veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberEi väga naljakas ikka…Esiteks on enamus 16-aastaseid siiski ilmselt arukamad kui sa arvad. Teiseks jääb mulje, et poiss joob peale trenni ühe valgusheigi ja KÕMMDI kasvavad sellised lihased, et liigese- ja kõõlusevigastused hakkavad tulema. Lihased kasvavad ikka vastavalt trennile ja alguses ta ei jõuagi ta tõenäoliselt teha rohkem trenni kui talle asjakohane on.
Ja selle peale sa ei mõtle, et kõige tähtsam on, et kasvav organism saaks kätte kõik makro- ja mikrotoitained mis vaja ning et kasvueas makrotoitainete puhul kehtib kindlasti põhimõte pigem natuke kõike rohkem kui vaja kui et vähem. See valk ei teeks midagi halba. Halvimal juhul ei ole tast lihtsalt erilist kasu.
kullake kui kaua võtab aega, et luukude hakkaks suurenenud lihase kõrvale paremat toetust pakkuma
ja kui palju võtab aega, et kõõlused tugevneksid
ja kui palju kõige selle jaoks proteiini vaja läheb?
tee see endale selgeks
mina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
ega ma neid topse ja nätsikuid, mida saalides müüakse ümber kallama ei lähe ja ega ma saalis kedagi näpuga ka osata, aga siin on küll koht, kus arvamust avaldada
muidu jääbki nagadele mulje nagu teisiti ei saakski
Et siis sinu jutu järgi ei tohiks kohupiima ka süüa, sest ISSAND kui palju valku seal on.
veinikaarija
MemberKui saaks pilte?!
veinikaarija
MemberIse oled terve elu elanud kordagi nina täis võtmata?Tegelikult olen küll!
veinikaarija
Memberminu kõhulihaste harjutus trumpab teie omad ikka üle;) aga see liialt keeruline et viitsiksin seda sõnadega lahti seletada.Äkki saaks siis lühemalt
veinikaarija
MemberIse oled terve elu elanud kordagi nina täis võtmata?Tegelikult olen küll!
veinikaarija
Memberkui sa trenni enam ei tee kaob lihas mingil määral nii või naa!Kuskil oli sinu ütluse kohta ka mingi müüt.
veinikaarija
MemberMA EI SAA ARU, miks te sealkodus niiväga teha tahate? ise aretada midagi. Mida te aretate kui baasteadmisi ei ole? Minge saali, konsulteerige seal treeneriga. võimaluse korral laske tal toitumiskava teha ning ka treeningkava ja käige vapralt ning järjekindlalt jõusaalis.Endale tegingi näieks jõusaali põhja alla hommikuvõimlemisega.
veinikaarija
MemberMa lihtsalt ei saa aru inimestest, kes püüavad narkootikume õigustada!
Ma saan aru sellest, kui neid aineid kasutatakse ravimise eesmärgil, et tõesti on vaja(valud jne.).
Kuid, siis ma küsiksin neilt, kes kanepis midagi eriti hullu ei näe, järgmist- miks siis seda enamikes riikides legaliseeritud pole, kui see nii kahjutu on?
veinikaarija
MemberOlen kuulnud jutte sportlastest, kel on randmed lihtsalt raskuste all ära murdunud, kuna randmed olid nõrgad.
veinikaarija
Memberkui verd hakkab tulema siis lõpeta kohe trenn ära ja pöördu arsti juurdeKui sul ikka kuskilt verd tulema hakkab, siis on midagi totaalselt valesti…ma saan aru et naistel tuleb sealt altpoolt verd, aga meestel…?!
veinikaarija
MemberKas kellegil on kavasid-või teab ehk kust neid saada-mis arendaksid sprindikiirust ja hüppevõimet.
veinikaarija
MemberNuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?Ma pole Ott, Marek ega Imre, kuid sinu loogika ja väidetega ma küll ei nõustu.
veinikaarija
MemberUnustasin mainida käsipalli trenni kohta seda, et olen väravaht, seega ei ole trenn just kuigi väsitav. Trenni alguses ~30 min soojenduseks saab jalgpalli mängitud küll, see on aeroobse eest siis. Selle küsimuse all: “kas jõusaali tuleks teha enne või pärast käsipalli trenni,” mõtlesin ma seda, et kui ma käin enne käsipalli trenni jõusaalis, siis kas see aeroobne treening mõjutab kuidasgi lihaste arengut?Aitähh ikkagi!
??:”>Avaldan, siis siin järgmise müüdi, see peaks andama ka vastuse sinu küsimusele.
Müüt: Väldi aeroobseid harjutusi, et ei kaoks lihasmassi.
Tõde: See peab osaliselt paika. Kuid aeroobse all ei ole siin mõeldud, et peaks tegema maratoniseeriat maksimumjõuga. Lühemad, nii 30-40 minutit kestvad aeroobsed treeningud on eriti kasulikud nii trenni kui ka üldvormi poolest. Kui vorm on hea, paraneb taastumisvõime radikaalselt ning tänu sellele oled võimeline treenima märgatavalt kõvemini.
Kui oled väravavaht, siis jah ei ole arvatavasti trenn sinu jaoks nii väsitav kui nt. ründajal. Kuna sa mainisid, et sul oleks enne trenni aega saali jaoks 1 tund, siis ma näen just head, lühikest saali enne aeroobset sessiooni(käsipalli).
Või kui ei jõua/viitsi enne käsipalli saali teha, siis tuleks osta sul mingi energiajook/taastumisjook(vaata linkki: http://shop.amazon.ee/index.php?cPath=31 ), seda tarvitada ja siis asuda saali kallale, sellega kindlustad piisavad jõuvarud. Kuid siiski ei soovita sul treenida saalis väga tugevalt/raskelt, sest ennast ületreeningusse viia on siiski suur risk.
Rinda kohe kindlasti mitte teha 2 päeva järjest.
veinikaarija
MemberEt siis ma alustan:
Kõigepealt see, et treenida jõudu ja lihasmassi peaksid kordused seeriates jääma 6-8 vahele. Kui suurendad nende arvu 8-10, siis peaks teooria järgi suurenema peamiselt lihasmass aga ka osaliselt jõud.
Nagu ma aru saan lisanduks sinu praegusele trennile(käsipall) veel otsa jõusaal.
Minu arvates on seda nati palju, sest ega see liigne koormus ka hea ole.
Jõusaali tegemise järjekord on kahe otsaga asi: kui teed enne saali ja pärast käsi-palli,siis ei jäksa mängida, aga ku enne on käsipall ja siis saal, on pärast raske saali teha.
Arvestades,et sul on käsipall 3korda nädalas ja sul jääb siis sellest 2 päeva vabaks, oleks tore kui sa võtaksid amazoni kavade alt 2 jaotatud kava, sest selline koormus ei ole just väga sobilik.
Minu korrektuuride järgi oleks sul siis 3päeval käsipall ja 2päeva jõusaali.
Kui väga tahad võid ka siis reedel teha nati ujumist.
veinikaarija
Memberise joon küll munad koos kollasega ära.salmonelloosi ei karda saada V?
??:”>Sinu rahustuseks võib öelda, et kui osta Talleggi kanamune, siis ei saa sa sealt mingit salmonellat, sest munade tootmiseks kasutatavate kanade hulgast pole kordagi salmot leitud. Salmot on leitud broilerite hulgast, keda kasutadakse lihakanadena.
AutorPostitused