veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberFrjodorov oli tõesti natuke pehme. Säär oli tal ka Vaiblest kehvem.
Aga kõige enam meeldis mulle üks juunjor, kes ei kuulunud liikmesklubisse ning oli ka ilma treenerita. Tõsine julgus ilma toetuseta lavale tulla. Ta vist võitis oma kategoorias 3. või 2. koha.
aprill 20, 2007 at 6:36 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #112811veinikaarija
MemberMul on probleem peavaluga pärast trenni. Mis võiks seda põhjustada? Ega see aju või selle sooritusvõimet ei kahjusta?
veinikaarija
MemberMõtetu toode võin ma julgelt öelda selle toote kohta, sest tulemus oli 0Söö jah endale mõnusalt erinevat keemiat ja muud tundmatut kraami sisse. Lihas ei kasva nüüd 2-3 nädalaga. Kui sa seda lihast nii kiiresti tahad, siis kasuta steroide ja ära küsi mõtetuid küsimusi. Kasvata lihast tervislikult, sa tahad 1 aastasest treeningust liiga palju.
Ja, et miks alla 18-aastased ei tohi juua ega suitsetada…hmm, mõtle natuke. Võin anda kaks vihjet, üks on omavastutus ja teine on kasvav organism.
veinikaarija
Membervermon, kartul ja makaron teevad kurvaks
veinikaarija
MemberMis te arvate bsn-i toodetest nagu Axis-HT, N.O.-Xplode ja Nitrix?Kas nendel on tulemust??Sellised toidulisandid on edasijõudnutele! Tee endale korralik põhi alla, tähtis on võtta tavatoidust kõik, mis annab. Kui tavatoidul on nö piir ees, siis vaadata toidulisandite poole. Sellised tooted on head nn platoost ülesaamiseks ehk perioodist mil areng paistab olema seiskunud. Tõesti, sellise raha eest saab toitumis ja treeningkava, mis on sinu olukorras palju kasulikum.
Endal on vahel ka nii, et loen toidulisade kirjeldusi ja mõtlen, et küll oleks vägev seda osta ja, et milliseks siis saaks kui olen neid tarbinud. Endal sellest täitsa kogemus olemas. Kuid siis toon ennast maa peale tagasi ja saan aru, et kõige alus on ikkagi mitmekülgne ja täisväärtuslik toitumine ning enda vajadusi arvestav trenn. See jutt mida loed reklaamidest ongi kergemeelsete ostjate meelitamiseks.
veinikaarija
MemberMa saan aru, et tolle Hiina vanasõna( “Anna mulle õng, mitte kala”) all mõtleb marit, et inimesele tuleb anda teadmised, mitte asi kohe ette ära teha. See on ju muidugi õige. Need nn. dieedid, mida ajakirjadest leida võib( millalgi kohtasin porgandidieeti, sellest on siin foorumis juttu olnud) ja on “kõigile sobivad”, sobivad tegelikult vähestele või hoopiski mitte kellelegi(kuna on nii absurdsed).
Toitumiskava on kõige mõtekam, sest arvestab inimeste eripärasid ja eesmärke. Järgides toitumiskava, võid vähemalt olla kindel, et keha saab kõik, mida ta vajab. Eriti tähtis on vajalike toitainete kättesaamine spordiga tegeledes, ei maksa minna riskile ja usaldada suvalist dieetprogrammi, mis teeb lõpuks rohkem kahju kui kasu.
veinikaarija
MemberEi pea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see pole reegel et peab kohe hakkama midagi kasutama ja PEAB minema järjest maa keeli “kangemate” asjade peale!
Täisväärtuslik ja kvaliteetne toit eelkõige!
Ma polegi öelnud, et alustades peab kohe midagi kasutama hakkama. Lihtsalt, et kui ta tahab midagi kasutada, siis see oleks…
veinikaarija
MemberAlgajale pigem HT-R. Hiljem võib juba ise komponente kokku keerata. Lihtne ja garanteerib korraliku trenni korral kasvu kindlasti.ps. mõtlesin korraliku trenni all massitsüklit
HT-R-i ei ole vaja algajale. Loe natuke toote kirjeldust ja siis saad aru. Alustama peab lihtsamast ja liikuma edasi keerulisema poole.
veinikaarija
MemberSoovitan peale trenni ikka vadakut tarbida. Whey3, HT-R!HT-R? Kui küsimuse püstitaja on algaja, siis HT-R-i tal küll vaja ei ole. Kui lugeda antud toote kohta, siis saad teada järgmist, tstiteerin:
“Kellele?
Sobib eriti hästi kogenud ja suure massiga jõusportlastele, kes soovib kasutada kõrge proteiinisisaldusega taastusjooki kasvatamaks / hoidmaks lihasmassi.”
Ma muidugi ei tea, kas teema alustaja on väga suure lihasmassiga ja väga kogenud, kuid kuna vanust tal eriti ei ole, siis ma arvan, et eelnimetatud omadused tal puuduvad. Ma võin muidugi eksida, aga et mitte eksida, selleks peaks teema alustaja lisama teatud näitajad enese kohta( kaal, pikkus).
Kui käid 5x nädalas jõusaalis ja teed intensiivselt trenni, siis on taastusjoogil mõtet. Kui aga käid koos suure hulga sõpradega, ajad trennis juttu ja teete veel ühte ja sama harjutust vaheldumisi, siis on taastusjook mõttetu. Sellisel juhul võid süüa korralikku tavatoitu. Aga kui trennid on intensiivsed, siis on üks hea Fasti toode, mis sobib hästi taastumiseks, see on Reco2 . Loe toote kirjeldus läbi, ja näed, et seal mainitakse ka noorsportlasi.
veinikaarija
MemberTegelikult oli nii muffinite ja šokolaadiga selline teema, et mu õde sõi neid hommikul kui me koos kohvitasime. Pakkus mulle ka ja ma ei keeldunud. Kui ma muul ajal šokolaadi kasuks otsustan, siis suurte pähklitega ja ikka pruuni. Ja sel juhul umbes 25g korraga ühe söögikorrana. Tavaliselt muffineid ei söö, aga patustan muud moodi. Näiteks joon vahel ühe õlle õhtuse filmi kõrvale, lihtsalt niisama.
Mhh… Ma just taipasin, et ma saaksin “laenata” mikrolaineahju. Seal on kööginurk, mis pole küll mulle mõeldud, aga seal pole tavaliselt eriti palju inimesi. Saaks tegelikult võtta toitu plastikkarbiga kaasa ja seal soojaks ajada. Oh õudust, millal ma söögitegemiseks aega leian… Ma pean seda tõsiselt mõtlema. Praegu ei suuda ma isegi ette kujutada mida saaks niimoodi kaasa teha.
Oldman, sinu esimene kommentaar “Ausalt öeldes selline toitumine küll ei ole sobilik kaalu langetamiseks. Milleks sulle valgujook? Banaanidest saadavad süsivesikud lähevad osaliselt kindlasti rasvaks.” oli kõike muud kui motiveeriv. Tegelikult lausa kohutav. Ma näen vaeva, et mitte üle süüa, aga esimene kommentaar viitab sellele, et mul on pigem rasvumise toitumine. Ja siis hiljem tuleb vastupidine kommentaar, “Päevane kaloraaž naistel alla 2100 kcal aeglustab ainevahetust päris palju. Siin menüüs on peamiselt süsivesikud, aga kus on rasvad?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mäh? veinikaarija, olen sellega tegelenud umbes 6 nädalat. Näilisele platoole jõudsin peale 2 nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ma siis sain teada, et 3-4 kuud peale algust peakski päriselt tulema mingi platoo. Kasulik meeles pidada. Aga milleks teha laadimispäev? selliseid vahel ikka tekib, näiteks kui süüa õhtusöök restoranis. Ja mis on “rasvapõletaja”?Rasvapõletajatest näiteid: LINK .Rasvapõletaja on aine, mis soodustab organismis rasvade kasutamist energiana ja läbi selle väldib rasvade ladustumist ja vähendab olemasolevaid rasvavarusid.
Laadimispäevad on vajalikud rangerežiimiga dieedil, et keha sundida paremini rasvu põletama.
veinikaarija
MemberSee jutt kõik siin on minu jaoks täielik kultuurišokk. Ma olen uurinud ja lugenud ja ma tean, et vähekalorne
= tervislik. Tegelikult olen ma lausa arvamusel, et märgatavalt vähekalorsed toidud on ebatervislikumad, sest neid tuleb töödelda, et neist need viimasedki rasvagrammid välja pigistada. Ma arvan, et ei ole mõtet elada toidupiiramise stressis, kus valitakse 10%hapukoor mida tuleb sama efekti saamiseks 2 korda rohkem kasutada kui maitsavat 20%-list. (oioi… nüüd saan ma küll sõimu, et hapukoor peabki olema 10% ja tegelikult on maitsestamata jogurt veel etem.) Toit on üks vähestest naudingutest siin elus ja sellise toitumise juures on tegemist pigem söömise-kohustuse kui naudinguga. Kui ma panin kirja ka toiduainete süsivesikute koostise ja rasva, tekkis mul mõne päevaga selline stress, et ma tahtsin kõigele käega lüüa. Isegi hommikune kaerahelbepuder tundus kõige ebatervislikum asi, mida võiks leida.
Minu praegune menüü on parim mis ma suudan. Ma ei hakka keset päeva snäkina sööma õunu, mis panevad loengus kõhu korisema ja tekitavad tõelist näljatunnet ka peale korralikku einet. Ma ei jäta loengupausi snäkke ära. Ma söön vahel hematogeeni, mis siis et seal on suhkruid, ma söön vahel šokolaadi, kui ma ei suuda leida mitte mingit paremat snäkki ja ma praen muna, sest ma tahan! Minu esimene võimalus süüa sooja toitu on peale kl 18 õhtul. Mul ei ole luksust veeta lõuna ajal terve tund aega mingis kohvikus ja oodata oma köögiviljasuppi vms. Ja kl 20 ei ole üldse liiga hilja õhtusöögi jaoks kui lisada juurde, et ma olen peale seda veel 5 tundi ärkvel! Tegelikult läheb selle aja jooksul kõht uuesti tühjaks kui ma klaasi mahla ei tarbi.
Ja muuseas! See arvutaja ütles mulle nii:
Praegune päevane kalorihulk : 2875
Soovitav päevane kalorihulk vastavalt Teie soovitud kaalule : 2733
Minu praegune (1700-1900) on selle järgi tugev alatoitumus ja kõik kes soovitavad mul 1 tüki šokolaadi vahetamist õuna vastu või siis banaani poolitamist või praetud munadest loobumist on liiga palju bimbo-kirjandust lugenud. Puhta hullud. Ma kordan veelkord – ma tahan uut elustiili mitte lühiajalist dieeti. Minu eesmärkide hulgas ei ole kindlasti see, et ma peaksin nüüdsest elu lõpuni elama toidu pärast vaimses stressis. See kalkulaator veenis mind, et minu valitud menüüst saan kätte kõik mis ma vajan ja piisavalt vähe üleliigset.
Sry pisut liiga otsekohese kirja pärast aga ma olen bioloogina natuke teadlik kogu sellest asjast ja ei lase end tõmmata kõiksugu lollustesse. (nt Atkinsi dieet või rasvavaba piim)
See arvamus, et vähekaloraažne võrdub tervislikuga ei pea täiesti paika. Sa võid süüa oma kaloraaži täis pannkookidest või šokolaadist, kuid see toit on “tühi”, see ei anna sulle pikaks ajaks energiat ega ka olulist materjali keha töös hoidmiseks ja lihaste kaitsmiseks. Tõsi on ju see, et ennast peab premeerima ja aeg-ajalt võib ju omale lubada šokolaadi ja kooke, aga parem oleks ennast täita toiduga, mis sulle midagi annab. Hommikune puder on suurepärane andes sulle pikaahelaga süsivesikuid, mis imenduvad aeglaselt ja hoiavad sind töös ning nälja eemal. Kui snäkid on vajalikud, siis söö muffinite asemel mõni võileib, neid ei pea sa ootama tunde, kuni need valmis saavad. Kui kaua sa nn rasvapõletamisega tegelenud oledki? Kui see aeg võib olla umbes 3-4 kuud, siis ma arvan, et oled jõudnud nn platoole, kust on raske edasi liikuda. Kui selline olukord on tekkinud, siis oleks soovitav teha mõni laadimispäev( päev, kus süüakse rohkem, kui tavalisel dieedipäeval). Või hakata kasutama rasvapõletajat.
veinikaarija
MemberSöömise kohapealt on koolis üle päeva supp ja muid võimalusi seal pole. Ainuke võimalus on supi asemel saiakest süüa, aga nagu siin räägite, ei ole see eriti kasulik. Mistas muidu nii halba on?
Saiakesed sisaldavad palju lühikese ahelaga( kiiresti imenduvaid) süsivesikuid, mis tõstavad veres kiiresti ja ka suhteliselt kõrgele insuliini taset. Kuna saiakesed sisaldavad kiiresti imenduvaid süsivesikuid, siis on tega suhteliselt “tühja” söögiga, mis annab küll palju kaloreid, kuid sisuliselt lihaste kasvuks(ja üldse pikaajalise nälja eemalhoiuks) vajalikke aineid ei anna. Sõltuvalt saiakestest on seal ka palju rasva( filotaignast ja lehttaignast valmistatud toodete puhul). Kui üldse millalgi neid süüa, siis pärast trenni. Ise olen vahel kasutanud kombinatsiooni kohupiimast ja kaneelisaiast, kuid tõesti ainult siis kui midagi muud kätte ei olnud saada. Kokkuvõtteks võib öelda, et saiakesed soodustavad rasvumist ja nende söömist oleks targem vältida.
Massi saab koguda ka tervislikult!
veinikaarija
Member
palun seleta mulle ka, mis arengut ei toimu
tundub et ma olen paar aastat tühja tööd teind

Loe üle-eelmist postitust.
veinikaarija
Memberma teen rinnale üks kord nädalas.kõigepealt teen horistontaal pingil surumist siis kaldpingi ja siis teen sisemist rinda handlitega:D
Kui palju kordusi?
Olgem ausad ega see väga hea kava ei ole. Kui arvata, et kordused on kuskil 8-12 ja seeriaid 3, siis ei ole imestada, miks arengut ei toimu.
veinikaarija
MemberSuvel tegin endale rohelist jääteed. Võtsin suure kannu keevat vett (u. 1.5 liitrit), siis panin sinna sisse umbes 4 rohelist teepakki. Lasin tõmmata ning teel ära jahtuda. Ööseks panin külmkappi. Hommikul kui randa läksin oli jook valmis. Tavaliselt valasin 0.5 pudelitesse ümber.
Kui spordijook sai otsa, siis jõin trennis rohelist teed. Tavaliselt lisasin suhkrut ka siis teele.
AutorPostitused