veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberÄra vähenda valgu kogust toidus, vaid hoopis proteiini sheigis. Minu arust ongi kõige ideaalsem variant, et saada valk toidust kätte.
Proteiini ja kreatiini võib kasutada küll samaaegselt, kuid ära neid siiski ühte sheiki pane.
veinikaarija
MemberTehke hang cleane ja pärast sprintidena bearcrawle kuskil tõusu peal siis näete mis trapetsi läbi võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hoiatus: tunnete seda alles järgmisel päeval.
Äkki seletaks, mida need harjutused endast täpselt kujutavad.
veinikaarija
Membersuhteliseltrasvased mõlemad;)Maisihelvestel on rasv peaaegu olematu.
veinikaarija
MemberDieeti ei saa nendega pidada, kuid dieediväliseks hommikueineks sobivad need ideaalselt, kuna keha “taaskäivitamiseks” hommikul läheb vaja energiat.
veinikaarija
MemberKuna minu lemmik Saksamaa langes välja, siis hoian pöialt Prantsusmaale.
veinikaarija
MemberVabandust, kuid millest jutt käib.

veinikaarija
MemberPaneks ise ka veel ühe MM-ga seoses oleva lingi Link
veinikaarija
MemberÖeldakse et olen kapp… ise ennast väga suureks ei pea….aga vahel ajab vihale kui poisikesed on kangid hõivanud ja teevad seal 40-80kg kangiga üleperse surumist…
näiteks üks kordus ja siis vahivad 5 min niisama

Ja ma pean pealt vaatama…

aga seni kuni treeningvahendeid jätkub… no problem
Kus saalis käid? Ja millises linnas?
veinikaarija
MemberArvan, et alaja peaks ikka tava toidust ka vajaliku koguse kätte saama!
Sellest ka see miks protiini vaja on just lisavalguna teda kasutatakse ja eelkõige peale trenni, et kiiresti imenduvaid valke saada, ja proteiin ongi just kiiresti imenduv valk…

Vaata, kui sul nüüd kuskilt hämarast mälusopist meenub, siis proteiin ei ole kiiresti imenduv valk, vaid proteiin ongi valk.
Kiiresti imenduv valk oli vadak(kui ma õigesti mäletan).
veinikaarija
MemberPigem saab just Prantsusmaa edasi mängus Hispaaniaga, kuigi arvestatav jõud on ka Hispaania. Sest prantslastel on olnud ebaõnne, ning hispaanlastel õnne alagrupi mängudes.Ma sügavalt kahtlen, kas Prantsusmaa suudab Hispaaniat võita. Kuid see on minu arvamus.

veinikaarija
MemberMis harjutusi kasutad kõhulihaste treenimiseks?
Kui need on istessetõusud, siis soovitaks käsi mitte asetada kukla taha, sest nii võid suruda kinni olulised veresooned.
Kuid muidugi võib olla see tingitud kõhulihaste sooritamise tempost kui ka kõrgest vererõhust.
veinikaarija
MemberSelja treenimine ei mõjuta triitsepsit ning seetõttu saab koormata neid lihaseid eraldi, mis võimaldab treenida neid lihasgruppe efektiivsemalt.
Ise treenin samuti triitsepsit ja selga ühelja samal päeval.
veinikaarija
Memberaga äkki hoopis on see kcal seal kogu paki kohta, aga see süsivesikute arv seal on 100g kohta, ma küll ei tea palju nätsupakk kaalub aga alla 100g vist ikkaKõvasti alla 100g.
juuni 15, 2006 at 3:29 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #86168veinikaarija
MemberTänasest lõppes registreerumine EKFL 2006 suvelaagrisse !Kohad täis !
Täname registreerunuid, kohtumisene Võsul 17.06.06 !
Ma arvan, et ikka kuupäev on 17.07.06.
veinikaarija
Memberega noo mis sinna ikka kahjulikku topitakse. surmajuhtumeid ei ole kuulnud veel nende kohta kes seda söönud on. ise ei sööks seda kuna kahtlaselt kaua säilib ja üle mere transporditakse seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks siis seal ikka mingeid säilitusaineid täis on topitud.
AutorPostitused