veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberEndal ka sama mure, aga treener soovitas lihtsalt randmetugedega kindad osta, nats aega möödas ja asi korras!
veinikaarija
MemberIsiklikult kibelen küll peale jõule trenni. Tahaks uusi jõusaalikindaid proovida.
Mulle kolmest päevast piisab!
veinikaarija
MemberIse olen kuulnud et mõndadel inimestel on see lihtsalt geenides e. kaasasündinud!
veinikaarija
Membernädalalõpus on täitsa mõnus paar õlli võtta, soovitan:)Kui ma ei eksi siis sa 15.
veinikaarija
MemberMida mõtleb Oldman osalise all??
veinikaarija
MemberTavaliselt on korralikes jõusaalides surumisekang ikka 20 kilo.
Meil näiteks on äärele isegi märgitud.
Varustus on firmalt GYM ’80
veinikaarija
MemberMul ühe käega ka suht kerge teha. Kuigi endale on see üllatus.
veinikaarija
MemberNB : teised minu klassist tõmbavad max ~8
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis klass see teil on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa vict ainuke trenni poiss.
veinikaarija
MemberLeian et tegu on suhteliselt sama teemaga nagu kõhulihased .. kes ikka väiksest peale muudkui teha vehkinud see teeb hiljem ka küllaltki märkimisväärselt palju.Tõsi see on, ise olen 14 ja teen kõhtu 2 minutis 92 tükki. Olen kõhtu igal hommikul teinud 3-4 aastat.
Lõuga ei ole eriti tõmmanud, aga praeguse seisuga 8.
Ja need kaheksa on tõmmatud täiesti käed koos peopesad väljapoole.
Kehalise õps rääkis, et nii on raskem teha kui tavaliselt, aga mul nii just kergem.
veinikaarija
MemberÜks võimalus on, et sinu tehnika ei ole õige st. et tõmbad käte ja õlgadega mitte seljaga. Eks see tahab kõik harjutamist. Endal läks päris kaua aega, et korralik tunnetus kätte saada.
veinikaarija
MemberKohe kindlasti ei tohiks pulbrid asendada toidukorda!
veinikaarija
Member500g maapähkleid oleks paras ports aga valguvajaduse täidab, kuigi pmst pool sellest on rasv
Rõhutaks sellele et pähklites olev rasv on taimne ja sind paksuks ei tee!
Aga pähklites olev valk on ka taimne.
Selles suhtes on sul küll õigus, sellega sa ei kasva ka.
Aga vähemalt on süsivesikud ehtsad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberIsiklikult teen kõhtu peale igat treeningut!
veinikaarija
Member500g maapähkleid oleks paras ports aga valguvajaduse täidab, kuigi pmst pool sellest on rasv
Rõhutaks sellele et pähklites olev rasv on taimne ja sind paksuks ei tee!
veinikaarija
MemberKui tüli ei tee ehk saadaksite mulle samuti selle kava. Trenn 3x nädalas.
Tänud ette
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused