veikot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2010 at 12:27 p.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258357
veikot
MemberNo mul on ka töö ja auto jne, aga ma ei tunne küll vajadust et mu auto peaks teistest parem olema ja ma ametikohal peaksin teistest kõrgemal olema jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elus on tähtsamaid asju kui selline “pedetsemine”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teistest parem või mitte, aga hea autoga on lihtaslt mugavam sõita, ei ütleks, et see mingi “pedetsemine” on! Kui sul on võimalus neid asju omale lubada, miks siis mitte seda teha? …või arvad, et õnnelik on see kellel surres kõige rohkem raha alles on?
veikot
Membertere olen 21a mees 100kg 179cm nii…lambist ärkan sellise asja peale nagu süda hakkab täiega lööma vara hommikul pulss suht kiire 90 ja üles trenni tehes läheb pulss kiireks 200 kanti ikka ja nüüd viimasel ajal südame piirgonnas vahepeal torgib ja vahepeal valutab üks hommiku oli kõht jube tühi sõin korralikult kõhu täis ja kui olin lõpetanud hingasin sügavalt sisse ja kolmnurgas lõi irmus terav valu sisse… ja sis kui sügavalt sisse hingan sis mõnikord roided ja selg raksuvad on see kõik normaalne???Kas sul mandlitega pole probleeme olnud?
veikot
Member…võtan 2-3 sheiki päevas! Tunnen jah, et hakkab vaikselt mõjuma!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 24, 2010 at 11:38 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #236557veikot
MemberMURDMAASUUSATAMINE
21.15 Meeste 4×10 km (kl+v), Stardis 14 riiki!
Eesti meeste teatenelik: Kärp, Mae, Rehemaa ja Kokk – 11
MÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste suurslaalom, 1. laskumine
23.15 Naiste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 86 võistlejat!
Eestist Tiiu Nurmberg – 73
veebruar 23, 2010 at 2:53 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258621veikot
MemberMÄESUUSATAMINE
23.45 Meeste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 103 võistlejat..
Eestist: Deyvid Oprja – katkestamine
LASKESUUSATAMINE
21.30 Naiste 4×6 km, Stardis 19 riiki
Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu – 18. koht
veikot
MemberHakkas silma, et Robert Piotrowicz, kes alles paar aastat tagasi oli amatööride maailmameister oli juba tõusnud proffide tabelis 27. kohale! Tubli töö!
veebruar 22, 2010 at 3:55 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258370veikot
Membernaised – 16
mehed – 8
veikot
MemberProovisin ka eelmise aasta lõpus seda kükikava. Päris hull masohism oli. Jõudsin vist 4 minutini, kui õieti mäletan oli kordusi 105! Kindlasti oli asjast kasu ning kunagi plaanin seda kava uuesti proovida!
veebruar 19, 2010 at 4:50 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257479veikot
MemberKristina 3 koht
Tatjana 48 koht
Kaija 36 koht
veikot
Memberlemmik läbi aegade on Ronnie!
veikot
Memberseda ei saa kuidagi võrrelda, joomine 100x vähemalt kahjulikum, joomise all mõtlen ikka 5-6 õlle või 300ml viina, kui 1-2 õlle, siis ei juhtu midagi1) sisaldab naishormoone
2) viib kehast vee välja, kahandab lihase suurust
3) peatab valkude sünteesi ja võib terve nädala treeninguid takistada, taastumine null
4) palju kaloreid
5) viib vitamiinid kehast välja
6) + sada muud negatiivset kõrvalmõju treeningutele
kokkuvõtteks on alkohol kulturismi vaenlane nr 1 , see kes tahab midagi saavutada väldib tihedat joomist , endal kogemusi joomisega, ei soovita juua, ennem tee kanepit vms…
…muide kanep on u 1000 korda kahjulikum tavalisest tubakast!!! Ei soovitaks seda küll kellelegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
Memberlusikaga kreatiini suhu ja siis vett peale!!Üldiselt piimaga on väha hea, dieedi aegu rasvavaba piimaga lausa super
Maitse võib super olla, aga tolku on vähe!! Piim neutraliseerib kreatiini ehk mõjub nagu vastumürk… Kreatiini võetakse ikka magusa mahlaga! Muidugi võib ka proteiini ja veega võtta.
veikot
MemberSee on täiesti tavaline, et ühe poole lihas on suurem kui teine! Mul näiteks massöör küsis, kas olen vasakukäeline, üle kogu ülakeha on vasku poole lihased suuremad kui paremal pool. Tegelikult olen aga paremakäeline!!! Ega siin midagi muud teha ei anna, kui maha jäänud poolt rohkem arendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veikot
MemberSuper sooritus!
veikot
MemberEnne trenni pool pdl heledat õlut, kreatiini, küüslauku, sibulat, 70% šokolaadi. Peale trenni valgukoks, ülejäänud õlu, kreatiin ja pesema.Pärmi ja nõgesed unustasid! Väga olulised, et õiget laxu kätte saada…
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused