veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberMa ise ka istun tihti trenažööril ja puhkan, ei tunne erilist vajadust püsti tõusta(va juhul, kui ma just venitama ei lähe). Kui teine inimene tahab minu puhkepausi ajal harjutust sooritada, siis ma eeldan, et ta küsib- või vähemalt nii see on alati olnud.
Ja kui mul oleks mp3 saalis kaasas, siis ma otsiksin samuti uusi lugusid ning samal ajal puhkan trenažööril.
veinikaarija
MemberBlok-süsteemide all mõtled näiteks seda? http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/selg/117.gifBlok-süsteemide all mõtlen sellist seadeldist, millega saab sooritada nt rinnale ristivedu.
veinikaarija
Memberon aitand kah tavatoidu reguleerimineToitumise paikaseadmine ongi igasuguste tulemuste saavutamise alus. Ilma korralike valgu, rasva ja süsivesikute rotatsioonideta võid sa tulemustest ainult und näha. Niiet, kui sa tahad kasvatada korralikku lihasmassi, siis on peamine selgitada välja oma makrotoitainete(valgud, rasvad, süsivesikud) päevased vajadused ning hakata neid õiges suurusjärgus tarbima ja mingeid toidulisandeid ei ole tarvis.
veinikaarija
MemberPakun, et kõige uuemad on ikka Tervisexis ja õhku on raudselt rohkem (kliimaseade ja korralik ventilatsioon).
Kui ka mina oleksin Tervisexi juhataja, siis teeksin ka reklaami oma saalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu kogemused Tervisexiga on valdavalt negatiivsed. Puudu on minu arvates elementaarsed masinad( blok-süsteemid, jala masinad). Oleneb muidugi millist saali eelistad, st kas teed rohkem aeroobset või jõutrenni. Aeroobset saab seal tõesti teha mitmes variatsioonis.
Minul on positiivsed kogemused Tervise Paradiisiga( uued masinad, väga hea ventilatsioon, ruumi võib tõesti tipptunnil natuke väheks jääda); Tennisehalliga( samad masinad, mis Tervise Paradiisis e. Gym80 masinad, palju õhku, suhtleliselt suur saal, masinaid ka korralikult, ainult hantlite valik on piiratud) ning Kimberi Klubiga(suur saal, masinad on vist natuke vanad, ainuke probleem minu jaoks oli see, et suvel olid aknad lahti ja tuuletõmbus oli päris suur).
Ise külastan Tervise Paradiisi.
veinikaarija
MemberMa ei tahaks küll ebatsensuurseid väljendeid kasutada, aga lühidalt öeldes avaldab see dieet sitta mõju.
veinikaarija
MemberSee käib selle nö fake alla– kust me teame, et on sinu pilt ja sina oled pildil ja et sul on õigused seda pilti kasutada? Tee siis uus pilt, kus pea kah näha ja ongi kõik korras.Isegi kui seal nägu peal oleks ei teaks te ju, kas pildil olev inimene vastab konkreetsele kasutajale. Või on Fitness.ee meeskonnal iga kasutaja portreepilt olemas?
veinikaarija
MemberLoe:Link .Seal on kohe esimene lõik pühendatud sellisele tüübile, kellel ülearune kaal koguneb alakehale.
veinikaarija
MemberKas vererõhku oled mõõtnud?
Liiga kõrge vererõhk võib selliseid juhtumeid põhjustada. Põhjuseks võib ka olla suur pingutus.
veinikaarija
MemberHera80 kirjelduse all oli igastahes selline lause “Hera80 sisaldab lihaste kasvuks ja taastumiseks vajalikke aminohappeid ja glutamiini” mida BCAA 1000 ka sisaldabeks ta vist mõtekam ole jah see hera80 osta sest see sisaldab enamjaolt samu asju mis BCAA 1000
Kui sa nüüd läheksid Fast Nut. kodulehele(http://www.fast.fi) ja otsiksid ülesse tooted ning sealt edasi Green Line seeria ja lõpuks klikiksid Hera80 peale, siis peale lühikest Hera80 aminohapete koostise uurimist näeksid, et nende hulk on siiski väga väike. Kahte toodet saab kasutada eraldi, kuid ka koos, aga ükski ei asenda teist. Kõige ideaalsem oleks tarbida mõlemat. Näiteks pärast trenni taastusjoogiga. Lihasekasvuks on nende mõlema kombinatsioon ideaalne, sest BCAA 1000 sisaldab just neid aminohappeid, mida organism ise sünteesida ei suuda ning seetõttu peab saama valmis kujul, aga tugeva treeningkoormuse korral ei saada neid tihti piisavalt.
veinikaarija
Memberäi mina neid kulturiste mõista, nagu krt õhupallid, riided selga ei mahu, nägu kuis kartul ja liiga palju nõelajälgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina kirjeldasid küll ainult ühte liiki kulturiste.
veinikaarija
MemberMillal oleks raamatu ilmumisaeg? Ja, kui ma olen Arnold Tokko jutust õieti aru saanud, siis esialgu läheb raamat esialgu jagamisele EKFL liikmetele ja nendele, kes asjaga rohkem seotud on, mitte kohe müügiks.
Ma loodan, et hr.Tokko avaldab rohkem infot ilmuva teose kohta.
veinikaarija
MemberKallid on need reklaamid tõesti, kuid kas pidi kasutama nii suurt jõudu taoliste reklaamide tegemiseks ja läbiviimiseks.Õnneks ei olnud need korrarikkumised plaanitud, et teha reklaame. Ja sellises olukorras, nagu Tallinnas aprilli viimastel päevadel oli, on jõu kasutamine igati õigustatud ja lubatud.
veinikaarija
Memberjärjekordne propaganda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav, kui palju teie demokraatiast alles jääks, kui keegi siinsamas avalikult õigustaks või pooldaks seda meest, keda te nii palju vihkate? Kuhu jäävad siis õigused poliitilistele ja muudele vaadetele? Mõtte- ja sõnavabadus? “Kedagi ei tohi poliitilistel, rahvuslikel jne põhjustel diskrimineerida”. Millegi pärast on teie demokraatia vaid ühepoolne. Või vähemalt teie visioon sellest demokraatiast. Teie võite midagi väita ja propageerida ja teile vastu midagi öelda ei tohi. Kohe sõimatakse riigireeturiks, tiblaks, idioodiks jne. Mõni veel lööb nuga selga, kui tänaval kohtab.
“Sellist Eestit me tahtsimegi?”
PS: kes aru ei saanud, siis mina ei poolda ega vihka Savisaart. Ansipit ka pedeks ei sõima. Seda ütlen selleks, et vältida arusaamatusi.
Aga palun, kui keegi pooldab Savisaart, siis öelgu seda kui ta seda vajalikuks peab. See, et Edgari pooldajaid hakatakse võib-olla sõimama, on puhtalt Savisaare enda süü, sest tema on eestlased enesesse sedasi suhtuma pannud. Ja kuna maine on eestlaste silmis väga madal ja halb, siis peetaksegi Edgari poliitika õigustajaid jm riigireeturiteks, tibladeks jne, sest Savisaar on teinud ikkagi Eesti riiki kahjustavaid otsuseid ja teadaandeid.
Ja tõesti, mõtte-ja sõnavabadus kehtib, laske aga käia ning öelge, et teile meeldib Žirinovski või Savisaar, keegi ju ei keela. Samuti ei keela keegi avaldada oma arvamust Savisaare vastu ning otseselt ei keela ka keegi erinevate vaadete pooldajail üksteist sõimata. Paljuski on venelaste diskrimineerimises süüdi nad ise, sest nende käitumine ei ole just väga meeldiv olnud nii minevikus kui ka olevikus.
Isiklikult Savisaart ei poolda, sest tema teod ja sõnad on mulle, kui rahvuslikult meelestatud eestlasele, vastuvõetamatud.
veinikaarija
MemberNo, kes meist siis ei oleks hantli v]i kaks vahest seljakotti pannud?Sulle on siis varastamine loomulik jah. Mul on ikka nii palju ausust ja eetilist mõtlemist, et mitte hakata varastama.
veinikaarija
Memberkriitikameel nagu puudub enda suhtes paljudel, usuvad et on head vist ise.Asi pole uskumises, et nad nii head on ning kriitikameele puudumises. Kuna Eesti tase on madal, siis on neil lihtsalt võimalus saada lavakogemus. Paljudel ei ole sellist kogemust kunagi olnud, kui üle saja inimese vaatab ainult neid. See kogemus maksab midagi- panna proovile oma närv ja keskenduda ning õnnestumise korral tunda inimeste kiiduavaldusi, ja et neid teenida ei peagi olema väga hea vormiga, peab olema julgus, et üldse see samm ette võtta ning lavale astuda.
-
AutorPostitused