veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberKetshup…on kyll t2iesti out!Kuid tatrapuder hapukoorega oli mul niiii unustusteh6lma vajunud, et peab j2lle t2nama meeldetuletuse eest.
Valgustage mind ketšupi kohapealt. Samas on ju selle osakaal suhteliselt väike võrreldes hapukoorega.
veinikaarija
MemberGreen Street Hooligans on üks paremaid filme, mida ma olen üle pika aja näinud. Head näitlejad olid, plot oli ka väga hea ning suudeti laskuda sügavamale puhtast vägivallast.
veinikaarija
MemberHommikusöök peab olema rammusam, sest keha on kogu öö toiduta olnud.See nüüd küll ei anna alust sinu antud soovitusele saada pool rasvadest ja teine pool aeglaselt imenduvatest süsivesikutest.
veinikaarija
MemberMiks ei tohi???
veinikaarija
Membermida on siis halba hommikul (valgu)pulbri lisamisel (pudru) sisse?Kui sa sellist küsimust küsid, siis ei ole sa arvatavasti lugenud Fredi postitusi eelnevatel lehekülgedel, sest ta on selle oma seisukohtadest lähtuvalt ilusasti ära põhjendanud.
veinikaarija
MemberMa ise ka eksin antud kombe vastu, mida ma kohe esile tõstan, aga see selleks praegu.
Nimelt, kui teema on postitatud alafoorumisse “English”, siis oleks ju iseenesest mõistetav, et teemad on ka inglise keeles. Teema algab küll jah inglise keelsena, kuid siis sekkub Arnold Tokko, kes üldise pildi segamini lööb. Selle asemel, et “solkida” teemat võiks siis postitada see eestikeelsetesse alafoorumitesse või siis hoida teemat inglise keelsena.
juuni 9, 2008 at 11:02 e.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #157004veinikaarija
MemberAsi läheb järiest segasemaks. Ühed raiuvad nagu rauda, et 2 g 1 kg kohta. Samas olen lugenud , et nagu üle 120 g päevas polegi vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju seda siis lõpuks vaja on. Mis kuradi mõtet on siis raha raisata selle liigse valgu peale, kui see sellest pole midagi kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mis hetkest antakse siis hormonaalsüsteemi poolt käsklus. Ehk siis mida ja kui palju on vaja stimuleerida, et see toimuks. Et mitte treenida jälle mõttetult palju ?
Kui ma nüüd õieti mäletan, siis jokeri ametlikul lk. oli tiba ta toitumisest. Siis seal tal oli küll toidukordi vist vähemalt 5, kui ma eksi. Ja põhiline oli, et palju valku ja rasva. Kuigi nüüd ma pole enam kindel, mida see palju tähendab. Kuid milleks siis oli tal vaja muuta seda 3 toidukorda, kui see töötas hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et inimene ei vaja kasvamiseks nii palju valke, kui seda praegu soovitatakse (2.5-2 g per kg) lükati juba ümber 1980 ndatel.
Lisa: Ühes postituses mainisid Mike Mentzerit, siis ma võin öelda, et tema soovitused üldjoontes tõesti toimivad.
veinikaarija
MemberSöö putru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tatrapudrule paned hapukoort peale ja lõunani kõht täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa, tatrapuder hapukoore ja ketšupiga on väga hea söök.
veinikaarija
MemberVaata Casio kellasi. Päris hea kvaliteediga ning pakub väga laia hinnaklassi.
veinikaarija
MemberEsimene mäng siis läbi. Šveits vääris minu silmis rohkem võitu kui Tšehhi .Ise hoian pöialt Hispaaniale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudsin ka ühe silmaga studeerimise vahelt vaadata ning peab nõustuma ka stuudiokommentaatoritega ehk Šveits oleks mängupildi järgi pidanud võitma. Aga nagu Zelinski juba ütles, sport on kord juba selline kooslus, kus õnnel on suur roll.
Lemmikriiki ei ole, kuid huvitav oleks finaalis näha Itaalia-Saksamaa vastasseisu või siis Itaalia-Prantsusmaa lahingut, kust lõhnaks hea mängu järele, arvestades, et samad maad olid ka möödunud MM-il finaalturniiril vastamisi ja Prantsusmaa võiks võtta revanši.
veinikaarija
MemberSee oli muidugi nali, see pingerea koostamine, kuid eks me kõik tea, et oma särk on ihule lähem. Millist inventari sa silmas pidasid ja millal ja kas sa oled Tervisexis käinud?Jah, olen Tervisexi külastanud, kahjuks veel sellel ajal, kui puudusid ristveo-blokid. Kuid kuulduste järgi on need nüüd olemas, niiet nüüd pole kurta. Kas säärtesirutaja masin reie nelipealihasele on ka tulnud?
veinikaarija
MemberPärnus peaks pingerida olema – Tervisex, Kimber, Maisport ning Kimberi ja Maispordi vahele mahub veel ka Tervise Paradiis ja Tennisehall
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina paneksid muidugi Tervisex’i esikohale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui nüüd inventaari on vahepeal täiendatud, siis vb too saal ka on esikohal, kui üldse mingit pingerida koostada. Aga andke andeks, Kimberit ma ei paneks elu sees teisele kohale. Teisel kohal peaks olema Tervise Paradiisi saal või Tennisehalli oma.juuni 5, 2008 at 5:06 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156648veinikaarija
MemberEt siis nagu lihast saab ka 3x toidukorraga kasvatada we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milles ma muidugi sügavalt kahtlen….?On sul vastupidideid kogemusi?
veinikaarija
MemberNojah. Antson räägib hoopis vastupidist juttu. Ei teagi, keda uskuda. Ise olen enda jaoks avastanud, et omlett sobib mulle hommikuti paremini.Vahest on küll selline tunne, et segadust on kõvasti rohkem kui selgust. Mõlemad pooled toovad enda poolt toetavate teooriate kaitseks päris tugevaid ja kaalukaid argumente, aga otsad jäävad ikkagi lahtiseks ning tavalugeja jaoks ongi segadus vast kõige hullem. Mõlemad pooled olla leidnud “ainuõige tõe” ning nii see jama edasi kestabki.
veinikaarija
MemberKuna aega vähe, siis olen sunnitud trennis käima hommikuti. Küsimus kuna peaksin sööma kas enne trenni või peale. Ärkan 7.30 ja lähen kaheksaks trenni. Seega süüa saan alles kuskil kümne paiku. On see õige või vale, andke palun nõu. Tegu on pigem aeroobse treeninguga, kuna üritan kaalus alla saada.Hauka banaan vms.
AutorPostitused