veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
Membera tyybid kas peale kangi surumise on veel mõned head harjutused rinnnalihaste tegemiseks?Ojaa, võta Tööriistade alt Harjutustepank ning klikka rinnalihase peale ja sealt tulevad harjutused on kõik head, mõned mõjutavad üht, teised teist osa rohkem.
Isiklik lemmik on rööbaspuudel surumine.
veinikaarija
MemberDervist,Palun vastata kõigil, kellel on kogemusi olnud antud küsimustes, eelkõige spetsialistide vastuseid

a)
mida siis konkreetsemalt tarbida enne ja peale pidu, et tervis püsiks MAX?
mesi+b vitamiinid + tauriini
sellest olen kuulnud aga kas on ka teisi, mis kaitseksid organeid ja viiksid veelgi kiiremini mürgid välja?
kas viinapidu, ainult (0.3-0.5 L) viina + mahl , on veel erilisi kaitsvaid meetmeid, kui ainult tarbida kvaliteetviina?
Kõige tervislikum on 1) ainult lahjadest õlledest mällu 2) kvaliteetviin + mahl mällu Olen õigesti aru saanud ,et nii säästad kogu organismi tervist MAX?

Neljast 5% 0.5 õllest saab umbes 100g alcot
0.3 L 40% viinast saab umbes 120g alcot
Siit ka küsimus, kust algab alkoholi kuritarvitamine?Kas need kogused on tervisele väga laastavad? Äkki keegi oskab tuua mingid alkoholi piirid kus ,nt maks ja neerud saavad olulisel määral kannatada?
12-20g alkoholi päevas pidi tervisele kasulik olema`?
c)
olen lugenud et, kui juua täis onju, siis teed 2-3 nädalat pausi (mitte midagi ei joo) , siis terveneb maks 100% ON SEE MÜÜT VÕI TÕSI?
TÄNUD ASKALIKE VASTUSTE EEST
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust jätsid sa kõige tähtsama küsimuse ära. Võib olla pole sulle nii tähtis, aga see selleks.
Kust maalt hakkab alkohol ajurakke “sööma”?
veinikaarija
MemberKes on joonud Venemaalt pärit viina ning sama lugu ka Ukraina omaga, siis need Eesti omi eriti ei taha.
Isiklik lemmik: Ukraina viin Nemiroff.
veinikaarija
MemberKus ma väitsin raudkindlalt, et need EI ole striiad? Ma rääkisin esiteks peamiselt enda kogemustest ja sellest, mida mina näinud oled. Ja ma olen kindlasti selles valdkonnas rohkem näinud, kui enamik lugejaid. Enne võiks LUGEDA JA SÜVENEDA, kui kukkuda targutama eksole.Striia oma olemuselt ei ole kindlasti ka “verine jutt”, kui on juba verine, siis on striiadest asi kaugel. Endalgi on sääretrenni järgselt näiteks tihtipeale õlad verevalumeid täis… Kükkides kangiga trapets ka.
Mida siin aksepteerida on? Vend kuulutas, et on verine- no siis tuleb (naha)arstile minna eks, mitte siin oma ego tõsta, et oh küll oli kõva trenn ja ma nüüd täitsa katki. Pealegi on see juba ma-ei-tea-mitmes samateemaline jutt siin, ei viitsi enam ausalt sama hala igal nädalal lugeda…
Väga huvitavalt väljendad oma arvamust siis, korduvalt öeldes, et sul ikka ei saa neid olla. Ainult proffidel on sellised probleemid ja isegi siis väga vähestel ja isegi mitte palju.
Jaa, siin toimub suur ego tõstmine, teemaalgataja on ainult korra sõna võtnud ning isegi siis tagasihoidlikult. Ülbusest või väitest, et nii nüüd oli kõva trenn ja olen ikka vinge vend ei ole juttu olnud.
Mulle tõesti ei meeldi inimestega konflikti astuda ega hakata vaidlema, aga sedalaadi kategoorilist suhtumist olen sinu poolt ka teistes teemades kohanud ning pean vajalikuks sind sellest natuke informeerida.
Mina lõpetan.
veinikaarija
MemberPoint oli selles, et ka mul on striiadele soodumis ja neid on ka. MITTE ÜHTEGI neist pole tekkinud aga trenniga. Ja valke tarbime me igapäev kõik. Kas siis pulbri näol või mitte.Iseenda treeningu ja toitumise korralikkuses ma ei kahtle- tulemused räägivad ise.
Kui siit nüüd sujuvalt teemat edasi arendada, siis kui juba nö tavainimesel on NII SUURED probleemid, siis peaks peaaegu 100% proffidest olema siiruviirulised, täis striiasid ja jubedaid veenilaiendeid, sest nö tavainimese trenn erineb ikka tohutult profi omast nii mahu kui raskuste poolest. Aga on siis või?
Ja siis mingi vend tuleb väitma, et tegi veidike trenni ja kohe nahk pudenes, no ma ei tea… võiks mõne pildi siis neist veretriipudest siia panna….äkki naine küünistas hoopis?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fakt on see, et sa ikka ei aktsepteeri inimest. SINA seal arvuti taga RAUDKINDLALT väidad, et vot need ei ole tekkinud trenni tulemusena. Inimesi on erinevaid. Mõnel tekivad sinikad väga kergelt, teine võib end väga tugevasti ära lüüa, aga ühtegi sinist plekki ei teki.
veinikaarija
MemberOlen rebendeid näinud tõesti AINULT VÄGA SUURTEL trennimeestel (proffidel siis), huvitav, kui suur teemaalgataja on?No tule taevas appi!
Ma ei oska selle peale midagi muud öelda, et oled siis halvasti vaadanud. Mis sa arvad, et inimene näeb valesti või kujutab endale ette neid rebendeid?! See, et SINA oled näinud neid ainult proffidel, see ei tähenda, et neid ei võiks esineda “tavalistel inimestel”. Mul endal ka rebendid, aga tõesti ei ole eriti suur poiss.
veinikaarija
MemberTavaliselt jääb kordusvahemik 10-12 vahele.
veinikaarija
MemberAga mitmendaks Marek Kalmus jäi:D? aiult Imre ja Otti kohad olid seal kirjas.Kõik on ju Uudiste all kirjas.
veinikaarija
MemberVäga lihtne, vaatad aknast lihtsalt välja ja näedki sellist maailma,no võib-olla pisut lahjendatud versiooni sellest.Tegelik on maailm ongi kahjuks väga sarnane selle sinu kirjeldatud maailmale, sest maailm jaguneb lammasteks ja huntideks, vahepealseid variante on suhteliselt vähe. Kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe kahju sinust hakkab.
veinikaarija
MemberElu näitab ,et just sellised jõuavadki elus edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kujuta ette maailma, kus kõik mõtlevad niimoodi.
Ilus, soe, kodune?
Ei.
veinikaarija
MemberMine räägi seda Riigikogulastele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa pead olema samasugune? Õigustad ennast läbi teiste.
veinikaarija
MemberEks ma usun,et ta teab ise ka suurepäraselt ,et ei kehtinud,ma ise ka tean suurepäraselt,et mul polnud piletit. Aga kui on võimalus pääseda trahvist,miks seda siis mitte teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Riigiisad varastavad väga palju suuremaid summasid meil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks olla valelik, kui saad olla aus?
Miks olla pätt, kui saad täita seadust?
veinikaarija
MemberMa lihtsalt sportlikust huvist küsin, et milleks kulutatakse ööselsüsivesikute varud, et hommikul peab kohe neid taastama hakkama?
Sul ikka on foobia nende vastu?
veinikaarija
MemberHommikusöök(tavaliselt): paisutatud nisu(mee röst) piimaga + kohupiim/kodujuust + juustu ja/või kanasinki.
Järgmine toidukord on 4/3 tunni pärast.
veinikaarija
MemberKuidas see võimalik on?Ise olen 188.5 pikk ja kaalun 75kg…..ja peale vaatades on asi küll luukerest asi kaugel….
Äkki sa vaatad valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on sellise pikkuse juures suhteliselt kesine kaal.
-
AutorPostitused