veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
Membervalk on valk lallaaalalalaaaaaaaaaaaaaaaa VALK ON VALK lalalalalalaaaaaamillal see ometi selgeks kyll saab
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt vä? Tead ma ennem ei teadnudki, suur tänu et mind informeerisid.
Ma tahtsin teada ega tal ole mingeid kõrvalaineid vms.
veinikaarija
MemberMa olen juba asja 10x selgeks saanud, eelnevatel lehtedel on sellest juba väga palju kordi kirjutatud. Loe tekst põhjalikult läbi.
veinikaarija
MemberEdgar Coleman
veinikaarija
MemberSaksamaa
veinikaarija
Memberkõik mehed tahax sellised olla.
Kust sa võtad, et kõik mehed sellised tahavad olla? Mina isiklikult küll selline olla ei taha!
veinikaarija
MemberMa arvan, et tegu on kellegagi, kellel on mingi kinnisidee kaalu maha saada. Kuigi tal seda võib-olla vaja pole. Ja kuidas sa saad kirjutada raamatut, kui sa nendest asjadest midagi ei tea.
veinikaarija
MemberMilleks on vaja asju nii täpselt teada.
veinikaarija
Membervõi siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.Mul pole selle vastu, et nad vaatavad midagi, kuid nad hakkavad lolli juttu suust välja ajama.
Aga elab üle
??:”>veinikaarija
MemberMul klassiõed ajavad umbes samasugust juttu. Ma ei oska neile midagi erilist vastata ka.
veinikaarija
MemberEnne trenni söön midagi magusat, et energiat oleks. Peale trenni kohupiima.
veinikaarija
MemberEi tea jah, miks paljudele nr.2 meeldib.
Ise hääletasin nr.3 poolt.
veinikaarija
MemberKle mine arene. KAs ma rääkisin Tartu Ülikoolist. Äkki tahab ta minna Sõjakooli või Päästekolledžisse või Politseikolledžisse või Korrektsiooni. Ära vahi nii palju oma mätta otsast.Kõik need ajapeale tegemised nõuavad eritreeningut.
Tunnistan, et küsimus oleks võinud olla natukene teist laadi ehk a’la kuidas seda tehnikat ja kiirust arendada, kuid kui teil midagi asjalikku öelda ei ole, siis niisama omale postituspunkte koguda ja tarka panna on mõttetu.
Oleksid võinud siis täpsustada, mis koolidest sa räägid. Tavakoolides oleks natuke imelik, kui oleksid füüsilised katsed näiteks selleks, et minna kirjandust õppima.
veinikaarija
MemberGMO-ga on asjad jah veel suhteliselt keerulised, sest nagu eespool öeldi, et teaduslikult pole tõestatud nende kahjulikkust inimorganismile. Kuid puudub ainult teaduslik tõestus, olen lugenud artikkleid, mis väidavad(ja küllalt põhjendatult), et GMO kahjustab lõppkokkuvõttes inimorganismi.
Ise ei sooviks tarbida GMO toiduaineid, sest kes teab mis võib juhtuda vanaduspõlves. Õnneks ei Euroopa Liidus GMO-d kasvatamine keelatud, kuid juba käivad arutelud selle piirangu mahavõtmiseks. Õnneks on veel suur osa EU-st selle vastu.
veinikaarija
MemberIse teen suvel just agaramalt trenni, sest kooli kõrvalt kipub õppeaasta sees trenniaega väheks jääma. Kuid puhata jõuab ka!
veinikaarija
MemberKeegi võiks jah selle ära tõlkida!
-
AutorPostitused