veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberOli see Kup mis ta oli, aga nüüd on see nii lebox kätte läind. Kõige rangem pataljon on ikkagi Pärnus. paljud patid ei teagi, mis asi see mets, metsarännakud ning nädal metsa olemine tähendabki. See-eest on siin kõige paremad söögivõimalused, kuskil mujal ei saa nii hästi süüa naq Pärnu patis. Aga kahjux/õnnex kaob pataljon siin Pärnus ära…Jah see on tõesti kahju, et pataljon Pärnust ära kaob. Kuigi see on minu arust hea kompleksi raiskamine, sest paar aastat tagasi ehitati sinna uus laatsaret ja kogu kompleksi kinni panna on ikka lollus.
veinikaarija
MemberMa sain postituse mõttest nati valesti aru jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2006 at 10:27 e.l. in reply to: Vaadake ja andke oma hinnang(mitte nõrganärvilistele) #83265veinikaarija
MemberEi suutnud lõpuni vaadata. Inimene võib ikka julm olla!
veinikaarija
MemberIse olen ka kahe käega selle mahavõtmise poolt. Ma arvan, et kõige parem variant oleks see üldse maha võtta ja mitte kuhugi üles panna, aga kui just seda väga vaja alles jätta, siis kuskile maapiirkonda-seevast kõige rahulikum lahendus. Siis võivad need punaväelased oma kokkutulekuid pidada, kuskil avatud väljal, kus on palju ruumi ja see ei häiri kedagi.
Ja see Eesti lipu intsident, see on täiesti lubamatu, kas eesti Vabariigis ei tohi oma enda lippu lehvitada, aga ENSV lippu tohib?
Nõukogude sümboolika tuleks samamoodi keelustada, kui natsi sümboolika, sest mõlemad diktatuurid on tapnud miljoneid süütuid inimesi.
Aga see on ainult minu arvamus.
veinikaarija
MemberOled kindel, et see oli Rihostern?Täiesti kindel.
See olin siis mina.
Tundub, et sa oled endast üsna heal arvamusel, kui arvad, et teistel noortel siin lihast pole.
Kust sa tead, et see sina olid, äkki oli keegi teine?
veinikaarija
MemberPalju Õnne Sünnipäevaks ja jõudu ning jaksu edaspidiseks!
Mitu eluaastat seljataga juba on?
veinikaarija
MemberÜlemisi lihaseid ongi kergem arendada. See on ka mõistetav, sest rasv ladestub meestel allapoole. Üsna mõttetu on hakata internetis seletama, osta parem endale Rein jalaku, Lauri Rannama “Terviseriskid lihastreeningus”, hind 50 krooni kandis. Seal on palju alakõhulihase harjutusi, pildid ilusti kõrval.Kust sellist raamatut saada võiks?
veinikaarija
MemberSoovitaksin kasutada valku, mis on maitsestamata ning sinna süsiveskud sisse panna, siis on maitse normim, sest valk on maitsetu.
veinikaarija
MemberKui ma treenin ühes nendes klubis, mis on esitatud selles nimekirjas, kas siis olen ma kohe ka IFBB liige või on nii, et kui ma lähen võistlustele ja registreerin ennast selle klubi nime all, et siis ma olen IFBB liige, kui ka see klubi sinna kuulub?
veinikaarija
MemberKeegi põkk oleks ju võinud tulla, suht imelik üksinda olla, aga noh-mina ei saa sinna midagi teha.Ma arvan, et ikka päris vormita lavale ei lasta, ole nii suur kui tahad.
Mul on ikka vorm olemas. Suvel saab rannas tšikke püüda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veinikaarija
MemberMinu arust oli eelmine aasta sama lugu, et ainult 1 võistleja. Siis mul tuli ka sama mõte, et kui maksaks selle mõnisada krooni osalemistasu, läheks ilma grimmita, 10se rasvaprotsendiga teeks margi täis ja saaks ikka 2 koha medali või mitte?A noh vähemalt ta läks ja võttis selle karika, foorumis küll kõik rääkisid et sellises kirbul pole mõtet lavale ronida. Vähemalt üle Eesti ainuke kes julges, muidu poleks ühtegi osalejat seal klassis olnud
Ma sain ise siit foorumist lugedes aru, et nii mõnedki pidid -67.5kg kehakaalus võistlema tulema. Üks neist oli vist kasutaja nimega RIHOSTERN. Ma arvan, et ma oleks ise küll sellele Johannesele ära teinud, aga tagantjärgi tarkus pole ju mingi tarkus.
veinikaarija
MemberKas siis sina ei tahaks lihast kiiresti
veinikaarija
MemberTere kasutajad.Tekkis küsimus, mitte küll seoses eelmiste postitustega, kuid EKV-ga siiski – kas noortes, kaalus -67.5 oleks teiseks võinud saada/jääda ükskõik kes, kes vastab kriteeriumitele, ennast registreerib ja lavale veab? tõenäoliselt see nii on, aga lihtsalt naljakas

See on jah pull, mis selles kaalus see aasta toimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta oli vict ainuke võistle kah ning võit oligi kindlustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberOlen ka lugenud hommikuse trenni kahjulikkusest, kuid kahjulikkus ei seisnenud mitte immuunsussüsteemi nõrgestamises, vaid hoopis kahjulikkusest liigastele.
veinikaarija
MemberKui sul on ainult peale söömist kõht punnis siis on ju poh.Peale söömist punnis oli eelimne talv, aga nüüd on koguaeg suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks siis rasvas, aga ei selline, imelik ümmargune pool pall on ees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled kindel, et lihas pole?
AutorPostitused