjekordset rännakut.
Täna toimus ka selline võistlus nagu Arnold Classic Australia 2018
Kindlasti ol seal mitmeid üllatusi, kus võitjaks tuli Roelly Winklaar, neljandaks Lukáš Osladil ja Dennis Wolf oli alles 10-s. Ka vanameister Kevin Levrone pakkus noorematele meestele konkurentsi, aga seekord mitte väga edukalt.

Arnold Classic Australia 2018 Final Results:
1. Roelly Winklaar
2. William Bonac
3. Dexter Jackson4. Lukáš Osladil
5. Hidetada Yamagishi
6. Luke Sandoe
7. Steve Orton
8. Jonathan Delarosa
9. Jafar Ghaffar Nezhad
10. Dennis Wolf
11. Nathan Williamson
12. Sam Pearce
13. Kevin Levrone
14. Darryn Onekawa
Kevin Levroni vabakava:
https://generationiron.com/watch-kevin-levrones-arnold-classic-australia-2018-posing-routine/
vend vähk
ModeratorTere sõbrad!
Täna andsin esimest korda uut, bodypump 105 programmi. Tuleb tunnistada, et selle programmi seitsmes harjutus võttis isegi minu jalakesed värisema, aga sellise suurema kehakaaluga ongi osad asjad keerulisemad.
Ok, täna leidsin netiavarustest päris tõsise teema: Dennis Wolf Classical bodybuilder?
Hakkasin siis uurima, et mis teema selle Dennisega on ja tuleb tunnistada, et fännidel on muretsemiseks põhjust küllaga. Wolfi viimane etteaste Arnold Classicu võistlustel oli ikka päris tagasihoidlik. Siiski loodame, et varesele valu ja harakale haigus ja mees saab jälle vormi
” width=”20″ />vend vähk
Moderator07.märts 2018
Tere sõbrad!
Olen viimasel ajal oluliselt aktiivsemaks muutunud ja eks panen siia ka paar sõna kirja. Rõõmu teeb asjaolu, et siin ikka käiakse ning postitusi loetakse suure huviga ja antakse positiivset tagasisidet kuigi võrreldes aastatetaguse ajaga on paljud postitajad väga vaikseks jäänud.
Olin paar päeva haige ja kehva enesetundega kehakaal kukkus -90 kg-le. Samas jõunäitajad on säilinud ning triceps on üleeilsest 51-e kilose hantliga mängimisest siiani valus. Eile õnnestus teha ka üle mitme aasta 140-e kiloga üks lamadessurumise seeria.
Ok, eile juhtusin kokku ühe noore jalgpalluriga ja meenus üks lugu hallist vene ajast kui noortel inimestel ei olnud nutiseadmeid ning põhimõtteliselt kõik tegelesid spordiga. Jalgpall oli kindlasti üks paljudest meelelahutustest ning meenuvad minulegi südaööni mängitud triblad Tartus, Kassioru põhjas kuumadel suveõhtutel.
Niisiis, eile tuli mulle seoses jalgpalliga see lugu meelde. Seda rääkis mulle üks tuttav. Nad olid Tallinnas sõbraga 1980-datel Tallinnas, Lasnamäel, jalutanud ning järsku sõber pani leekima. Teine sõber reageeris natuke hiljem ja hakkas ka jooksma. Tee ääres oli jalgpall! Nagu minu tuttav ütles, olid tal tookord plätad jalas ja nendega oli raske joosta. Sõber jõudis esimesena ja virutas pallile võimsa paugu ja see oli väga hirmus pauk- kõik varbaluud, sääre- ja reieluu, lisaks veel terve rida esialgu suuremate traumade varju jäävaid vigastusi. Keegi oli palli naha betooni täis valanud. See pall oli seal tee ääres seisnud veel mitu nädalat ning meditsiin pidas plaani oma telgi alaliselt selle palli kõrvale püsti panna- kõik kes seda palli nägid, tahtsid sellele millegipärast virutada. Sellised naljad siis tulid meelde. Kuuldavasti sama asja tehti aktiivselt ka Tartus, aga kohalikud panid lihtsalt mõne suurema kivi palli naha sisse vms.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />vend vähk
Moderator04.märts 2018
Arnold Classic 2018 Columbus, Ohio, USA
Siin ei ole täna Arnold Classicu teemat üles võetud ja ise ka ei hakka uut teemat tegema, aga sellise kokkuvõtva video leidsin just:
https://generationiron.com/arnold-classic-2018-replay/
vend vähk
Moderator01.märts 2018
Tere sõbrad!
Kuidas läheb?
Mina olen Tartus ikka regulaarselt treenimas ning jõusaalis üritan saada ihu ja vaimu nii kõrgele tasemele, et saaks veel kordki elus teha lamades surumises 150 kg x 10. Viimased korrad olen ennast selle projekti käigus kergelt vigastanud, aga loodan et seekord läheb paremini. Kehakaal on nüüd stabiilselt +90 kg ja nädalavahetusel nägin isegi 94 kg ära. Noh, oleme ausad, me ei saa siin rääkida märkimisväärsest kulturismivormist, aga selle kaaluga on 150 kg ilmselgelt kergem kui näiteks 80-e kilosele mehele. Edasipingutama ergutab teadmine, et 2016 aastal tuli EM-il klassikalises kulturismis üks soomlane kolmandaks 43 aastaselt! Samuti mäletan, kuidas 2008 aastal Venemaal, Kaliningradis toimunud klassikalise kulturismi MM-il tuli hõbedale umbes 50-e aastane mees ja jutt ei käi veteranide klassist. Eks siis tuleb vaikselt toimetada ja unistada.
Täna andsin järjekordse military pump tunni ning loodan selle programmi harjutustest peagi ka uue video kokku panna.
Mis siis ikka, ega mul väga rohkem suurtest saavutustest kiidelda ei ole- selline lihtne poiss
vend vähk
Moderator23.jaanuar 2018
Tere sõbrad!
Väike küsimus ennekõike Tallinna rahvale. Kunagi oli pealinnas mingi Eesti fitnessi- ja kulturismi medalite näitus. Praeguse seisuga tean, et paljudel medalistidel on medalid enda käes, Ott teeb enda medalitest eraldi näituseid. Kas keegi teab, kus minu EM ja MM medalid hetkel asuvad?

AutorPostitused