veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberTegu on Imra Vähi taguotsaga.
veinikaarija
MemberRasvarikas toitumine – järjekordne, mitte just moeröögatus, vaid pigem üks tõusulaine suures toitumisviiside meres.
Selliseid fenomene on ikka olnud ja neid tuleb veelgi. Mõned aastakümned tagasi toimus nö süsivesikute revolutsioon, mõni aeg tagasi valkude oma.
Eks me näe kuhu tulevik meid viib.
veinikaarija
MemberTere, On siis veel paar küsimust…1)Mis on vahet õla surumisel ja kangi surumisel?
2)Kas ploki kukla tõmbamine ja kukla tagant kangi surumisel on vahet?
3)Miks on söögikordade vaheline näksimine mittesoovituslik?
1) “õla surumine”, kui selline asi üldse olemas on, siis mõeldakse military pressi ehk siis tegu on delta(õla)lihasele mõeldud harjutusega. “Kangi surumine”- mina mõistaksin seda rohkem rinnalt surumisena ehk tegu siis ühe baasharjutusega rinnalihastele; samas võib seda tõlgendada ka kui eelmainitud military press-i harjutust. Paremaks arusaamiseks võiks postitada treeningkava vms, mille baasil selline küsimus on tekkinud.
2) On küll. Tegu on täiesti erinevate harjutustega, mis mõjutavad eri lihasgruppe. Ploki kukla taha tõmbamine on selja harjutus, suurendab hästi selja laiust. Kukla tagant kangi surumine on aga õla harjutus, peamise mõjuga õla keskosale, aga ka trapetslihase ülaosale. Märgiks veel ära asjaolu, et eelmise harjutuse sooritamisega peab olema ettevaatlik, kuna liiga kiiresti ja liiga sügavale langetatav kang võib põhjustada õlaliigeste vigastusi.
3) Kuna ideaalis oleks päevas soovituslik süüa 5-6 toidukorda, siis peaksid professionaalselt koostatud toidukavad andma organismile piisavalt vajalikke toitaineid ning kaotama “näksiisu” ja vajaduse söögikordade vahel midagi süüa.
veinikaarija
MemberÄra sa märgi, kõrgklassi stripparid teenivad ikka sitaks
veinikaarija
MemberOhoo, Arnold Oksmaa on hakanud ka fitness.ee foorumis kirgi kütma. Kolm lehekülge “asjalikku” juttu. Ühed sõimavad teisi “pedede kaitsjateks”, teised saadavad kedagi naissuguorganitesse. Noorte inimeste suhtumine on ikka allpool igasugust arvestust. Teha teiste inimeste kulul nalja, teades samas, missuguse arengutasemega naerualune on.
Ainuke emotsioon, mida ma seda teemat lugedes sain, oli kaastunne; tunnen kaasa Arnoldile, tunnen kaasa nendele, kes siin “mehejuttu” räägivad, tunnen kaasa neile foorumlastele, kellel kahe kõrva vahel ka midagi on ning peavad võitlema “mehejutu” ajajatega.
veinikaarija
Membermul tehnikaga kõik korras ma arvan
“> lihtsalt see härra on omaarust tark
ma olen lugenud tehnika kohta palju ja praktiseerinud ka seda, peeglid ja jõusaali sõbrad on abiks 
Ega ma öelnudki, et sul tehnika korras ei oleks.
veinikaarija
Memberheh. Meil on jõusaalis üks selline, kange õpetaja moodi vend, mingi viiekümne alla vanust. Tema ütles ka mulle, et jõutõmme unusta ära, muidu keerad selja kohe p*tsi. Eks selliseid vendasid ikka leidub
veinikaarija
MemberSotsiaalne aktiivsus on tugevalt seotud alkoholiga. Nendega, kellega on koos pidutsetud, on kergem suhelda, samuti annavad peod võimaluse olemasolevaid sõprussuhteid tugevndada.
Tunnistan, et tarbin alkoholi. Teatud piirini on mõnus ning teatud sagedusega on mõnus, aga ülepingutamine toob tuntavaid tagasilööke.
veinikaarija
Memberseal artiklis kreatiinis oli mainitud, et tulemus on palju parem, kui seda tarbida koos süsivesikutega? tahaks teada, et mis vahekorras siis, proteiiniga tarbises peaks süsivesikuid 2 korda rohkem olema, kas sama vahekord on ka kreatiiniga?Lihtne on kreatiini segada süsivesikute rohke mahlaga, nt viinamarjamahlaga.
veinikaarija
MemberEi tahaks teile liigset üllatust valmistada, aga täpselt sama toode on olemas ka fitness.ee poes . http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=426
“>Aitähh, et juhtisid tähelepanu sellisele asjaolule, mis mulle juba ammu teada oli. Kuna ei ole fitness.ee kasutaja just esimest kuud, siis tean väga hästi, mis tooted online-poes müügil on. Kuna ma seda juba teadsin, siis pidi minu küsimus tulema praktilistest vajadustest- antud juhul oli minek Tartusse ning lootsin ühendada 2 asja: magneesiumi ostu ning kooliga seotud ülesanded.
Mul ei olnudki plaanis lihtsalt kuubiku pärast Tartusse ronida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
Memberhea lihtne ülesanne oli.
veinikaarija
MemberÕlgade laiuselt.
veinikaarija
MemberKeskenduks baasharjutustele. Trennid rasked, aga lühikesed. Võimalikult palju taastumisaega lihastele: umbes 3 päeva trennide vahele.
veinikaarija
MemberSelle staatilise faasi kasulikkuses julgen kahelda, aga see esimene harjutus on mul endalgi kavas sees.Staatikal on oma koht treeningsüsteemis. Tegu on samasuguse stressi-vahetusega lihase jaoks, nagu iga teisegi kava vahetuse puhul
veinikaarija
MemberÜhiskond on jõudnud sinnani, kus muud reklaaminipid ei toimi ja nüüd on vaja hakata paljaid tšikke näitama.
Kuigi reaalsusesse piiludes märkame, et see ei ole mingi šokk enam, sest terveid reklaamipause täidavadki paljad naised, kelle läbi reklaamitakse tooteid, mis kõlbavad manustamiseks nii söögi alla kui ka peale.
AutorPostitused