veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberTean, et pole küll “rusikas”, aga tean , et surumisrekordi parandamiseks on vaja teha rinda, õlga ja triitsepsit(kõiki kolme pead).
Aga olen kohustatud meenutama, et tervise seisukohalt pole hea teha ainult paari lihasgruppe, vaid kõiki, sest muidu võivad hakata esinema keha “väärareng”, nt: õlad ees, õlad taga.
Kuna sinu surumisrekord on 14-aastase poisi kohta väga hea oleks tore kui sa hakkaksid rohkem pöörama tähelepanu ka teistele lihasgruppidele.(loodan et sa seda juba teed).
veinikaarija
MemberSee pilt mis sul seal rates karikaga on on eriti vägev
veinikaarija
MemberJookse, sõida ratast, uju, tee kepikõndi
veinikaarija
MemberIse teen ka ülakeha tõsteid pingil 3×70, siis teen jalatõsteid 3×30 ja jalgu ei lase päris maha, vaid jätan jalgade ja põranda vahele väheke ruumi nii hoiab rohkem pinges.
veinikaarija
MemberIse olen enda juures vahel ka tähele pannud, et hakkab kuidagi sillaks minema, aga siis koheselt likvideerin selle vea
veinikaarija
Memberained lähevad lahjemaks ju siis kui need kokku segatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida kuradit sa ajad?
Ega tegu pole lahusega kus sa mingit ainet lahjendad!
veinikaarija
MemberIgatahes võimatu ühe päevaga 1kg maha saada!
veinikaarija
Memberno alguses on see vägagi normaalne … ega siis sedasi kogu aeg. Esimese nädalaga võtavad mõned rullemad lausa 2-3 kg maha, pärast ikka 200-500g kaupa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki sa mõtlesid päevas ikka?
Ma olen 100% kindel et ta mõtles nädalas, sest 1kg pole päevas lihtsalt võimalik maha saada. Ma arvan et sa kaalusid ennast tühja kõhuga ja võib-olla isegi peale enda “tühjendamist” WC-s.
veinikaarija
MemberJa ma arvan 14 ikka natuke vara.Ma nüüd küll ei ütleks et 14 vara on ise olen 14 ja käin samuti.
Aga eks palju sõltub sinust enest sa pead ise tundma kas oled valmis või mitte, paar korda alguses käia prooviks ja siis vaadata kas meeldib. Kui ei, siis otsida mõni teine trenn.
veinikaarija
MemberSurumisega on küll võimalik endale korralikud rinnalihased saada ja see treenib veel ka triitsepsit ja õla eesosa. Aga kindlasti soovitaks ma teha ka teisi harjutusi rinnalihasele sest keha tahab vaheldust.
veinikaarija
MemberIse olen 14 aastane ja teen minutis 66 kätekõverdust.
veinikaarija
MemberTegelen jõusaaliga umbes 2-3 korda nädalas.
veinikaarija
MemberMis söögid seal koolis teil on?
veinikaarija
Membermul endal ka istudes tekivad voldid, aga püsti seistes kaovad ära
veinikaarija
MemberSee et nende kõhtu katab rasvakiht ei tähenda et nad kõhulihaseid ei kasuta.
Tõstmisetel ja niiöelda rammumeeste aladel on tarvis et kõik lihased oleksid tugevad. Asi on lihtsalt selles et jõutõstjatel ja rammumeestel ei ole tähtis lihaste reljeefsus, vaid jõud seetõttu pole neil vaja ka oma lihaseid välja ajad ja teha rasvapõletust.
AutorPostitused