vend vähk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vend vähk
Moderator05.mai 2018
Tere sõbrad!
Käisin just trennis ja Tartu turult toiduvarusid täiendamas. Hetkel lastega kodus ning kõige pisem saab 4 päeva pärast juba ühe kuu vanuseks. Varsti läheb kooli ja ülikooli ja siis saadab vanamehe hooldekodusse.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Homme ilmselt vaba päev, aga kindlasti saab õues viibida päris mitu tundi ja see on kõige olulisem.
Eilne Esta Pildi superesinemine tõmbas ilmselt päris paljudel veteranidel südame alt soojaks. Esta on hea näide järjepidevusest ja motiveerib paljusid, kes on Esta tegemistega rohkem kursis.
Mis muud kui kasupoeg kaasa ja jõusaali lammutama!
Aga mis siis ikka- mul täna veel mitmeid toimetamiseid ja nädalavahetus kulgeb suhteliselt töökalt.
Olge siis mõnusad ja käige kalal ka- latikas võtab hästi!
mai 5, 2018 at 10:57 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #387662vend vähk
ModeratorEdu meestele. Savisaare ja Esta edu ilmselt hoiab tänaseid võistlejaid samuti paremas tuules
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />mai 4, 2018 at 10:13 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390487vend vähk
ModeratorVÕIMAS!!! SUURED ÕNNESOOVID ESTALE!!!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />mai 3, 2018 at 5:21 p.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390435vend vähk
Moderatormai 3, 2018 at 4:57 p.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390434vend vähk
Moderatormai 3, 2018 at 9:20 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390304vend vähk
Moderator2 minutes ago, Helena Mang ütles:Vaatasin ka et games nimekirjas 2 kati peale 4 meest- väga naljakas
” width=”20″ /> Umbes 10 aastat tagasi käisime kulturismikoondisega EM-il ning arutasime, et milline võiks olla maksimaalne tulemus? Unistasime finaali pääsemisest, aga esimene pingutus oli pääseda 15 parema hulka.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Usun, et tänane päev kirjutatakse suurte tähtedega Eesti kulturismiajalikku.
mai 3, 2018 at 8:15 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390272vend vähk
ModeratorVaatasin nimekirjasid ning aastad ei ole vennad. Meie meestel täna päris suured võimalused saada medaleid, Savisaarel praeguse seisuga juba vähemalt hõbemedal taskus.
” width=”20″ />mai 3, 2018 at 8:00 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390185vend vähk
Moderatormai 3, 2018 at 7:57 e.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #390184vend vähk
Moderatorvend vähk
Moderator02.mai 2018
Tere sõbrad!
Kuidas läheb? Sõidan iga päev mööda Viljandi maanteed linnast välja ja tagasi ning näen, kuidas hullunud kaaskodanikud on ennast jälle, nagu igal aastal, jooksurajale vedanud. Iseenesest tore, kui kõik sporti teevad, aga kahjuks on see jooksuhoog enamuse jaoks püsiv nähtus maksimaalselt 2-3 nädalat. Selliseid tegelasi, kes ilmselt mitte kunagi elus varem jooksnud ei ole, eristab minu silm ka suhteliselt eksimatult- olematu tehnikaga näost lillasid sörkijaid on lihtsalt hale vaadata. Sõbrakesed võiksid oma sportlasekarjääri alustada näiteks tavalise kõndimisega ja lihtsamate võimlemisliigutustega, mitte tormama 6-7 km pikkusele kergliiklusteele surema. Minul oli täna trennivaba päev, aga samas võin öelda, et olin varahommikul 05:00-11:00 emakese Looduse embuses ja ajasin põhjaõngega latikaid taga Emajõe tormistest lainetest. Päeva teine pool läks lapsehoidmise tähe all ja see on teinekord veel rohkem kaloreid kulutavam projekt kui mõni keskpärane rühmatrenn. Eile ja üleeile oli 2 trenni ja järgmistel kolmel päeval samuti treeningud. Kehakaal on nüüd stabiilselt -90 kg olnud, täna keskpäevaks kukkus kaal korraks 85,5 kg-le, aga ma tegin selle nimel hirmsaid asju… Tore oleks, kui saaksin kehakaalu suve alguseks regulaarselt 85-le kilole.
Ok, ma kohe koertega metsa jalutama.
Kui teil on mingeid küsimusi, siis ärge ennast tagasi hoidke!
Ma tõesti ei kujuta ette, mis liikumistega selle blogi vaatajanumbrid kokku arvutatakse- süsteem näitab, et viimase 2 ööpäevaga on seda teemat vaadatud üle 5500 korra ja ma ise ei ole selle aja sees teinud ühtegi postitust. Seda enam on kummaline, et keegi midagi ei küsi või ammu ei ole olnud mingeid arutelusid.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />mai 2, 2018 at 2:51 p.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #389900vend vähk
ModeratorVõimas, homme juba läheb andmiseks. Ausaltöeldes ei kujuta absoluutselt ette, kui palju võistlejaid seekord tuleb. Ilmselt tõusevad esile uued staarid päris mitmetel spordialadel, aga ka vanad staarid on kindlasti korralikult hoos. Edu kõigile ja olge üksteisele toeks!
See peaks olema suur Soome koondis kui ma õigesti aru sain:

vend vähk
Moderator29.aprill 2018
Tere sõbrad!
Hakkabki aprill läbi saama.
Kuigi ma ise seekord ei võistelnud, jälgin huviga teiste tegemisi. Jumala abiga vean ennast kindlasti veel kunagi lavale, aga noored mehed on lati väga kõrgele ajanud ja isegi eesti laval ei tahaks turistina jalutada. Ideaalne kui vajutaks veel ühe korra sellise vormiga, millega kannataks ilusa esinemise ka suurvõistlustel teha. Mul nüüd kasupoeg ka vaikselt hakanud jõusaalis käima ja kui kolmel tütrekesel peaks kunagi asja vastu huvi olema, küll siis neidki suunan nii nagu oskan. Mina püüan praegu kehakaalu alla saada- nüüd viimased päevad ärgates on kehakaal olnud -90 kg. See on hea algus, aga randaminekuks ei ole midagi kaunist ette näidata. Tegelikult ma ei käigi rannas!
” width=”20″ />aprill 29, 2018 at 4:51 p.l. in reply to: Euroopa Meistrivõistlused Kulturismis & Fitnessis 2018 – Endla PRONKS, Siim, Ott, Jana, Arida HÕBE, Esta ja Raigo KULD! #387950vend vähk
ModeratorVõimas nimekiri. Veel 10 aastat tagasi käisime Eestit esindamas 3-4 mehega nüüd juba rühmajagu rahvast. Kõigile vesi naha alla!
aprill 21, 2018 at 2:22 p.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2018 – GALERII #388254vend vähk
ModeratorSiin on väga häid pilte tänasest võistlusest: https://sport.postimees.ee/4476509/galerii-endla-vaher-ja-teised-eesti-tipud-alustasid-karikavoistlustel-medalite-puudmist?gallery=123032&image=7800830
aprill 21, 2018 at 1:16 p.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2018 – GALERII #388251vend vähk
ModeratorTäname!
Ütleme nii, et üllatusi ikka oli seekord!
Kõik olid tublid ja ilmselt EM-il on meie võistlejate tulemused erinevamad kui Eesti KV-l. Kes EM-ile ei lähe, siis toredat puhkuse algust, teistele vesi naha alla.
AutorPostitused
?