veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberOhnoes. Jõudis ka siia see teema nüüd lõpuks. Nüüd hakkame ka siin rahvusvaenu õhutama ja suhteid rikkuma. Räägiks äkki spordist parem?Ma arvan, et see on juba liiga ära leierdatud teema.
Selle teema üle diskuteerimine ei tohiks küll kellegi vahel vaenu õhutada.
Ise pooldan selle kuju äraviimist, juba puhtalt selle pärast, et Venemaa ei ülte Eestile mida teha ja mida mitte. Seda nimetatakse sisepoliitikasse sekkumiseks.
veinikaarija
MemberMa ei tunneks end sellise mehe kõrval küll hästi, keda mina kaitsma pean ja kes minust nõrgem on…
Kas siis sina näed inimest ainult füüsilisest vaatevinklist. Kui mina oleksin naine, siis esmalt ma ei vaataks mehe füüsist,
vaid rohkem tema sisemust, sest on mehi, kes on füüsiliselt tugevad, kuid iseloom on vastuvõtmatu. Ideaalis võiksid ikka mõlemad pooled olla tasakaalus.
Kuid Lenna mulle küll meeldib, kuid ilusam oli ta brünetina.
veinikaarija
Membermu meelest mainis Vähja poiss kuskil teemas, et pole kunagi spetsiaalset kõhutrenni teinud, vaid teeb ainult mugavaid harjutusi ning torsot üldse ei jebi. aga võin ka eksida.Ta ütles, et ta pole kõhu külgmistele lihastele eraldi trenni teinud.
veinikaarija
MemberMart, olles massiperioodil, pole sul vaja ajada six-packi välja, ega ka muid lihaseid. Teades sind, siis ütleksin, et sul pole sealt veel suurt midagi välja tuua. Algul luua endale toorik, mida pärast vormima hakata.
veinikaarija
Memberteate vahet pole kas ta on teil fasti inglisekeelne whey või soomekeelne hera- ja mis iganes firma- vadak on ikka vadak!Ta rääkis siiski tootenimetusest.
veinikaarija
MemberNagu ma näen on palju Saksa autode fännid. Isiklikult meeldib Honda- Uus Civic ja uus Cr-v.
veinikaarija
MemberVastama tõttavad need, kes asjast midagi ei tea…
veinikaarija
MemberAeroobse asemel soovitaksin teha HIIT-i. HIIT ehk kõrge intensiivsusega intervalltreening. Täpsemalt saad tutvuda siin, see on üks hea foorumi teema.
Kui tahad head kava saada, siis võiksid saata privaatsõnumi jrx-ile(ma loodan, et ta on nii lahke), kuid eelnevas lingis on ka üks link Taku HIIT-ile ning kui inglise keelt oskad, siis ei tohiks selle sooritamine ka probleem olla.
veinikaarija
MemberLisaksin siia ühe hea artikli Kaloreid lugedes…
Seal tuuakse välja väga olulised tõed.
veinikaarija
MemberTagasi uudise / artikli juurdeSelgunud on Eesti Meistrivõistlustel võetud dopinguproovide tulemused.
Hea meel on teatada, et kõik võistlejad andsid negatiivse vastuse. Testiti absoluutkaalu nelja paremat – Ott Kiivikat, Imre Vähit, Argo Vaiblet ja Meelis Susit.
Edaspidi on plaanis suurendada veelgi kontrolli, seda nii võistlustel kui ka võistluste vahel.
Kuna tulemas on varsti kevadised Karikavõistlused (22 aprill Pärnus, Endla teatris), siis v…
Jeee Pärnus, saab ise ka tulla vaatama.
veinikaarija
MemberTere!ma oln 16 aastane pikus 185cm kalu 81 kg.
tegelen kulturismiga 5 kuud ja tahtsin k8sida m6neid asju:)
esimene kas minu plani trening on normalne?
esmasp2ev:
Rind
bitseps
selg
k6hulihas
kolmap2ev:
6lg
tritseps
selg
jalad
k6hulihas
reede:
Rind
bitseps
selg
k6hulihas
tahtsin teada ka veel kuidas peab toituma?
ja miilist proteini tarbima?
Kava on halb. Korralikke kavasid leidub siis fitness.ee lehel, võttes pealehe ülaosast Tööriistad ja edasi Treeningkavad ning sealt 3.päeva kava.
Kui need ei sobi, siis võta näiteks selline jaotus:
Esmaspäev:
rind
biitseps
kõht
Kolmapäev:
jalad
õlg
kõht
Reede:
selg
triitseps
kõht
Toidulisade koht niipalju, et sinu staaži juures neid tarvis ei lähe. Vaja on vaid korralikku valgurikast toitumist(4-6 normaalset toidukorda), mis garanteerib sulle väga korralikud tulemused.
veinikaarija
MemberMis letihinnad on samad? sportlandis on samad letihinnad mis fitnessis?Ma olen mitu päeva juba sportlandis käind ja silma hakkand… ja täna lõpux küsisin, et ega te midagi hindadega sassi pole ajand… ja tõesti sellised hinnad seal on nagu kirjutasin, vähemalt pärnu sportlandis… et hera80 maitsetu maxab 395 ja tai kane no.1 maxab 355 … imelik kas pole??
on teistes sportlandides kah nii?
Kas sa tõesti arvasid, et poed müüvad midagi ilma omapoolse juurdehindluseta. Nemad tahavad ka kasumit saada.
veinikaarija
MemberKeegi andminnidest? Mitte mingit infot?
veinikaarija
MemberP2RNU saalis ikkagi on vanusepiirang.Maispordis.
Ja see oleks? Ma käisin seal, kui olin 11.
veinikaarija
MemberSee on kõva steroidilaks ainult, suureks paisunud siseorganid. Normaalselt ei kasva kellegi kõhulihased nii rõvedalt suureks, et see sind nagu paksuks teeks.Mul isa endine kulturist ja tal ka ikka väga suur kõht, kuid see ei ole pekk, vaid lihased. Ja steroide ei ole ka kasutanud.
AutorPostitused