veinikaarija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veinikaarija
MemberSeeria on kordustes koosnev harjutuse osa.
Jõuseeriad 3-5
Jõud/mass 6-8
Mass 8-12
Vastupidavus 12-…
veinikaarija
MemberKuna olen isegi sarnases olukorras olnud ja sellest edukalt v2lja tulnud siis on mul sulle paar soovitust.Esiteks-treeni tugevalt,kasuta raskeid ja nn. n6medaid j6uharjutusi(j6ut6mme,kykk,lamades surumine,klassikalised t6sted,pysti surumine,kui v6imalik siis tee ka metsat66d
veinikaarija
MemberKurat! Teine leht oli ka ennustuste teemal olemas
veinikaarija
Member6 on ka huvitav number.
Pakun, et Ott saab 6.koha.
detsember 19, 2007 at 3:13 p.l. in reply to: söök enne ja pärast trenni mis oleks soovitatav? #134824veinikaarija
Membermis te soovitaksite süüa kuskil 1,5h enne trenni ja peale trenni mis tuleks süüa, ei julge nagu eriti midagi süüa kuna ei tea mis toiduained kahjustavad äkki trenni effektiivsust.Natuke lugemist siin . Üldse, see on üks elementaarsemaid küsimusi siin foorumise ning sellest on palju räägitud, sellepärast kasuta otsingut. Enamus algajate küsimustest on juba üks või mitu korda küsitud ja vastused ka olemas, kas siis artiklite või foorumis postituste näol.
detsember 18, 2007 at 4:21 p.l. in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #134668veinikaarija
MemberJa kui lendad, siis aeglaselt alla, korralik venitus ning sirgetel kätel ära seisma jäta.Enne teha kindlasti korralik soojendus.
veinikaarija
MemberPostimees pole just allikas kust infot hankida, aga kui paljudel energiajookidega probleeme on, siis mingi probleem nendega siiski justkui on. Teoreetiliselt ei tohiks energiajoogid justkui miskit halba teha. Tauriin igatahes on uuringutes südant kaitsvat mõju näidanud. Kofeiini on jookides enamasti vähe ja mul vähemalt pole isegi 500 mg kofeiini enne mitte-väga-tapvat trenni midagi halba teinud. Väga karmidel päevadel jätan muidugi kofeiini igaks juhuks ära.Võibolla on asi selles, et mõnedel on juba enne vererõhk kõrge ja kofeiin ajab kõrgemaks. Võibolla muudes komponentides. Võibolla nende ainete koosmõjus.
Postimees Online on siiski uudisteportaal, mis kajastab maailmas toimunud sündmuseid, antud juhul, siis teaduslikke järeldusi ja energiajookide menu kasvu. Ma pean Postimeest üheks usaldusväärsemaks päevaleheks Eestis.
veinikaarija
MemberOlge palun head inimesed ja jätke energiajookide tarbimine treeningu ajal ja enne seda. Veel parem, kui üldse neid ei tarbiks.
Lugemiseks: Energiajoogid
Kohv on ka parem variant.
veinikaarija
MemberHuvitav, et miks sinu arvates rinda ja selga võiks siis ühel ja samal päeval treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjus võib olla näiteks selles, et need on kaks suurt lihasrühma ja nende täisvõimsusel treenimiseks ei jätku lihtsalt energiat.On olemas antagonistilik treeningprintsiip (natuke juttu- siin), sellisel juhul teeksin isiklikult kogu kava ümber.
veinikaarija
MemberMiks keegi peaks seal jama hakkam kirjutama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks ei peaks? Inimestele meeldib luua asju nii nagu nemad ise neid näevad. Ütleme, et Lurich on artikli autori suur iidol, loomulikult soovib ta teda idealiseerida. Põhjusi võib olla veel palju. Eriti on valeinfo pealt kasu saajaid palju USA-s ja UK-s, sest inglise keelne Wikipedia on väga loetav. Samuti võidakse näidata ajaloolisi vms tegelasi ja sündmusid, kellegi vaatevingist paremas valguses-nii nagu konkreetsele inimesele sümpaatsem on.
Wikipedia ei ole “tõsisemate” asjade vaatamiseks hea koht, näiteks tehes mingit uurimust, referaati või üldse mingit tööd, kus on vaja viidata allikatele, siis on Wiki kasutamine üldiselt keelatud ning need teksti osad, mis on viitega Wikipediale on põhimõtteliselt valed.
veinikaarija
MemberJooks õues on üle kõige!
Tubaselt võiks sõudeergomeetrit kasutada, aga ega ratas, jooksulint, stepper või crosstrainer kehvemad ole.
veinikaarija
MemberUsun, et tegu on ploki tõmmetega vastu kõhtu. Ja nii palju kui mina olen aru saanud on see suht individuaalne, kuidas keegi seda teeb. Kui selg on sirge ehk seda ei liiguta, siis puudub lihastes venitusmoment ja minul isiklikult ei võimaldanud ka head tunnetust. Selja liigutamisel on asi aga vastupidine, lihastel on venitus, suurem liikumisamplituud ning minule võimaldas ka parema tunnetuse. Niiet vaata, kuidas sul endal parem teha on!
veinikaarija
MemberIse ma soovitaks laadimisfaasi ikka teha ,see varustab lihased vajaliku kreatiini hulgaga ja siis hakkad seda hulka lihtsalt ylal hoidma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laadimise idee on vananenud. Praegu soovitatakse kreatiini kasutada nii nagu eelnevalt mainitud. Tean inimesi, kes on laadimisfaasi tõttu palju ebamugavust tundnud, näiteks kannatanud krampe ja muud vedelikupeetusest tulenevat.
veinikaarija
MemberPole midagi öelda, ma tõsiselt üllatusin Eesti koondise vormis. Kõik mehed paistavad väga kuivad olevat ja loodan parimat.
Loomulikult suured õnnesoovid Argo Aderile!
veinikaarija
Member1. Ott Kiivikas
2.Argo Vaible
3. Imre Vähi
4. Marek Kalmus
5.Marek Morozov
AutorPostitused