veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veikot
Memberpole pulsikella kunagi kasutanud, aga tean, et sõber ostis rimist mingi kampaania ajal 300.- krooniga, praegu käime koos trennis ja siiamaani töötab! Aga ega ta vist päris õige asi tõelisele tegijale pole!
veikot
MemberÜritan ka õla tagaosa järele aidata, ettekallutades lendamisega!
veikot
MemberKõik raske on uskumatult lihtne! Inimesed koostage omale menüü vastavalt oma veregrupile ja uskuge mind, tulemused on näha ja tunda juba esimese nädalaga. Elukvaliteet paraneb tunduvalt ja energiat on kõvasti rohkem. Inimesed on paranenud lootusetutest olukordadest ja seljatanud raskeid haigusi tänu õigele toitumisele!
Mõni aeg tagasi suhtusin ka ise sellistesse juttudesse skeptiliselt, kuid vastavat kirjandust uurides avastasin, et kõik seal kirjeldatud sümptomid klappisid minu enda omadega.
Näiteks: Minu veregrupp on B. Varem sõin peaaegu iga päev kanafileed lõunaks peale trenni. Kanaliha mõjub aga B ja ka AB veregrupile (B JA AB üsna sarnased) kui mürk. Nimelt sisaldab kanaliha lektiine, mis muudavad verelibled kleepuvaks ning valged ja punased verelibled hakkavad omavahel kleepuma. Selle tulemusena aeglustub vereringe, veresooned ahenevad ning on oht trombide tekkeks! Enesetunne peale sööki on väga uimane ning tekkib tahtmine teha lõunauinak (üldiselt selle järgi ongi kõige selgemini aru saada kui oled midagi omale sobimatut söönud)! See oli põhiline sümptom, mis mind pani sellesse teooriasse uskuma!
Nii otsustasingi proovida seda “imedieeti”. Praeguseks olen seda jälginud u pool aastat ning asi toimib uskumatult hästi! Kunagi peale sööki pole enam unine, vastupidi tunnen endas uut energit kohe edasi tegutseda!
Lisan siia mõned toiduained mida on veel lisaks kanalihale (kõige olulisem) soovitav vältida B – grupil:
Mais, tomat, ketšup, nisujahu, angerjas, koha, austrid, krevetid, tatar, hane-, sealiha!
Üldiselt on B – veregrupp sobilik kõige rohkematele toiduainetele! Eriti hästi omastatavad on piimatooted!
Koostage menüü vastavalt oma veregrupile!!!
veikot
MemberKreatiiniga võtab ka juurde.… päriselt või???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pidasin silmas, et kaalu saab tõsta ka esialgu ilma kreatiinita, kui oled algaja!veikot
MemberTugev tükk, aga naiselikkusest pole haisugi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
MemberKui oled leidnud sobivad harjutused kätele, siis soovitan treenida nii biitsepsi kui ka triitsepsi 2 korda nädalas! Kui teha kohe kolm korda nädalas oled varsti ületreenigus ja lihas ei arene edasi! Üks kord nädalas jääb jällegi väheks. Edu!
veikot
MemberHuvitav võistlus oli, oma esinemisega päris rahule ei jäänud, aga seekord läks nii, et 4. koht!
veikot
MemberKui tahad proteiini võtta, tee seda peale trenni ja u 1h peale trenni võiks olla mingi tugevam proteiinirikas toit (nt. liha v. kala)!
veikot
MemberRevalis on ka kaelaaparaat olemas, teen sellega õla ja trapetsipäeval! Üldiselt aitab kaela jämedamaks ka sillaasendis olemine, mida harjutavad eriti just maadlejad!
veikot
MemberOlen suur suur Lurichi ja teiste Eesti esimeste jõumeeste fänn! Mehed tõstsid tolle aja kohta ikka müstilisi raskusi. Seda filmi olen juba varem näinud (täna vaatan hoopis “Troojat”)
veikot
MemberKolme kuuga KAKS kg puhast lihasmassi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nomaitea …
e-ee … mulle tundub ,et su eesmärgi saavutamiseks jääb trennist-toitumisest väheks …
Miks see kaks kilo siis nii võimatu tundub? Kolme kuuga täiesti reaalne eesmärk. Korralikult trenni teha ja toitumine ka korras on siis peaks õnnestuma küll. Minupoolt igaljuhul edu!
veikot
Memberveikot
MemberMina olen kohal! suruma pean arvatavalt 97,5kg, hea tulemus oleks kui suudaks isiklikku rekordit parandada (hetkel 21 korda)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 1:40 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #254281veikot
MemberKavatsen jälgida niipalju kui võimalik, erilist huvi pakuvad need alad kus eestlased osalevad. Heaks võib tulemused lugeda kui Eesti vähemalt ühe medali saab! Erilist huvi pakuvad mullegi suusahüpped, jälgin muidu Eurospordi vahendusel igat võistlust! Väga huvitav tuleb kindlasti hokiturniir, isiklik lemmik on mul alati olnud Rootsi.
veebruar 5, 2010 at 10:57 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #254224veikot
MemberMa kujtan ette mis sagimiseks siin foorumis läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läheb andmiseks, aga auhinnale mina ei pretendeeri
-
AutorPostitused