veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
Member.Hakka arvutama oma energiabilanssi ja asi peaks korda saamaKuidas seda energiabilanssi saab arvutada???
veinikaarija
Memberoled sa ülekaaluline või ei!Noh ma arvan et 60kg pole palju.
veinikaarija
MemberKas need kükid raskustega kuklal kasvu kinni ei löö??
veinikaarija
MemberAusõna katsa mulle tundub et sa oled ise varbavahedega mõtleja.
Kui ei meeldi võid siit lahkuda.
veinikaarija
MemberKüsiksin et kuidas hakata lühikest maad(100m, 60m) kiiremini jooksma, siin mängivad rolli ju ainult jalalihased.
veinikaarija
MemberKle ma olen ise 13 ja teen kodus samapalju, kätekõverdusi teen 50, kõhtu 50 ja kükke ka 50. Koolis olen kätekõverduste meister
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teen minutis 67.veinikaarija
MemberJa lisaksin oma eelmisele postitusele et treenima peab ka muidugi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberMInu soovitus on juua palju vett, sest see kiirendab ainevahetust.
Toon isikliku näite: Olin haige aga söögiisu oli, sõin normaalselt. Jõin väga palju sest nagu on teada viib uriin välja kahjulikud ained ja bakterid. Olin haige ainult 4 päeva aga kaotasin 4 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberVõiksid natuke rohkem endast kirjutada.Nii elan pärnus, arvatavasti on siin ka normaalseid treenereid.
Minu isa on endine kulturist ja nagu sealt ongi inspiratsioon tulnud.
Praegu käin yks kord nädalas jõusaalis ja teen igapäev hommikuvõimlemist.
MemberVana oled?Sain 14.
AutorPostitused