veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberProteiine ei tarvita ja muud tervisele kahjulikke aineid.Vaata, et sa jumala eest enam kala ei söö-seal ju proteiinid sees!
Tahad ennast ära tappa v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
Membersama küsimus siin: kas on kasu ka?ja miks peaks treener soovitama teha kätekõverdusi üle päeva?
Tõesti ei oska anda vastust küsimusele, et miks treener nii soovitab. Aga mul isa ka spordiga tihedalt seotud inimene ning tema küll ei näe probleemi iga päev tegemisest.
veinikaarija
MemberIse teen kätekaid küll iga päev.Ja ka on kasu ka?
Muidugi on!
Koolis teen põhikoolis enim kätekõverdusi.
veinikaarija
MemberIse teen kätekaid küll iga päev.
veinikaarija
MemberEndal selline probleem, et teatud harjutusi tehes ntx. kükk, istudes kangiga surumine(õlg) ja käsikute surumine istudes(õlg) jääb alaselg valusaks. Ise olen kuulnud, et pärast mõningaid selgroolülisid kokkusuruvaid harjutusi on hea rippuda. Seda ma olen ka teinud, kuid valu on ikkagi. Ise kahtlustan selja ülesirutamist, sest ei kasutada seljatõega pinki.
veinikaarija
MemberKäin BP nädalas korra + ja u 5 kuud olen nii käinud, aga käin ka jõusaalis. Raskused on täitsa normaalsed, samas kui ma nii sama kükke teen on ka jalad valused, juu siis jalad on nõrgad….Täiesti õige järeldus.
Kuid jalgade treenimisega saab viga parandada.
veinikaarija
Memberdaaa, j2relikult pole j6evesi 0 kraadi. vesi liigub. uhh nii elementaarset teemat ei tahakski hakata siin ümber seletama. algklasside looduslootundides käsitleti seda.Ma räägin ühest konkreetsest jõest! Daaaa…
veinikaarija
MemberÜhe käega lõuatõmme tundub päris tase. Ilmselt suudavad seda vaid treenitud ja kerged tegelased!Ühe käega olen vict pool aastat tagasi 4 tõmmanud.
veinikaarija
MemberVahel koos sõbraga 31. detsembril jões -10C ujudes jneMinu teada vesi jäätub 0 C juures.
Ta ütles,et jões ja minu teada jõgi ei lähe jäässe..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohopelee! Sellist asja kuulen küll esimest korda! Või siis Pärnu jõgi polegi jõgi?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
Member? Kuidas saad sa seda hommikuvõimlemiseks nimetada? Tead sa ehk üldse, mis asi see võimlemine ikka on?! Need kolm harjutust, mida sina teed, on puhtalt jõuharjutused. Kui sinu jaoks on jõuharjutused võimlemise eest, siis sa oled kas hull või siis jõujunn. Pealegi, kui sul pole aega jõusaalis mässata, siis saad sa neid harutusi ka peale kooli teha. Või mis?Sa oled veel koolijüts. Kas kiireks ei lähe hommikul sellise jamaga tegelemine? Enne kükke peab jalad ilusti soojaks tegema jne. Või tegid sa kooliga kompromissi, et hilined?
Ja loomulikult ei meeldi see mulle, sellest tulenevalt ma neid hommikuti ka ei tee.
Pole peaaegu kordagi elus kooli hilinenud.
Peale kooli ei ole jõudu(kõht tavaliselt väga tühi) ega ka motivatsiooni neid harjutusi teha(aju on juba seadistatud õppimisele).
On vaja siin vinguda minu võimlemise üle? Teema alustaja küsis ja mina vastasin.
veinikaarija
Member2×7.5kg
Veneaegsed, isa omad.
veinikaarija
MemberJah. Minu arvates on selline teguviis nahast väljapugemine. Tegu pole ju enam hommikuvõimlemise, vaid jõuharjutustega.Kuna seoses kooliga pole võimalik iga nädal trenni minna või saab seal käidud 1 kord nädalas, siis on see väga normaalne tegevus.
Ja mis moodi see imelik on?
Kellele hommikuvõimlemine, kellele jõuharjutused…mulle igatahes hommikuvõimlemine. Ning tänu sellele olengi praegu nii heas vormis.
Seda ma teen jah, iga päev!
Kui ei meeldi ära tee!
veinikaarija
MemberJa see on sinu arust hommikuvõimlemine või?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei või kohe, kas sa teed seda igapäev?Minuga räägid v?
veinikaarija
MemberKui me suunduksime teema juurde.
Teen ise hommikuvõimlemist.
Näeb siis välja nii:
40 kätekõverdust
70 istessetõusu
90 kükki
veinikaarija
Membermina kasutan juhust ütelda välja mida ma arvan tüüpidest, kes higistamise asemel loodavad proteiinitopsile et ihu suuremaks pumbata
Eks ta ole, kõikidele küsimustele saab vastused ka rahvusraamatukogust, teeme nii, et mina küsin, kes on argentiina president ja sina uurid selle välja, aga interneti ei kasuta.
Samamoodi on ka lihaste kasvatamisega, hard way ja easy way. Ise ei kavatse päevagi ilma lisavalguta trenni teha ja ei soovita seda mitte kellelegi. Olenemata vanusest. Tulemuse vahe on liiga suur, ilma valguta jääbki ainult higistamise rõõm, sest mingeid lihaseid juurde ei kasva. Pekist saab muidugi lahti, aga see pole minu eesmärk.
Enamus valgupulbri vastaseid on lihtsalt kadedad, muud põhjendust mina küll ei leia.
Kadedad?
Mille pärast. Ma võin sinu koos su valgupulbriga ära osta. Milleks olla kade kui naga ennast ise hävitab.
Kurb olen. Punkt.
Mis kuradi hävitamine?
-
AutorPostitused