veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberMine küsi retsepte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahtlen, et nad neid avaldavad. Aga kes teab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2006 at 7:00 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96931veinikaarija
Member…kõige sarnasemad keenid.Geenid. Ma loodan, et see oli tahtmatu eksitus, sest 15-aastane võiks selliseid asju juba teada.
veinikaarija
MemberMul jäi ka silma see sama lõik, tsiteerin:
Ent loeb algaja välja, et enamik tippudest kasutavad keelatuid võtteid.
Minu arust pole see küll mingi eriline saladus, et profid kasutavad keelatud ained.
veinikaarija
Membertibukene
mida hekki
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea tõesti kas inimene on kalduvustega? Ma küll suvalistele tibukene ei ütle, aga jah.
veinikaarija
MemberÜldiselt ei viitsi ma sinuga vaielda. Olen piisavalt kaua ala juures olnud ning oma silmaringi selles valdkonnas avardanud, et tean, mida räägin. Kui kunagi sinnani jõuad, mõistad vast sinagi.Oi milline kokkusattumis, ma ka ei viitsi seda mõttetut teemat enam edasi arendada, aga häda ajab härja kaevu.
veinikaarija
MemberKatsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi.nõustun muc-iga;)(Y)
No näe, mucil oli siiski õigus
veinikaarija
Membermis seeria ? ….. algajatel nagu pole eriti seeriat .. ja kui sellega midagi juhtub siis pole nagu eriti jube ju ka
…. ja kui ise panna kettad otsa ja pärast maha võtta siis see “algaja” ei saa arugi et midagi vahepeal juhtus…. lihtsalt pikem puhkepaus võib talle tekkida…Miks siis seeriat meil ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui ei ole korralikku seeriat alustades, siis ei saa ka hiljem oma seeriaid korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberKatsu oma peaga mõelda, kuidas nad tol ajal kasvasid. Samas, sina, kui võhik antud valdkonnas seda tõenäoliselt välja ei mõtlegi.Tule mulle jah rääkima, et sel ajal olid proteiinipulbrid jne.
veinikaarija
Memberto vägivaldurkulturism on küll sport. Kõik need ained mis ette loeti , on lubatud ained ja ilma milleta ei saakski lihaseid arendada.
Ohjah, kahju kuulda, et mõned inimesed arvavad, et ilma nendeta lihaseid arendada ei saa. Kui Eesti oli okupeeritud Nõukogude Venemaa poolt, siis ei olnud kulturistidel mingeid Tai Kane-i, Fast-i ega ka muid preparaate, kuidas siis lihaseid kasvatati?
veinikaarija
MemberEsimene trükk tuleb tasuta ja mõeldud levitamiseks tõsistele ala arendajatele.Kuna tegu on koolitusmaterjalidega, siis eelkõige koolitajatele ja EKFL koolitustel osalejatele.
Esimene tiraaz orienteeruvalt 500 tk
Ma saan siis aru, et tavaharjutajad seda raamatut järgmise aasta esimeses veerandis raamatupoodide lettidel veel ei näe.
veinikaarija
MemberNeljapäeval, 26.10.06 sõidab eesti kulturistide koondis Tšehhi, maailma meistrivõistlustele meeste kulturismis.koondis:
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg.
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm
3. Kaido Voogla kk – 178cm
4. Marek Morozov kk – 178cm
5. Indrek Viska kk +178cm
Ennustage, millised kohad Eesti kulturistid saavad.
Täpselt(+_ 3kohta) vastanutele T – särgid, väga täpselt ( ilma eksimata ) vastanutele Innar Mardo Memoriaali VIP pääsmed.
Ära palun tuua kõikide võistlejate oletatavad tulemused.
NB! Tuletan meelde , et kui võistleja ei pääse 15 parema hulka siis temal kohapaigutust ei tule, selle asmel tuleb panna kohanumbriks 16.
Arvesse lähevad kõik vastused mis on postitatud hiljemalt 28.10.06
Head ennustamist !
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg 4.koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 14.koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 16.koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 9.koht
5. Indrek Viska kk +178cm 16.koht
veinikaarija
MemberLisaks kõikidele nendele kasulikele omadustele on jah nagu ka eespool mainitud see, et pärm teeb kõhu lahti või nagu öeldakse rahvakeeli: “Paneb pasa lippama”. Pärmi asemel soovitatakse süüa ikka multivitamiine, sest käärimisprotsess kõhus ei ole just kõige kasulikum.
veinikaarija
MemberLühike soovitus treenijale. Vaata üle oma päeva toidumenüü… korralik toit on väga suhtelinemõiste tänapäeval millegipärast. Isegi kui oled vaid nädal treeninud, siis peaks keha ikkagi saama õiget
kütust, et ei tekiks ületreening jne nähtused hiljem, sest su keha ei saa lihtsalt taastumiseks vajalikke aineid. Ainult võisaiadest 5 korda päevas ei ole palju loota
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 200kroonine valk on tihtipeale ma ütleks et odavam, kui osta kodujuustu iga päev ja kindlasti tõhusam – jätkub kauemaks… vanematega koos elades võid muidugi iga päev vabalt toidukorvi kodujuustu ja muidu kasulikke toiduaineid sokutada. Mina soovitaksin siiski sulle näiteks American seeriast pro-slow valku. Enne magamaminekut. Peale trenni ju sööd ikka veel korralikult kõhu täis ja siis on ehk valguvajadus kaetud, öösel aga taastub keha ja aeglaselt imenduvad valgud on siis väga abiks.
Selle Pro-Slow asemel võib täiesti vabalt enne magamaminekut süüa piimaga segatud kohupiima.
veinikaarija
Memberma tean nii palju, et vanusepiirang on nii, et peab olema kaasas juhendaja või keegi täiskasvanu, kui treenitav on alla 14/16See on võib olla osades saalides nii, Pärnus ma nagu ei teakski, et vanusepiiri oleks.
veinikaarija
MemberKeegi midagi targemat?
AutorPostitused