veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberKes tahab Gerd Kanteri tegemistest rohkem teada,Ma küll tsiteerin vale inimest, aga Kanter on 28-aastane ning kui võtta arvesse sportlaste(õigemini kettaheitjate vanust), siis peaks temal algama just see kõige magusamate võitude periood, sest selles vanuses jõuavad kettaheitjad tavaliselt oma tippvormi.
Alekna kohapealt niipalju, et eks mehel hakkab vanust ka juba turjale kogunema ning vigastused on kergemad tulema ja vanad hädad võivad ka välja lüüa.
veinikaarija
MemberI.Otsus Kulturism&Fitnessilmub 2007 september
esmatrükk 500 ex
hind: tasuta
jaotust teostab EKFL i juhatus
kindlasti saavad:EKFL taseme treenerid, EKFL liikmesklubid, EKFL koolitustel osalejad
Kas on plaanis ka raamatut kordustrükki anda? Või kuidas oleks tavalisel inimesel seda raamatut hankida?
Ning kas näiteks veteranid või siis nö vanad võistlejad saaksid seda taotleda?
veinikaarija
MemberVabandust, vaatasin vanust valesti, see “9” tundus nii “6” moodi
“>veinikaarija
MemberKui oled 16-aastane, siis on vägagi tõenäoline, et nn. loidus on ka hormoonide põhjustatud.
Ma muidugi ei tea, kuidas sinu elukorraldus on, aga minul põhjustab vahel uimasust ka liigne rutiin ning motivatsiooni puudus.
veinikaarija
MemberRasv on rasv, selles mõttes, et 1 g rasva sisaldab ikkagi 9 Kcal, samal ajal kui 1 g süsivesikuid ja valku sisaldavad kumbki 4 Kcal. Kõik oleneb kogustest.“Maapähklid (1000 g):
– 5640 Kcal, 250 g valku, 120 g süsivesikuid, 460 g rasva”
Söö iga päev kilo maapähkleid ja oled üsna ruttu paksuke valmis, isegi siis kui mitte midagi muud peale selle 1 kg pähklite päeva jooksul ei söö, sest kalorite hulk on lihtsalt nii kohutavalt suur.
“>(ok, nüüd märkasin, et keegi on vana teema üles kaevanud ja tsiteerisin 2 a vana postitust, mis ei tähenda loomulikult et mu jutt õige poleks)
Minu teadmised on selle ajaga muutunud.
veinikaarija
MemberJõudu teile patrioodid. Võidelda sellise riigi eest mille eesotsas on persevestid… Needsamad tegelased on ammu enne siit maalt kadunud kui siin verd valama hakatakse. Palun, kes soovib, vaba valik.Mind üllatab tõsiselt hr. Kalmuse suhtumine meie poliitikutesse. Sellest kommentaarist tuleb välja, et KÕIK riigikogulased ja valitsuse liikmed on persevestid. Mul on tõsiselt kahju, et te nii arvate.
Täna 16 aastat tagasi saavutati just suuresti tänu nende persevestide tööle meie riigi iseseisvus.
veinikaarija
MemberParim raadiojaam minu arvates on Uuno või siis U-pop. Nende pluss on muusika vahelduvus, tõesti, seal mängitakse igasugust muusikat ning tüdimust ei teki. Õnneks on saalis, kus mina käin muusikakeskus treenijate käsutuses, niiet jaamu saab vahetada.
veinikaarija
MemberVii õlad üle jalgade päevale ja triitseps selja päevale.
veinikaarija
MemberUuu inimesed millal maksma saab hakata?Maksma saab hakata ikka siis, kui on teada laagri maksumus ja kuna see toimub ligemale aasta pärast, siis ma kujutan ette, et suhteliselt võimatu on ette teada järgmise aasta hindu(majutus, toidulisandid, söök, jook jne.).
veinikaarija
MemberKuidas sa neid kahte viimast teed? Ärge pange tähele ma suht tohman nende asjade kohapealt.Istesse tõusud on kõige tavalisemad kõhulihase harjutused ning teen neid nii, et panen jalalabad diivani alla, põlved kõveraks(umbes 90 kraadine nurk) ja hakkan ülakeha põlvedele lähendama.
Ja kükke teen nii, nagu kükke ikka tehakse- seisan ja hakkan tagumikku põrandale lähendama. Ma arvan, et sa tead küll kuidas kükke tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veinikaarija
MemberMinu isiklik hommikuvõimlemine:
Kätekõverdused(40-50 tk)
Istesse tõusud(70-80 tk)
Kükid(60-70 tk)
veinikaarija
MemberSiin on tõesti probleem ainult hingamises ja sellega seotud vahelihase talitluses.
veinikaarija
MemberSee olli antud naelades,mitte eurodes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
£ on naela tähis
Minu viga.
veinikaarija
MemberKui ma valesti ei arvuta, siis on see pea 50 000 krooni ?Tegelikult on 2000 eurot umbes 32 000 krooni.
veinikaarija
MemberPlokk- süsteem on juba täitsa olemas, saab teha nii ülalt tõmmet seljale, kui ka horisontaalplokiga. Peale saab panna kuni 120 kg. Sama plokiga saab edukalt teha ka triitsepsi harjutusi. Varsti on lisandumas veel plokke! Jalale saab teha jalapressi, Hack-kükke, on olemas Smith`pink ja kükipuur. Tulekul on sirutaja- ja painutajamassinad. Nii et asi areneb
Kui asi areneb on tore ning ma loodan varsti näha täisvarustuses saali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused