veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2010 at 7:12 e.l. in reply to: Kas toidu valmistamisel ei saa soolast üle ega ümber? #254171
veikot
MemberMina kasutan pigem erinevaid vürtse (aga ka neid mõõdukalt), soola vähesel määral!
veikot
MemberEks ta õige ole õiged kogused kaasa võtta, ise olen üritanud asju nii sättida, et saaks kodus või väljavalitud söögikohtades käia!
veikot
MemberTean, et paljudel pole seda võimalust ja mõned peavad mind segaseks, aga minu nipp on selline: kolm proteiinisheiki päevas, kreatiin ja valgurikas toit! Massi ja jõudu tuleb mühinal!
veikot
MemberLugu selline et iga kord kui teen ükstapuha mis harjutust tunnen ,et kõik koormus läheb ülemistele kõhulihastele. Olen juba pikemat aega teinud ja nüüd on siuke lugu ,et ülemised kõhulihased on lihastes aga kõige alumine lihas(kõige alumine lihas mis üldse kõhulihastel on) on nagu pekikott ning ma ei saa aru mida ma valesti teen või missuguseid teisi hajutusi ma peaks tegema. Loodan ,te saate aru mis mõtlen ja paluks abi!Aitähh!
Proovi jalgadetõsteid, aitab alumist kõhusirglihast ülemisele järgi! Aga jah rasv kahjuks põleb ikka igalt poolt ühtlaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
MemberSiin on juba ka varem sellistel teemadel juttu olnud, ei hakka targutama, tahtsin öelda ainult, et avastasin hiljuti uued proteiinid enda jaoks. Need on Syntha-6 ja Nitrotech Hardcore. Ütleme nii, et mõlemad on oma hinda väärt! Kellel vähegi võimalik, julgen soovitada! Kuigi jah pole just odavaimad tooted…
veebruar 1, 2010 at 9:47 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253295veikot
Membertubli töö!
veikot
Member… pingutavad veits üle, tahtsin ka neti teel omale lisandeid tellida, ravimiamet aga ei lubanud pooli asju, pidavat liiga palju vitamiine sisaldama!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täitsa haige värk…jaanuar 31, 2010 at 1:11 p.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253041veikot
MemberKui tahad vormikamat keha, siis võid ju ülakeha arendada, siis on proportsioonid paremad ja puusa laius ei tule nii selgelt esile!
veikot
MemberTubli tulemus, mõtlesingi, et päris ammu pole temast midagi kuulda olnud!
veikot
MemberNädals üks pudel õlut ei tee küll halba! Ise tarbin umbes nii, mõni nädal jääb üldse puutumata. Pidulikkel puhkudel läheb vahel ka rohkem!
veikot
MemberUlme raskus!
jaanuar 29, 2010 at 9:09 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252755veikot
MemberTundub päris tegija vend, kas keegi teab on tal märkimisväärseid mingeid saavutusi ka olnud?
veikot
Membertõotab tulla taas väga huvitav võistlus, hullult tahaks vaatama minna, aga sel aastal pole aega, ehk järgmine kord…
veikot
MemberPaistab isuäratav!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
Member1)Rööbaspuud
2)Prantsuse surumine
3)Plokil
Kokku 9-12 seeriat
AutorPostitused