veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberJah, ebaaus käitumine võib meeldida, võib mitte meeldida, kuid see on inimloomusega paratamatult kaasas käiv asi, sellest ei saa üle ega ümber.Tahtmine olla parim, olla tugevaim on inimesel juba emapiimaga sisse imetud, sama mis loomadel ellujäämisinstinkt, liiga tugev,et mingi paarisaja-aastane selgitustöö suudaks seda muuta olulisel määral.Vaatame tõele näkku- kõik kes on millegi suurega hakkama saanud(teadlased, poliitikud, ärimehed jne.),on teinud seda reegeleid rikkudes. Reeglid üritavad ühiskonda stabiilsena hoida, võib öelda,et töötavad arengule vastu. Seega kui tahad teha midagi teistmoodi ja paremini,pead sa tahes-tahtmata reegleid rikkuma.
Ma vaatan, et sa oled selline võimas “ürgloomuse propageerija” ja mitte ainult siin teemas. Kahjuks on aga nii, et kui me kõik lähtuksime mingist “sisemisest karjest”, siis me istuksime taguotsapidi koobastes. Tsivilisatsioon, kogu tänapäeva maailm ning enamus hüvesi, mida me naudime, põhinevadki regulatsioonidel ja piirangutel. Ja reeglid ei ole kohe kindlasti ainult progressi pärssivad ja niisamuti ei saa öelda, et kõik edukad inimesed on valitsevaid ühiskonnanorme rikkunud.
veinikaarija
MemberOeh, kohe ülde ei taha tegelikult seda teemat kommenteerida, aga siiski.
Mina pean seda väga silmakirjalikuks käitumiseks MKALMUSE (nagu ta ise end artiklis nimetab) poolt, olles ise end siin viimasel ajal näidanud väga entusiastliku dopinguvastasuse levitajana. Kõige lollimad vabandused, võib olla isegi mitte vabandused, vaid põhjendused, on need, kui öeldakse, “ah, et ma testisin seda”; “a, ma panin teid proovile” vms. See on kohe nii loll kui üldse olla saab. Ega no loomulikult, mina pole mingi Marek Kalmuse kritiseerija, kuid selle arvamuse väljaütlemist ma endale küll luban. Võib olla tahtiski Marek lõpetada oma karjääri hea “pauguga” nagu seda tegi näiteks Zinedine Zidane.
veinikaarija
MemberKõht on muidu päris tähtis inimesel, miks sa tahad lahti saada sellisest asjast nagu kõht, see on ju meil kõigil olemas
detsember 6, 2008 at 10:19 e.l. in reply to: Kuidas saada võimalikult kiirelt rohkelt massi? #173648veinikaarija
MemberNii kuidas 1 alustab, nii peavad teised kohe jätkama?Ja siis ongi meil lehekülje jagu mõnitavat teksti. Ma tõesti arvan, et inimene mõtles selle “massi” all lihasmassi, sest muidu ta ju ei oleks siia küsima tulnud või kuidas?
veinikaarija
Memberkasvuhormoon võib tõesti kõhu selliseks muuta? kas näiteks lisatrenn kõhu lihastele siis ei aita?Kahjuks on lugu selline, et kasvuhormoon toetab jõudsalt ka siseelundite suurenemist, mistõttu on ettesopistunud kõhu tekkimisel ka suur panus anda suurenenud siseelunditel.
veinikaarija
MemberSeeriaid peaks vähemaks võtma, keha kohanemisvõime stressiga ehk trenniga on ka suhteliselt erinev ja esmapilgul vaadates võib isegi ületrenn kesise kasvu põhjuseks olla.
Isiklikult panustaksin teatud aja nüüd vähestele seeriatele maksimaalse intensiivsusega.
veinikaarija
MemberKas ei oleks harivam, pikemas perspektiivis kasulikum ja aine mõistmise seisukohalt parem too referaat ise valmis teha, eriti kui teema peaks nagu huvitav olema? Vabandan ette, kui minu seisukoht sind kuidagi solvab, aga vaimu harimine ei tohiks jääda tahaplaanile võrreldes lihaskonna arenguga.
veinikaarija
MemberEga see nii kerge olegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Numbrid on elu alus ju! Mis mees sa oled, kui näiteks 200kg rinnalt ära ei suru? Või mis naine sa oled, kui sul pole 90-60-90 mõõte?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu elu alus on küll midagi muud, numbrid uppugu vette.
veinikaarija
MemberJa seda kõike üheaegselt;lisaks veel kirjutades antud postitust,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Teema-algataja küsis nimelt,mida HETKEL teed …,

Mis on “hetk”, kui nüüd takerduda sõnadesse, siis võib öelda, et ainuke asi, mida “hetkel” üldse teha saab on postituse kirjutamine.
veinikaarija
Membersaime jah, suht suur peerukott tundud olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea, sain naerda jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, kuna tegu on Vaba foorumiga kulla powerhouse, siis siin võib rääkida küll sellistel teemadel. Ma saan aru kui sinu probleem ilmneks sama sisuga teema kohta, mis paikneks Toidulisade fooruminurgas, aga praegu pole nagu millegi pärast vinguda.
veinikaarija
MemberPole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.Et siis kohe pole sellist ohtu jah?
veinikaarija
MemberIse olen ma suur “no pain no gain” treeningpõhimõtte pooldaja, suuresti sellepärast, et minu treeningspetsiifika on juba selline. Kasutan praegu Mike Mentzeri Consolidation Training’u põhimõtteid- see kätkeb endas harvi treeningkordi, suuri raskusi, kõrget intensiivsust, väheseid harjutusi ja alati maksimaalset pingutust.
veinikaarija
MemberAinuke koht, kus ma seda stiili kannatan ning isegi kuulatavaks pean, on jõusaal. Tavaliselt mängib Power Hit Radio ning taustamuusikaks trennile ning isegi teatud “transi” saavutamiseks täitsa sobilik. Kuid väljapool trenni ei kannata absoluutselt sellist muusikat ning ega üldjuhul ma ei ole ka suuremat kontakti leidnud nendega, kes seda muusikastiili sügavalt fännavad.
veinikaarija
MemberMäletan kooliajast seda, et neil, kes ei suutnud isegi ühte lõuga tõmmata, olid probleemid kehakaaluga…Ma ei nõustu sellega. Seda kõigile laiendada on küll väga vale, nimelt võib probleeme olla nn funktsionaalses jõus/ oma kehakaaluga toime tulemises, aga see ei pruugi olla seotud sellega, et inimene on ülekaaluline, vaid probleemiks võib olla seljalihaste nõrkus.
Kõige ehedam näide on mul endast ja osadest oma klassikaaslastest. Nimelt kaua aega ei suutnud ma ka ühtegi lõuatõmmet teha, kuid kätekõverdusi tuli minuti jooksul 57 tükki (ning me räägime ikka kvaliteetsetest kätekõverdustest, kus õpetaja hoiab rusikat ning rind peab rusika ära puudutama). Samad lood olid ka paljude teistega, kes ei suutnud oma kehakaaluga absoluutselt toime tulla, ei kätekõverdusi ega ka muid taolisi harjutusi tehes.
Ma muidugi ei tea, kui vana sa oled, kuid tänapäeval ei ole spordi tegemine üldsegi noorte seas nii elementaarne, kui see oli nö Nõuka ajal, kus enamus tegid sporti ning füüsiliselt oli kindlasti palju rohkem terveid inimesi ning siis oli tõesti probleem pigem selles, et kelle kehakaal oli liiga suur see ei suutnud liiga suure kehakaalu tõttu lõuatõmbeid teha, missiis, et absoluutjõus võis ta olla teistest tugevam. Tänapäeva tendents on pigem see, et ollakse liiga kõhnad ning olemas olev lihaskond ei suuda seda niigi väiksekaalulise kehagagi toime tulla, missiis, et kaalunumbrid ei anna mingit märki ülekaalulisusest või tüsedusest.
veinikaarija
MemberMinu arust ongi toit juba surnud, mistõttu ei saagi reaalselt sellist asja nagu surnud toitu eksisteerida.
AutorPostitused