veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberMitu korda nädalas trenni teed ning kui pikad trennid on?
veinikaarija
Memberno kuna praegult on käsil massiperiood ja eesmärk on kaloraaži kõrgel hoida ja vältida rasvkoe massilist tekkimist , siis ehk ei ole jäätis siiski eriti tark valik ? siiamaani olen peamiselt jogurit ja kohupiima söönud ja jäätist vältinud . A nüüd seletati mulle ,et jäätis on neist kõigist kõige parem . kahtlane .
veinikaarija
Member”Küllastunud rasvad mõjuvad halvasti insuliinitundlikkusele, kuid kui treenid korrapäraselt ja sööd vastavalt kulutustele, ei pea selle seiga pärast väga muretsema. Seevastu tuleks tähelepanu pöörata rasvade päritolule „laadimise” ajal, nii nimetatud ülelaadimine pitsade, jäätise ja kebabidega mõjutab insuliinitundlikkust ja võimalik, et mõjub halvasti treeningtulemustele (näiteks suur osa kaalulisast tuleb rasvkoe, mitte lihaste arvelt). ”Kulla mees, sa ei pane ikka üldse tähele. Rõhk sõnal “ülelaadimine”, ma räägin sulle sellest, et parem eelistada süütumaid maiustusi, ning süütumatest eelistada naturaalsemaid.
veinikaarija
MemberMa kõigepealt kommenteeriksin sinu juttu nii, et saatanast on vist ainult sinu aju, kui sa jäätist kuidagi halva iseloomuga maiustuseks pead. Magusatest toiduainetest on vast jäätis kõige süütum üldse. Ning kui tegu on naturaalsest koorest tehtud jäätisega (mitte tavaliste taimsünteesitud produktide põhjal valmistatud), siis see vähendab tema “patusust” veelgi.
veinikaarija
MemberFalco on rippunud minu toas juba väga kaua aega. Soetatud sai siis, kui olin umbes 6-aastane, nüüd siis aeg 11 aastat edasi läinud ning kott ripub ikka(küll juba teises korteris) ning on ise väga vormis. Kott kaalub minu mäletamist mööda 22 või 25 kg.
veinikaarija
Memberpiim on hea asi seda joon küll.küsin sult ka seda ,et ma olen teind ka korra nädala ühe spinnigu treeningu ,et siis tund on jõutreening ja kohe otsa 45 mint spinningut see põletab rämedalt rasvasi.
Küsimus?
veinikaarija
MemberHaha
kõva kild
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sul juhtus?
Esimene punkt oli ju igati mõistlik, organismid oma taluvuselt on tõesti väga erinevad.
veinikaarija
Memberolened, kellele kui palju on antud, mida rohkem valgeid vereliblesi seda kiiremValged verelibled küll kiiruslikke omadusi ei määra, pigem on asi kinni lihaskiududes ning treeningutes.
veinikaarija
Memberrohkem trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toitumine paika. millised harjutused???? harjutuste pangas kõik ju ette näidatud 
Tavaline “jõuka mehe” trenn ei tee lihaseid küll kiiremaks. Pigem see teeb liigutused kohmakamaks ning vähendab kiiruslikke omadusi.
Loomulikult sõltub nüüd kõik sellest, milliseid kiiruslikke omadusi teemaalgataja soovib. Kas jutt on sprindikiirusest, kiirust pikamaa jooksul, plahvatuslikust kiirusest? Ehk, milleks seda kiirust kasutada tahetakse?
veinikaarija
MemberKaks korda nädalas ongi minu arvates, praktika järgi, kõige ideaalsem treeningjaotus. Selle jaoks tuleb muidugi vastavat treeningkava kasutada ning toituda ka vastavalt.
veinikaarija
Memberbless me for my ignorance. Kükk?Üks suuremaid testosterooni produktsiooni võimendavaid/stimuleerivamaid harjutusi.
veinikaarija
Member72h peale jõutrenni hakkavad alles lihased nõrgemaks minema. ( “Jõutreening” raamat )No 72h ei olegi 24 ega 48 tundi. Ning selle all mõeldakse, vähemalt seal raamatus, lihaste taandarengut.
Või täpsusta, mida sa mõtled sõna “nõrgemaks” all.
veinikaarija
MemberSorry, aga tõsiselt raske on vahet teha sellistel postitustel. Siin foorumis kohtab ikka igasugu kasutajaid, kelle kirja- ja eneseväljendusoskus on alla igasugu arvestatavat taset.
veinikaarija
MemberÄkki täpsustaksid, et miks ta pole sõjaväekõlbulik?
veinikaarija
Membersee ei ole ju väga valgurikas.. mõnes pudrus on vaat et isegi poole rohkem valke 100g-i kohta. ja pude klassifitseerub veel sooja söögi alla mis peaks olema üldiselt kasulikum. aga teraviljakrõbinad on ka hea vaheldus
AutorPostitused