veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberTegelikult on ju asjad nii, et peaaegu kõik teemad, mis promovad mingil määral teiste fitnessfirmade tootjaid kustutatakse ära.
Foorum peaks olema jah koht kus saab asju arutada ja ka soovitada.
Aga see on loomulikult admini otsustada.
veinikaarija
Membervanust ei ole jah
??:”> ?
nagu tavaliselt alla 12.a saali mängima ei lubata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks küll näha seda saali, kus on 12-aastane vanusepiirang!?
Ise käisin iseseisvalt 11-aastaseltki ja nooremana koos isaga ka(isa nimelt endine kulturist). Ja pealegist kõhulihaste arendamiseks ei pea mitte jõusaalis käima-minu arust on kõht peaaegu ainuke lihas, mida saab harrastada kodus samaväärselt jõusaaliga. Kõige lihtsam harjutus on istessetõus-paned jalad kuhugi alla ja hakkad ülakeha üles tõstma, teine harjutus on jalgadetõste- lähed pikali ja võtad kätega millegist kinni ja hakkad jalgu üles tõstma ning jalgu ei lase täiesti maha vaid jätad põranda ja jalgade vahele väheke ruumi.
ntx: Artic sport club
See, et ühes klubis on nii ei tähenda et kõigis on.
Tegelt oleks targem küsida, kus poiss elab.
Nii siis siit kõsimus:
KUS SA jokker8 ELAD?
jA MIKS sa ntx isaga saali ei taha minna?
veinikaarija
Membervanust ei ole jah
??:”> ?
nagu tavaliselt alla 12.a saali mängima ei lubata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks küll näha seda saali, kus on 12-aastane vanusepiirang!?
Ise käisin iseseisvalt 11-aastaseltki ja nooremana koos isaga ka(isa nimelt endine kulturist). Ja pealegist kõhulihaste arendamiseks ei pea mitte jõusaalis käima-minu arust on kõht peaaegu ainuke lihas, mida saab harrastada kodus samaväärselt jõusaaliga. Kõige lihtsam harjutus on istessetõus-paned jalad kuhugi alla ja hakkad ülakeha üles tõstma, teine harjutus on jalgadetõste- lähed pikali ja võtad kätega millegist kinni ja hakkad jalgu üles tõstma ning jalgu ei lase täiesti maha vaid jätad põranda ja jalgade vahele väheke ruumi.
veinikaarija
MemberKui mõtlesid krõpsu all kartulikrõpse, siis annan väikese vihje- üks peotäis kartulikrõpse annab kaalujärgijale 4 punkti, kaalun alla 60kg ja ma võin päevas süüa 18 punkti, nii et tee omad järeldused kui hea see krõpsuõhtu ikka on. Aga kui mõtlesid midagi muud siis keep on going!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris segi ei maksa ka kaalujälgimisega minna.
veinikaarija
MemberIkka ainevahetusetüüp dikteerib kehatüübi.
veinikaarija
MemberKui muul ajal on toitumine väga korras ja treenimine käib nii tihedalt nagu seal kavas öeldud on, siis üks väiksemat sorti krõpsupakk ühel trenni järgsel korral nädalas ei tohiks küll kahjulikult mõjuda.
Ennast peab ikka premeerima ka!
veinikaarija
MemberKui aeroobset teha ei viitsi, siis tuleb sul hakata sööma vähem kui sa kulutad!
See on üks viise kaalust alla saada!
Kuigi kui sa põed haigust, kus on geenidega kaasa antud aeglane aineringe, siis pole kasu ei aeroobsest ega ka normaalsest toitumisest. Muidugi midagi see treening ikka annab võib olla isegi mingit kaalulangust, aga püsivalt on seda väga raske hoida.
Aga noh, mina pole ju mingi arst!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
Memberkunagi myydi ju l6ssi pulbrit,see vast on odav!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maitse oli ka paras p*sk!
veinikaarija
MemberKõik sõltub mõiste defineerimisest.
veinikaarija
MemberArvatavasti(vähemalt mina arvan), et väga hea oleks tegeleda vesivõimemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberLoodan et pöördusid ikka spordiarsti poole, sest kui spordiarst sellist juttu ajab, siis tuleks tal küll litsents ära võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Perearsti jah ei jaga nendest lihastest võib olla väga matsu välja.
veinikaarija
MemberMa arvan, et osad inimesed on tähelepannud et suurte kõhulihastega kulturistidel on ka kõht ees, aga lihastest. Arvatavasti on sul ka sama lugu.
Kõhulihased lihtsalt suured.
veinikaarija
MemberJah see raamat on üle kõige!
Endal ka olemas!
MemberTere!
Isiklikult olen tegelenud hommikuvõimlemisega 3-4aastat. Tavaliselt näeb see välja nii: kätekõverdused(50 korda), kõhulihased(istessetõusud 70korda) ja kükid(90 korda).
Aja kohta ei oska öelda, sest ei ole kunagi ise aega võtnud, mõnikord läheb kauem teinekord vähem aega.
Aga soovitan soojalt tegelema hakata, sest annab mõnusa tunde, kui oled ennast liigutanud!
veinikaarija
MemberHomseks võin lasta üles ka pildi jalgadest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused